Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ishya.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otrzymuję wiadomości z pytaniem czemu nie działa forum :)

Aktualnie trwają prace techniczne, po ich zakończeniu - jutro wieczorem. Forum zostanie otwarte. Wgrywamy dodatki i udogodnienia :)

BanerekIshyas.jpg

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie dodawajcie wbudowanego bsa tak bedzie dobrze jak z kaso po ile te zmianki  200 sztuk ?

Jak easy/4fun no to powinien być bs wbudowany do clienta.

Ogólnie polecam i życzę powodzenia :)

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Opublikowano

Jak easy/4fun no to powinien być bs wbudowany do clienta.

Ogólnie polecam i życzę powodzenia :)

a ja się nie zgodzę ;)

Przecież może ktoś się wysilić i mieć BS'a z google :)

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Serwer prezentuje się znakomicie z pewnością zagram i zgarnę ekipę.

Zachęcam wszystkich do gry jak i dołączenia do mojej gildii.

Prezentacja gildii znajduje się na forum.

Podania do gildii pisać w komentarzach pod prezentacją gildii.

Opublikowano

BS'a wgranego nie będzie. Jako, że bonusy wchodzą tylko maksymalne to nie powinno być problemu z wybonowaniem nawet wojennego 5x15. 

BS wgrany do clienta psuje tylko rozgrywkę, żaden serwer kiedyś tego nie miał i nikomu to nie przeszkadzało i wszystkim grało się dobrze.

Pozdrawiam

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

Uważam, że bonusy w eq nie powinny wchodzić maxymalne! Co to będzie jak każdy ma to samo eq? :) Tak jak jest w prezentacji jest OK!

Szkoda, że dodaliście kostiumy. :( Nie rozumiem po co staracie się wybierać ładne zbroje, skoro i tak każdy będzie biegał w kostiumach, bo dają dodatkowe bonusy.

Ogólnie serwer mi się podoba, więc na pewno zawitam na starcie! Rozważcie jeszcze raz te bonusy. :C

Opublikowano

Uważam, że bonusy w eq nie powinny wchodzić maxymalne! Co to będzie jak każdy ma to samo eq? :) Tak jak jest w prezentacji jest OK!

Szkoda, że dodaliście kostiumy. :( Nie rozumiem po co staracie się wybierać ładne zbroje, skoro i tak każdy będzie biegał w kostiumach, bo dają dodatkowe bonusy.

Ogólnie serwer mi się podoba, więc na pewno zawitam na starcie! Rozważcie jeszcze raz te bonusy. :C

Co do bonusów będzie stworzona ankieta w najbliższym czasie i zdecydujecie demokratycznie. 

Kostiumy dodaliśmy ale tylko 2 (na stałe), które naszym zdaniem nie psują klimatu gry.

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

Co do bonusów będzie stworzona ankieta w najbliższym czasie i zdecydujecie demokratycznie. 

Kostiumy dodaliśmy ale tylko 2 (na stałe), które naszym zdaniem nie psują klimatu gry.

Rozumiem, tak czy siak - będę grał. Dawno nie było żadnego ciekawego serwera easy. :)

Opublikowano

Rozumiem, tak czy siak - będę grał. Dawno nie było żadnego ciekawego serwera easy. :)

Miło nam czytać tak pozytywne komentarze :)

Niebawem (w poniedziałek/wtorek) pojawi się konkurs na SM.

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

Serwer byłby ciekawy gdyby startował 3 lata temu teraz są lepsze.

Naszym zdaniem właśnie te - stare dobre serwery były najlepsze. Ma to być trochę taki odskok :) Ja sam pamiętam jak grałem na takich easy klasykach bez zbędnych dodatków. Tutaj dodaliśmy tylko to co jest naprawdę potrzebne. Dziękujemy jednak za opinię - bo każda jest dla nas bardzo istotna.

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

Serwer byłby ciekawy gdyby startował 3 lata temu teraz są lepsze.

Teraz serwery nie są "lepsze", tylko jest na nich dużo nowości, a ten serwer jest skokiem w przeszłość :) Brakuje takich serwerów obecnie. Oby tylko wszystko wypaliło i administracja była ogarnięta, to serwer na 100% będzie wypałem.

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Opublikowano

@qweasd8998

Postaramy się, żeby wszystko wypaliło :) Administracja w każdą sobotę będzie do waszej dyspozycji. Eventów też planujemy dużą liczbę i będą to eventy ciekawe, autorskie ale o tym przekonacie się wkrótce !

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

Prezentacja elegancka ; )) Serwer akurat nie w moim typie bo wole coś trudniejszego. Polecam i zachęcam do gry

Dla siebie też coś znajdziesz ;p - Zapraszamy serdecznie

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

nie dodawac tego bsa ;d 

Nie rozumiem, czemu? Bo Ty sobie wgrasz swojego, a inni nie będą mogli? proszę Cię.. i tak każdy będzie miał BS'a. 

Na moje mogą dodać, chociaż mam swojego na 7 slotów. xD

Będzie zwiększany lvl?

Co do serwera jestem neutralny, 0 nowości. 

­

Opublikowano

Nie rozumiem, czemu? Bo Ty sobie wgrasz swojego, a inni nie będą mogli? proszę Cię.. i tak każdy będzie miał BS'a. 

Na moje mogą dodać, chociaż mam swojego na 7 slotów. xD

Będzie zwiększany lvl?

Co do serwera jestem neutralny, 0 nowości. 

­

Nowości nie ma bo oto chodziło. Prezka nie ukazuje wszystkiego. Na filmikach zobaczycie nowe dungeony i inne.

Tak lvl będzie zwiększany nawet powyżej 255 (nie stanowi to dla nas problemu) ale w przyszłości i jeśli gracze będą na TAK.

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

Witam mam pytanie co do tych petów/kostiumów/fryzur/mountów czy dodacie możliwość dropnięcia tych itemów w grze, albo przerobienia np. konia na mounta ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

Witam mam pytanie co do tych petów/kostiumów/fryzur/mountów czy dodacie możliwość dropnięcia tych itemów w grze, albo przerobienia np. konia na mounta ?

Na evencie będzie do zdobycia na pewno. Co do mountów to fajny pomysł -  rozważymy to.

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

W ogóle nie czuję się przekonana prezentacją. Mam wrażenie, że to kolejny niskobudżetowy serwer. Sety takie jak wszędzie, mapy takie jak wszędzie. Krótko mówiąc - nie ma niczego, co by ten serwer wyróżniało. Grafika w prezentacji nie najgorsza, ale nie pasuje do klimatu metina.

c:

Opublikowano

Serwer wyróżnia się administracją i podejsciem do projektu, jest to serwer tworzony z pasją. Dziękujemy jednak za krytykę bo każda opinia jest dla nas bardzo ważna.

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

Serwer wydaje się być fajny.
@up, zgodze się z tobą :>
Mam pare pytań:
Czy Serwer Nie Padnie Po Tygodniu
Czy Kostiumy Będzie Można Zdobyć Tylko Z Is
Czy Skille Dostajemy Odrazu Na P

sygnatura2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...