Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po jakim czasie można dostać bana?

Ustonianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zapytać o bany w cs: go, zarowno Overwatch jak i Vac.

Mianowicie, używałem pewnego płatnego cheata, jeśli np. przestalem z niego korzystac 16.01.2015 to ile odczekać czasu, aby mieć pewność, że nie pojawi się już u mnie ban na koncie? Czy w ogóle można to stwierdzić, czy równie dobrze Vaca moge dostać np. rok później? Pytam, bo chcę kupić skiny i wole grać czysto, a nie chce stracić pieniędzy, więc nie wiem czy trzeba będzie kupić również nowe konto. 

Z góry dzięki za pomoc ;)

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Vaca czy Overwatcha można dostać nawet 1 rok po cheatowaniu. Każdy z nas pamięta KQLY'iego który podobno tylko raz używał wspomagaczy a Vaca dostał.

Wysłane za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Vaca czy Overwatcha można dostać nawet 1 rok po cheatowaniu. Każdy z nas pamięta KQLY'iego który podobno tylko raz używał wspomagaczy a Vaca dostał.

Wysłane za pomocą Tapatalk 2

Wierzysz w to, co mówi KQLY? Serio, myślisz, że człowiek, który czerpał spore pieniądze z tego, ryzykowałby odpaleniem się na mmie? Gdyby dostał taką propozycje i po prostu chciał sprawdzić cheata, to zrobiłby to na 2 koncie, a nie na głównym i nie ryzykowałby, że straci możliwość robienia pieniędzy. 

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Opublikowano

Wierzysz w to, co mówi KQLY? Serio, myślisz, że człowiek, który czerpał spore pieniądze z tego, ryzykowałby odpaleniem się na mmie? Gdyby dostał taką propozycje i po prostu chciał sprawdzić cheata, to zrobiłby to na 2 koncie, a nie na głównym i nie ryzykowałby, że straci możliwość robienia pieniędzy. 

Zrobił to, nie ma co się oszukiwać, masa osób na HLTV.org sprawdzała jego akcje i wyszło jednolicie, że czitował.

Opublikowano

Zrobił to, nie ma co się oszukiwać, masa osób na HLTV.org sprawdzała jego akcje i wyszło jednolicie, że czitował.

czytaj ze zrozumieniem. Jedno że cheatował, a drugie, że zrobłił to raz i tylko na mm (tak twierdził). Jeżeli to robił na swoim koncie to miał w tym cel, a nie zagranie raz i ryzykowanie banem.

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zapytać o bany w cs: go, zarowno Overwatch jak i Vac.

Mianowicie, używałem pewnego płatnego cheata, jeśli np. przestalem z niego korzystac 16.01.2015 to ile odczekać czasu, aby mieć pewność, że nie pojawi się już u mnie ban na koncie? Czy w ogóle można to stwierdzić, czy równie dobrze Vaca moge dostać np. rok później? Pytam, bo chcę kupić skiny i wole grać czysto, a nie chce stracić pieniędzy, więc nie wiem czy trzeba będzie kupić również nowe konto. 

Z góry dzięki za pomoc ;)

vac - odrazu 

overwatch - dużo zgłoszeń do 1msc powinni przeglądnąć twoje zgłoszenia 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

vac - odrazu 

overwatch - dużo zgłoszeń do 1msc powinni przeglądnąć twoje zgłoszenia 

Vac nie banuję tak od razu, wszystko zależy od hack'a na jakim poziomie jest wykrywalny. Ja dostałem Vac'a po miesiącu używając go tylko raz.

Overwatch jak masz dużo zgłoszeń to blokuję w przeciągu tygodnia, a później dają ci vac'a.

Opublikowano

Vac nie banuję tak od razu, wszystko zależy od hack'a na jakim poziomie jest wykrywalny. Ja dostałem Vac'a po miesiącu używając go tylko raz.

Overwatch jak masz dużo zgłoszeń to blokuję w przeciągu tygodnia, a później dają ci vac'a.

Jeżeli hack jest wykrywalny i go uruchomisz / bądź używałeś wykrywalnego cheata i vac to znajdzie to masz vaca 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Jeżeli hack jest wykrywalny i go uruchomisz / bądź używałeś wykrywalnego cheata i vac to znajdzie to masz vaca 

Czytaj ze zrozumieniem a nie robisz zbędny spam, napisałem, że wszystko zależy od wykrywalności danego hack'a -_-

Opublikowano

Czyli będę raczej musiał kupić nowe konto, bo jak widać pewności brak :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...