Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HIT] JHack 5.0.1 [TCD + Inj.] [100% działa!]

hersentokrul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
TUTORIAL
0 ) Wyłącz 4Story jak jest włączone,
1 ) Otwórz folder 4Story ( w GF jest ) i podmien TCD z rara,

2 ) Zamień wszystko,

3 ) Otwórz Inject jako administrator,

4 ) Włącz 4Story

[JTutorial]
Jak wygrać bg w 2 minuty?
1 ) Ustaw SkillFreeze na 1507
2 ) AOE na maxa
3 ) Atakuj tytana ;)

Hack działa na wszystkich serwerach GF z patchem 5.0.1

DL:

http://speedy.sh/etpwY/JHack-1.3.0.rar

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/cd8e91f7831a40210d424f0d1b76bc2f0e64538bcd186f2ae4533b648b071489/analysis/

UPDATE

* HS Bypassed,
* Dodano: Szybkie wyłączenie gry,
* Dodano: Szybki wybór postaci,
* Naprawiono: .NET błąd,
* ReDesigned,
* Naprawiono: Błąd teleportów,
* [Aoe] zmieniono na [DMG],
* ,,Get VIP code form" Zmieniono na inną nazwę.

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś na czym polega ten hack? Dawno nie grałem w 4story i przypadkowo natrafiłem na ten wątek.

Dobrze, tak jedziemy od gory:

Speed - SpeedHack,

Invisible ( for mobs ) - Jesteś niewidzialny tylko dla mobów,

Skill(Freeze) - Pierw zaznaczasz okienko o wpisujesz numer skilla do postaci, na bg w każdej działa ( 1507 ) normalnie wywala z gry,

No Cast - Nie czekając np jak się rzuci toporek na woju animacja i wykonanie jest przyśpieszone, przeciwnik widzi to jakby rzucał,

Shop - Sklep,

Te 2 niżej sam nie wiem..

[AOE] - Ustawia rozmiar aoe jak duży ma być ( na magu tylko działa aoe + aura ),

Zoom - Powiększa postać,

Fly - latanie,

Swim - nie wiem, nie testowałem,

No channel.... - Bez czekania 10 sek odrazu zmienia kanał/wychodzi z postaci,

Pozostałe nie wiem.

Hellfire bot działa w funkcji vip, dzięki niemu można zarobić około 200g na godzine ( testowane na niemieckim serwerze ), hack tak przyśpiesza gre, że zwykłe lochy robi 5 razy w ciągu 20 sekund. Ponad 3000 esencji w godzinkę ;)

Level bot - Ustawiasz miejsca gdzie postać ma chodzić i rzucać aoe - ty idziesz np afk a postać expi sama ;)

Opublikowano

Mam pytanie do poprawnego działania jest potrzebny jakiś net framework lub visual c++ ? 

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

Jak podmieniałem TCD  to mi wyskakiwał error  i jakiś napis po czesku. Przeinstalowalem gre nie podmienilem plikow TCD i smiga ;)

e TCD czeskie dają aoe i aure powiększoną na magu.

ma ktos wersje vip ?

Ta, ja mam. Polecam kupić ;)

PS!

JEŚLI MACIE TE CZESKIE TCD I CHCECIE ULEPSZAĆ ZRÓBCIE SAM ŻEBY BYŁ CHAT BAN! BANUJĄ ZA CZESKIEGO KOWALA

Opublikowano

Łatwo wyłapać bana jak to jest z wykrywalnością? 

Co daję wersja vip i ile kosztuje?

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

Łatwo wyłapać bana jak to jest z wykrywalnością? 

Co daję wersja vip i ile kosztuje?

Teraz częściej GM'y latają i wyłapują, także po dużej ilości punktów w tych łowach widać że na hacku. Vip kosztuje 10€ jes w nim hellfirebot, większe możliwości.

Opublikowano

VIp na zawsze czy to sa oplate za miesiac lub rok?

Opublikowano

VIp na zawsze czy to sa oplate za miesiac lub rok?

Chyba stałe ;) Ja nie wiem na ile mam.

Btw. Pozdrawiam GM'ów z PL'a :) Latać koło nich na hackach, ubijać spota, jeszcze niema bana

Opublikowano

Jak się ma zainstalowane Gameforge live to też działa  ? bo mnie wywala z jakimś errorem po czesku , a jak sobie przetłumaczyłem to pisze "nie można uruchomić tego podczas gry" a uruchomiłem przed włączeniem gry

Opublikowano

Jak zwiększę sobie zasięg AoE i odpalę No Cast'a to będę mógł częściej/szybciej używać AoE czy to tak nie działa?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

@Hraklo

Nie, poprostu łapie większą ilość mobów w ponad zasięgu. No cast daje Ci że nie musisz czekać aż ci się rzuca skill.

O vipa piszecie na skype: martin.fivestories <- dajecie swój kod vipa, on daje wam gdzie co macie zapłacić.

Opublikowano

Na pewno czysty jest cheat, bo mój antyvirus się uparł i ciągle usuwa ten plik. 

Wiem, że każdego cheata wykrywa jako zagrożenie ale tyle co hackowałem w Metinie nigdy nie zdarzyła mi się taka sytuacja jak tutaj. 

Jak się ma zainstalowane Gameforge live to też działa  ? bo mnie wywala z jakimś errorem po czesku , a jak sobie przetłumaczyłem to pisze "nie można uruchomić tego podczas gry" a uruchomiłem przed włączeniem gry

Na pewno wszystko dobrze podmieniłeś? Zainstaluj jeszcze raz i podmień pliki. 

Opublikowano

Jak daje start nic się nie dzieje.

Teraz jak daje start działa, ale jak wybiorę postać to coś po czesku pizgo i nie wiem co to.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...