Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JosziCraft, Yoshihito - ocena filmiku

JosziCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was wszystkich bardzo serdecznie ;) Ja jestem Joszi, a to jest nowa seria na moim kanale :D
Broniłem się przed nagrywaniem Minecrafta, ale że stukło mi 2.500 subów, to stwierdziłem że nagram :3
Proszę Was o ocenę filmiku! http://youtu.be/BGjesvXNoK8
Rozkręcam się jakoś w 3:20, bo na początku mówię głównie o serwerze. :D
Może dziwne prowadzenie serii, ale mam taki sposób bycia oraz dość duży dystans do siebie :3 Zapraszam do dyskusji!
zzz

Opublikowano

Bardzo podoba mi się intro, jest krótkie co jest rzadko spotykane w seriach minecraftowych :)

Masz przyjemny głos, co zachęca do słuchania i ogłądania :)

Możesz przyciszyć efekty gry ponieważ są one zdecydowanie za głośne co w moim przypadku przeszkadza.

Całkiem ciekawie opowiadasz. 

Ramka z twoim ryjkiem jak najbardziej na + ponieważ tło jest pozbawione jakiś głupot, czysta ściana i nic więcej, aczkolwiek lepiej jakby była białego koloru :P

Wiadome, że przemalujesz ściany do nagrywania filmików więc nie biorę tego pod uwagę przy ocenie 

z*******a piżama :

Napisy w trakcie filmiku też są spoko chociaż to nie jest zbyt oryginalny pomysł ale w twoim przypadku całkiem ciekawie wygląda :)

Fajna muzyczka w tle :)

9/10 (pokuszę się chyba o subskrybcję bo chyba zasługujesz )

dodając fuilmiki na forum, rób to w jedyn temacie najlepiej w tym i rób to w [media] ...[ /media] 

dosyć mało klniesz, co jest ciekawym zjawiskiem

Koniec wideło mego profesjonalny jak dla mnie, podonba mi sie :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Dźwięk z gry za głośny w stosunku do audio. Postaraj się to jakoś zbilansować, bo myślę, że przeszkadza to nie tylko mnie - ale również pozostałym oglądającym.

KLIKNIJ

ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI ODCINKA ZWIĄZANEGO Z LEAGUE OF LEGENDS

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...