Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Ragnaria

WinterPhoenix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szykuje się niezła rozgrywka ;) Serdecznie polecam i zapraszam wszystkich na serwer! Prezentacja bardzo ładna i oby problemów ze startem nie było ;)

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Bardzo fajny system ulepszeń :)

Szkoda że nie zainwestowaliście w swoją prezentacje tylko poszliscie na łatwizne a to mysle ze bardziej by przyciaglo potencjalnego gracz

Życzę powodzenia i jak narazie mozna polecic (y)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Bardzo mi się spodobały te nowe bosy (wygląd itp ) oraz nowe bodajże 2 pety .

Minusem jest wygląd okna taki prosty itp.. (Jestem za tym aby wprowadzić standardowy ) - będzie się lepiej prezentować i wyglądać rzecz jasna :^^^.

Jak ten serwer jest bardziej zrobiony pod easy niż pod medium to zagram.

Pozdrawiam.

Ps...

Będzie ts? lub jest ?

Pytam dlatego ,że nigdzie go nie wypatrzyłem i miejsca dla niego przy linkach też nie ma. :D

80905622020518233637.png

Opublikowano

Moby są odbugowane? jak bijemy nie przewracają? mowa o tych z bety. 

Tak , moby z bety już nie przewracają.

Bardzo mi się spodobały te nowe bosy (wygląd itp ) oraz nowe bodajże 2 pety .

Minusem jest wygląd okna taki prosty itp.. (Jestem za tym aby wprowadzić standardowy ) - będzie się lepiej prezentować i wyglądać rzecz jasna :^^^.

Jak ten serwer jest bardziej zrobiony pod easy niż pod medium to zagram.

Pozdrawiam.

Ps...

Będzie ts? lub jest ?

Pytam dlatego ,że nigdzie go nie wypatrzyłem i miejsca dla niego przy linkach też nie ma.  :D

Ts serwerowy będzie na dniach. Jeśli masz jakąś sprawę , zapraszam na pw - podam adres naszego prywatnego tsa.
Opublikowano

Moby są odbugowane? jak bijemy nie przewracają? mowa o tych z bety. 

Sielu, przewracają tylko niektóre bossy. Ale nie jest to problemem dla graczy sprawdzone przez wszystkie klasy.

@xTovganx Jeśli dobrze przeczytałem chodzi Ci o interface. Jest on kwestią umowną ale liczymy na to że ten jako że jest dobrze znany spodoba się wam, graczom.

Opublikowano

Jeżeli chcecie większą liczbę graczy poczekajcie ze startem . W najbliższym czasie startuje Easy Verides gracze pójdą tam niż tu . Myślę że jak poczekacie z 2 tyg to będzie więcej ludzi . A teraz możecie zrobić bete

ZcWbjGf.png

Opublikowano

Właśnie może zróbcie beta testy żebyśmy pomogli szukać bugów. Na start czym mniej tym bd się lepiej grało oraz przyjemniej. Serwerek w moim guście. ZAWITAM ! ;)

PS: Nazwa wzięła się od głownego bohatera serialu Vikings ? Ragnara Lothbroka ? ;) 

Opublikowano

Właśnie może zróbcie beta testy żebyśmy pomogli szukać bugów. Na start czym mniej tym bd się lepiej grało oraz przyjemniej. Serwerek w moim guście. ZAWITAM ! ;)

PS: Nazwa wzięła się od głownego bohatera serialu Vikings ? Ragnara Lothbroka ? ;)

Nazwa wymyślona była przypadkiem po prostu wszystko inne jest już zajęte haha

Opublikowano

Prezentacja z gotowca od Wrednej, mam nadzieję, że oficjalna prezentacja będzie zaopatrzona w Waszą grafikę.

Serwer prezentuje się fajnie, myślę że wpadnę i ogarnę. Powodzenia!

Opublikowano

Prezentacja z gotowca od Wrednej, mam nadzieję, że oficjalna prezentacja będzie zaopatrzona w Waszą grafikę.

Serwer prezentuje się fajnie, myślę że wpadnę i ogarnę. Powodzenia!

Źle brzmi słowo gotowiec. Nikt z nas nie jest grafikiem, więc skoro było udostępnione dlaczego mieliśmy jej nie użyć ? 

Na Oficjalke postaramy się coś innego ;)

Opublikowano

Ekipę serwera mega polecam, sympatyczne osóbki. 

Na serwerze oczywiście zawitam. 

Trzymam również kciuki! : >

Opublikowano

Szykuje sie ostra pompa!
A z tych szkat ripa wypadaja same bronie na 75 czy stalki i inne gowna?

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Polecam ze względu na team. Miałem już z chłopakami styczność, wiem jak się zachowują i co potrafią ;)

Serwer bardzo dobry!

___

Zabrzmiało troszkę jak sarkazm, ale go tutaj nie użyłem :P

PS PODAJ TSA NA PW

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Przed tym serwerem startuje Balmora więc wątpię abyście uzbierali chociaż 50 graczy :)

Niech Startuje co chce, gracze sami wybiorą gdzie chcą iść.

##EDIT

Swoją drogą jak chcesz reklamować swój serwer to jest od tego dział, i nie spamuj mi w moim.

Opublikowano

Przed tym serwerem startuje Balmora więc wątpię abyście uzbierali chociaż 50 graczy :)

No to zobaczymy czy przebijemy 50 graczy  :D

Na serwer oczywiście zapraszam,serdecznie Polecam chłopaków, dadzą radę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...