Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mag czy łucznik?

Tjes2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

15. Jak wbije o 20 teraz na LoD z dobrym pt bez anca na normie z dobą fam i mam 44job to wbije 50job? Przed dh około lci mi d job 2 procent a po 4 procent a po jeszcze raz to tam nwm. To wbije?

Opublikowano

15. Jak wbije o 20 teraz na LoD z dobrym pt bez anca na normie z dobą fam i mam 44job to wbije 50job? Przed dh około lci mi d job 2 procent a po 4 procent a po jeszcze raz to tam nwm. To wbije?

Skąd my to mamy wiedzieć? Wydaje mi się, że wbijesz, jednak wszystkiego nie da się przewidzieć.

Opublikowano

Już wbiłem joba na blue jest zaebisty.

16. Niedługo wielkanoc więc jakie aktualne sp będą brać na QFC ?

Opublikowano

17. Co zrobić aby blue nie tracił tak duży many? Tfu

18. W co dawać w blue?

18. Wbij wyższy poziom i zdobądź lepszy ekwipunek. Innego rozwiązania raczej nie ma, taki urok tej karty.

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu nie skupiał się na blue. Jest to według mnie karta bezużyteczna i nie chodzi tutaj o pvp tylko ogólnie o sam exp. Niby jest dużo obszarówek ale ... nie posiada tej tarczy many [która u maga jest cholernie potrzebna - bo nie dość że cie taki wk czy mnich ściśnie, to moby cię dowalą] na twoim miejscu bym napewno pochodził trochę na bb 70 wyposażył się w jakieś lepsze reski, eq, dobił 80 i zaczął oszczędząć hajsy na eq [ ja na moim magu miałem rozge u5+8 na 83 i szate na 74 u4+7 i tak biegałem do 90] oczywiście sp też są ważne ale bez dobrego eq dużo nie zrobisz. Do Eventu wielkanocnego jeszcze trochę czasu, skup się na tym co napisałem wyżej i myśle że będzie dobrze. Oczywiście ja bym tak zrobił ale ty nie musisz. Graj jak ci się podoba, my ci możemy pomóc, wskazać jak grać, ale to od ciebie zależy na jakim aspekcie będziesz się skupiał w tej grze. ;)

PS. Temat zeszedł trochę z dyskusji na temat tego którą z klas wybrać ;p

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

20. Czy mnich, pos, crus, ber, dh sa lepsi od wk?

21. Jak wygladaja skrzydla demona +5

20.Każde sp jest dobre tylko trzeba mieć umiejętność grania tą postacią,eq,resy i osło.

21.r326y0wnd7pe.pngTak wyglądają skrzydła demona +5 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...