Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] UzurinMT2

wp2301

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile płaciłeś za grafikę? Nie wygląda to za dobrze... ;)

Nie wiem czy serwer ma jakąkolwiek przyszłość - to się dopiero okaże.

Co się "okaże" skoro Crados był tak genialnym serwerem i doszło do kryzysu to tutaj spodziewaj się 15+ w godzinach szczytu ;3

Opublikowano

Typ serwera medium :) Każdy serwer jest unkiatowy niektóre mapy są sklejane aczkolwiek to nie oznacza że całe. Wygląd jest zaporzyczony ale częściowo, jak wbijecie zobaczycie jak są mapy opracowane i zbudowane. Mówie głównie o mapie handlowej, jak i nowych expowiskach 50lv i 80 lv. Zapraszam mile was serwer zaskoczy :)

Opublikowano

Typ serwera medium :) Każdy serwer jest unkiatowy niektóre mapy są sklejane aczkolwiek to nie oznacza że całe. Wygląd jest zaporzyczony ale częściowo, jak wbijecie zobaczycie jak są mapy opracowane i zbudowane. Mówie głównie o mapie handlowej, jak i nowych expowiskach 50lv i 80 lv. Zapraszam mile was serwer zaskoczy :)

Tutaj raczej nie ma co zaskakiwać. Jak nie masz 300k widzów na yt to oznacza, że nikt grał nie będzie. Przykro mi, ale taka prezentacja to totalny syf.

Opublikowano

fajne napisy w cool xD brzydka prezentacja, nie ma nic zachęcającego. Nie zagram.

Opublikowano

Prezentacja serwera - dno.

'Nowości' które obiegły świat Metin już dawno wzdłuż i wszerz. 

Nie polecam, ale życzę powodzenia.

Opublikowano

Gdzie robiliście grafikę? Textcraft.net czy Cooltext?

Mamy swojego grafika. I tak do gry zapraszam duzo ludzi serwer miło zaskoczy :) Mówicie że zagraliscie na lepszych a tu nawet jeszcze startu nie było wiec ciekawe jakim sposobem to porównaliście pozdr.

Pomocnik
Opublikowano

Mamy swojego grafika. I tak do gry zapraszam duzo ludzi serwer miło zaskoczy :) Mówicie że zagraliscie na lepszych a tu nawet jeszcze startu nie było wiec ciekawe jakim sposobem to porównaliście pozdr.

31551494173370820453.png

02494886176313884752.png

09796809619328799602.png

nie wypowiem się więcej, ale głowa do góry

@topic

nie zagram, brak zachęty.

Opublikowano

Swojego grafika hahhah xD

Zapoznaj mnie z nim :D

Bo tutaj nie trzeba grać by stwierdzić, że serwery w 2010 były lepsze ;)

Opublikowano

fajny, zagram :)
Tylko żeby postał ^^

PS: Strona juz on? Jeśli jest dostepna, proszę o linka ;d 

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

31551494173370820453.png

02494886176313884752.png

09796809619328799602.png

nie wypowiem się więcej, ale głowa do góry

@topic

nie zagram, brak zachęty.

Zobacz na inne serwery medium fryzurki nawet bez bonów is zbroje ulepszacze is itd itd. U nas w is są tylko trzy rzeczy mianowicie stroje z bonami fryzury z bonami i pety. Cała reszta dropi i nie musisz nic kupwać mixy bony lecą aż za dobrze mix co sekunde, a nie jak an innych mix co 10 min albo z is co sekunde wiec nie rozumiem o co ci chodzi. Pozdr

fajny, zagram :)

Tylko żeby postał ^^

PS: Strona juz on? Jeśli jest dostepna, proszę o linka ;d 

Serwer postoi na pewno stronka bedzie on od jutra kończymy dopracowywać szczególy :) Na pewno podeśle :)

Swojego grafika hahhah xD

Zapoznaj mnie z nim :D

Bo tutaj nie trzeba grać by stwierdzić, że serwery w 2010 były lepsze ;)

Dziękuje za cenną opinie i pozdrawiam. Gra nie opiera sie na grafice tylko ale na całości trzeba zagrać żeby stwierdzić czy były lepsze czy nie grafika to tylko połowa sukcesu. pozdr

Opublikowano

Zobacz na inne serwery medium fryzurki nawet bez bonów is zbroje ulepszacze is itd itd. U nas w is są tylko trzy rzeczy mianowicie stroje z bonami fryzury z bonami i pety. Cała reszta dropi i nie musisz nic kupwać mixy bony lecą aż za dobrze mix co sekunde, a nie jak an innych mix co 10 min albo z is co sekunde wiec nie rozumiem o co ci chodzi. Pozdr

Serwer postoi na pewno stronka bedzie on od jutra kończymy dopracowywać szczególy :) Na pewno podeśle :)

Dziękuje za cenną opinie i pozdrawiam. Gra nie opiera sie na grafice tylko ale na całości trzeba zagrać żeby stwierdzić czy były lepsze czy nie grafika to tylko połowa sukcesu. pozdr

To po cholerę mówisz, że macie swojego grafika skoro sam twierdzisz, że grafika nie jest ważna? Grafika w prezentacji jest ważna, no chyba że masz reklamę na skalę światową.

Gdybym skupiał się tylko na grafice to nie grałbym w metina.  

Opublikowano

To po cholerę mówisz, że macie swojego grafika skoro sam twierdzisz, że grafika nie jest ważna? Grafika w prezentacji jest ważna, no chyba że masz reklamę na skalę światową.

Gdybym skupiał się tylko na grafice to nie grałbym w metina.  

Nie twierdze że grafika jest nie ważna. Twierdze że grafika to połowa sukcesu a tego zaprzeczyć sie nie da. Grafika jak i technika dobrego mamy  z czego ja jestem zadowolony a jak wiadomo admin zadowolony gracze tym bardziej pozdrawiam 

Opublikowano

Wasza prezentacja nie zachęciła mnie do wejścia na serwer. Może wygląda to całkiem inaczej niż przedstawia to prezentacja.

Nie wiem.. Jak dla mnie 2/10 

Nie polecam, lecz powodzenia.­

Opublikowano

podarujcie sobie tego gotowca naprawde 

Wole takiego gotowca i od czasu do czasu się pobawić niż na jakiś skorumpowanych serwerach grać :)

Reklamę jakąś planujecie po starcie bo na razie się nie zanosi ?

837371446280124127260.png
Opublikowano

Grafika beznadziejna, w miastach za dużo nayebanych efektów co spowoduje wielkie lagi, nie zagram oraz po prostu nei polecam...

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...