Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

22.01.2015 - 1 dzień LCS

Matek1193

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście głosuję na rodaków Polaków Roccaterów, bo na kogo innego? :D­

w UOF też jest 1 Polaczek, a ich przynajmniej ciekawie się ogląda, bo nie grają tak schematycznie.

Opublikowano

Fnatic  i tak wygra all ;) :****

Po tych zmianach? Hah, wątpię. :P

Opublikowano

Przegrali bo są słabi. Ich problemem nie był słaby ADC bo Tabzz jest solidnym Marksmanem, po prostu Froggen overrated tak samo Shook i Wickd. 

Przecież nie Tabzz gra u nich na ADC tylko Rekkles. o.O

Po takich dobrych graczach jak Froggen, Rekkles i Wickd spodziewałem się więcej.

Opublikowano

Przecież nie Tabzz gra u nich na ADC tylko Rekkles. o.O

Po takich dobrych graczach jak Froggen, Rekkles i Wickd spodziewałem się więcej.

Nie zrozumiałeś mnie. Po prostu napisałem, że są słabi i wymiana ADC(Tabzza na Rekklesa) im tak na prawdę nie pomoże bo obaj są na takim samym poziomie.

Ogólnie jestem dość zawiedziony po pierwszym dniu. Cieszę się tylko z wygranej Fnatic natomiast wszystkie inne drużyny które obstawiłem przegrały. Mam nadzieję, że to tylko tak w pierwszym weeku będzie aż w końcu te dobre teamy się rozkręcą i zaczną orać. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

MOJE TYPY:

Elements vs Fnatic

Giants Gaming vs MYM

CW vs h2k

SK vs ROC

Gambit vs Unicorns

#Kompletnie sięnie znam.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Niestety rotacja w Fnatic taka silna. Koreańcy i Febiven który będzie wielkim odkryciem splita. ;) Co do wczorajszego meczu z EL, kompletnie nie zrozumiałam picku Froggena, i banów 3 pod Febivena, Froggen ze spokojem mógł brać na 1st Lb, która dobrze gra, a nie Janne dla Nypha. Wgl Nyph jest useless i nie pasuje mi do gry ani Tabzza ani Rekklesa. Za często gra defa, a na linii siedzi z agresywnymi carrymi.

Nie zdziwię się jak na UOL także przegrają, ale i tak wierzę w Elements. <3

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Mam pytanie mógłby mi ktoś powiedzieć kto wygrał lub ewt. wysłać linka z wynikami meczów,bo nie oglądałem wczoraj ostatniego meczu UOL vs GMB kto wygrał?

@Edit dzisiaj nerva też komentuje mecz Roccatu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...