Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje przygody na polach sprawiedliwości

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładnie, ja na ten czas +6 -2 :x i mam brak chęci do gry.

Liczysz na platynę? :D

Mam małą nadzieję, że dostanę się od razu do golda i będę mógł grać duo z platyną.

O ile w poprzedniej graliśmy 3vs5, to tutaj już 1vs5, na szczęście udało się zrobić 2 quadry i tym samym wygrać.

SK3X4nX.png

yIDbBWy.png

Opublikowano

To combo katą w 0,1 sec i ryze rzucający skille zza pleców i to widzenie wardów w krzakach i wszyndzie, i ten maphack - never get ganked, to omijanie skillów od wroga.... Tego nigdy nie zobaczysz u miszcza.

Never use Leaguesharp and Bol ~ Miszczu

Opublikowano

Nie chciałem w ogóle pickować cassio, ale zbanowali katarinę, a tylko mid był wolny

vmO3qJB.png

Opublikowano

no nawet mnie nie denerwuj, że zrobisz 10/0..

Nie smutaj, za rok znów będzie nowy sezon 127581422203611578515.gif

Gratuluję! Oby tak dalej. T Y L K O  N I E  P R Z E G O Ń  M N I E ... XDD

Opublikowano

Never use Leaguesharp and Bol ~ Miszczu

Pisał, że nie używa L#, nic nie pisał o bolu ;x
Opublikowano

eeno... ale gierki :) Jestem ciekaw do jakiej dywizji cię przydzieli...

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Gangplank to największa kupa zaraz po yoricku w tej grze, tylko biega po mapie, raz walnie z tego pistoletu i 10 minut jest useless bo ma cdki a inne spelle to syf. Nie dziwne, że przegrałeś.

Zastanawia mnie dlaczego grasz tylko postaciami, które są ulubionymi postaciami cziterów? Chodzą słuchy, że plujesz na Ryze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...