Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z metin2mod 2012sf

Al-Qaida

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam taki problem, że gdy zaloguję się to najpierw się ładuje pasek dojdzie do 1/6 i wyłącza się metin. Co mam zrobić? Jest pobrany z metin2mod.tk- 2012sf. Pomocy !!!

Opublikowano

A mógłby ktoś dać klienta czy patchera bo ja na plu się nie znam i stary jeszcze pobiore. 

Wszystko jest na:

www.metin2.pl
.

Teraz się nie da starego pobrać, gdyż jest w Gameforg Live ;)

@1361622928-U485574.pngAl-Qaida

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Tyle, że jak pobieram to najpierw muszę jakieś oprogramowanie gameforce instalować a ja chcę zwykłego metina czy to też trzeba? 

Trzeba, zainstaluj to i tam będzie się pobierał metin2.pl, spatchuj, wgraj moda i graj.

Opublikowano

Już się pobiera, a te inne gry co tam są to też za darmo mogę pobrać? A jak pobierze się metin to co dalej folder już sam będzie z metin 2 ? 

Opublikowano

Już się pobiera, a te inne gry co tam są to też za darmo mogę pobrać? A jak pobierze się metin to co dalej folder już sam będzie z metin 2 ? 

Możesz za darmo(chyba) pobrać.

Odpalasz tego metina żeby wszystkie pliki się zaktualizowały(client żeby się spatchował), pobierasz moda, wklejasz i odpalasz grę przez kamera. ;)

Opublikowano

Metina już mam teraz tylko moda wgrać i zobaczę czy chodzi, ale zrobię to w piątek-sobote bo aktualnie nieb mam laptopa. Temat niech jeszcze stoi. 

Opublikowano

podlaczam sie z rozlozonymi rękoma, wlacze gre to widac postacie od pasa w gore i nic wiecej, podmieniłem pliki a efekt jest ten sam w moim przypadku to elitemt2 :P

Opublikowano

Kopiujesz PC.eix i PC.epk + PC2.eix i PC2.epk z clienta Condorii(folder pack) do clienta PL'a(również pack) i podmieniasz.

Dalej to samo. Zaznaczyłem te pliki i wkleiłem do metina2 pl, ale tak wogóle po co jak te same pliki tam już były? Może musze najnowszego moda pobrać bo mam z 2012?

Opublikowano

U mnie również to samo się dzieje... Postać stoi w miejscu z rozłożonymi rękami. C++ zainstalowane pc podmienione. A wszystko na aktualnym kliencie pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...