Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ishya.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na serwerze będzie więcej fryzur ?

Nie, uważamy, że te które są aktulanie wystarczą. Nie chcemy aby na serwerze było 1000000 fryzur. Ewentualnie podczas jakiś specjalnych okazji będą wychodziły fryzury ograniczone czasowo. (te są na stałe)

BanerekIshyas.jpg

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo długo czekałem na serwer Easy. Znalazłem ten oto ładnie dobrany serwer. Wbiję na serwer i będę do końca bo czuje że ten serwer ma przyszłość nie to co inne Easy  co jest nawalone tych gówie* a tutaj mmm palce lizać.

Pozdrawiam. Widzimy się na starcie, tylko szkoda że za tydzień no ale poczekam :)

Opublikowano

Bardzo długo czekałem na serwer Easy. Znalazłem ten oto ładnie dobrany serwer. Wbiję na serwer i będę do końca bo czuje że ten serwer ma przyszłość nie to co inne Easy co jest nawalone tych gówie* a tutaj mmm palce lizać.

Pozdrawiam. Widzimy się na starcie, tylko szkoda że za tydzień no ale poczekam :)

Niestety za tydzień no ale reklama musi byc. A ona troszke czasu zajmuje :) Piątek juz niedlugo ;p

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

Co jak co,ale tego bs'a bym wprowadził,bo bonować 3-4 dni eq mi się nie widzi.Co z tego że te bonusy wchodzą max i tak żeby weszło np. hp+4x15 przy bonowaniu ręcznym to kilka ładnych H.Nie mówiąc o trutce +50śr,nawet nie chcę myśleć ile trzeba będzie nad tym siedzieć.Mam nadzieję że weźmiecie to pod uwagę i udostępnicie albo chociaż zezwolicie na używanie własnego bs'a :)

Opublikowano

Co jak co,ale tego bs'a bym wprowadził,bo bonować 3-4 dni eq mi się nie widzi.Co z tego że te bonusy wchodzą max i tak żeby weszło np. hp+4x15 przy bonowaniu ręcznym to kilka ładnych H.Nie mówiąc o trutce +50śr,nawet nie chcę myśleć ile trzeba będzie nad tym siedzieć.Mam nadzieję że weźmiecie to pod uwagę i udostępnicie albo chociaż zezwolicie na używanie własnego bs'a :)

Nie popieram bo to zniszczy rozgrywkę.... Jak tak to już zrobić bonowanie perfect u handlarzy bo poco prąd marnować ?

Opublikowano

Nie popieram bo to zniszczy rozgrywkę.... Jak tak to już zrobić bonowanie perfect u handlarzy bo poco prąd marnować ?

Na żadnym serwerze nie zniszczyło to rozgrywki,na wybonowanie eq trzeba poczekać czy tak czy tak,a w tym czasie mozna np. iść na dung czy poexpić.No ale każdy ma swoje zdanie ;)

Opublikowano

Został nagrany film zapowiadający serwer. Dziękujemy autorowi za jego przygotowanie.

PS: Nazwę serwera wypowiada się [iszja] ;p

Dziękuje za dodanie, sam właśnie miałem wrzucić.

Co do nazwy nie miałem pojęcia, nazwę ciekawą wymyśliliście.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Dziękuje za dodanie, sam właśnie miałem wrzucić.

Co do nazwy nie miałem pojęcia, nazwę ciekawą wymyśliliście.

Nazwa z nawiązaniem do dalekiego wschodu :D W misjach fabularnych się dowiecie o łysej księżniczce Ishya :D

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

Witajcie drodzy gracze !
Świeża porcja informacji z serwera Ishya.pl
Jak zapewne wiecie start serwera odbędzie się w Piątek o godzinie 18:00.

1. Została nagrana prezentacja serwera na YT (wkrótce więcej filmów).

2. Na naszym fanpage rozpoczął się konkurs na SM.
https://www.facebook.com/pages/Ishyapl/1567760466792481

3. Został uruchomiony serwerowy Team Speak 3.

IP: ts3.ishya.pl

Start serwera zbliża się wielkimi krokami - nie przegapcie tego dnia !

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

Będzie beta otwarta  ?? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Super serwer godny polecenie oczywiście grać ;)

Czekamy na start a między czasie zapraszam na tsa bo nudą powiewa :D 

Opublikowano

Drodzy gracze !

Już w piątek odbędzie się start serwera!
Zapraszamy do rejestracji na forum oraz na nasz serwer Team Speak 3.
Nadal możecie brać udział w konkursie SM na naszym fanpage.

Dziś około godziny 22 zostanie udostępniony client gry do pobrania.

Kilka zapowiedzi serwera, będą kolejne:

https://www.youtube.com/watch?v=BsGge_hPTNo

BanerekIshyas.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...