Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coming soon: TREES PACK FREE2USE from XANT + tutorial

MrS

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Coming soon: TREES PACK FREE2USE from XANT + tutorial

Wkrótce darmowa paczka drzew na wasze serwery wraz z tutorialem jak je wklejać!

8rs7xjg.jpgD97bKGL.jpgoNbyAJt.pngvS7YeCt.png94xLjv9.jpgNiektóre komentarze mogą się nie pokrywać ze screenami, ów screeny uległy zmianie kolejnośc (nowy upload). Joł.

lzJdkMd.png

Opublikowano

Wszystko okej, ale osobiscie nie podobają mi się "pnier" drzew na 3 obrazku, nie wiem czy to przez twoją ingerencję są one "pogrubione" czy też stało się tak automatycznie. Nie podoba mi się takie coś :D 

Poza tym jednym małym ale dosyć istotnym szczególe reszta jest bardzo spoko i osobiście grałbym z czymś takim :)

Tak za pamięci już napiszę żebyś przypadkiem nie zapomniał o skanie jeśli będziesz dodawał jakiś link do pobrania :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Pasjonat
Opublikowano

Wszystko okej, ale osobiscie nie podobają mi się "pnier" drzew na 3 obrazku, nie wiem czy to przez twoją ingerencję są one "pogrubione" czy też stało się tak automatycznie. Nie podoba mi się takie coś :D

Poza tym jednym małym ale dosyć istotnym szczególe reszta jest bardzo spoko i osobiście grałbym z czymś takim :)

Tak za pamięci już napiszę żebyś przypadkiem nie zapomniał o skanie jeśli będziesz dodawał jakiś link do pobrania :)

Dzięki za przypomnienie, ów paczka to dosyć dużo drzew, na pewno każdy znajdzie dla siebie coś specjalnego, sama mapa z paczką wygląda tak:

2015_01_25_12_33_28.png2015_01_25_12_34_03.png2015_01_25_12_27_23.png

lzJdkMd.png

Opublikowano

[spoliler]

Dzięki za przypomnienie, ów paczka to dosyć dużo drzew, na pewno każdy znajdzie dla siebie coś specjalnego, sama mapa z paczką wygląda tak:

2015_01_25_12_33_28.png2015_01_25_12_34_03.png2015_01_25_12_27_23.png

Widzę, że na tych "dębach" będzie można ładnie farmić drewno. 

Prponuję stworzyć też jakieś bardzo wyskokie drzewa, hmmm albo rzadkie domki na drzewach w których można by umieścić jakiś npc :D 

Ogólnie pomysł ciekawy i czekam z niecierpliwością na możliwość testingu : D

2utq9g5.png b6u4qg.png
  • 2 tygodnie później...
Pasjonat
Opublikowano

Dodam jeszcze, że przewidziane są drzewa/drzewo na hasła (np. tylko dla  MPC czy innych for, oczywiście dla każdego coś innego ;]) czy dla subskrybentów (udostepnione tylko przez tydzień).

xant_trees_pack_54352.png

Wow, zarąbiste :D. Mam rozumieć, że robicie coś podobnego do paczki bo2 ?

Nie wiem co to paczka bo2 ;x

lzJdkMd.png

Opublikowano

Fajnie te drzewa wyglądają trzeba przyznać. :D Postarałeś się! :D

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...