Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który Laptop do cs:go?

Drakoris.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam budżet do 2,5k i musze ogarnąć lapka do cs:go.

Wybrałem 2 najlepsze chyba z dostępnych i mam pytanie,który jest lepszy i ILE WYCIAGNE FPS?

http://www.x-kom.pl/p/184825-notebook-laptop-15-6-asus-k551lb-xx180d-12-i7-4500u-12gb-750-dvd-gt740.html

http://www.x-kom.pl/p/215312-notebook-laptop-15-6-asus-k555ln-xo116-12-i5-4210u-12gb-1tb-dvd-gt840.html

Mi się wydaje,że ten pierwszy + dam rade utrzymać 120fps na medium ?

Opublikowano

Ten drugi ma 840 więc troszeczkę więcej fps przybędzie ale ma słabszy procek, prawie wyjdzie na to samo powinno dać radę 100+ med (ale wiesz to są laptopy) nie lepiej by było kupić kompa za 2.5k to masz far cry na wysokich 40+ a o cs:go nie wspomnie 250+ high

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Nie ma co szukać. Stacjonarny to najlepszy wybór, złożyłbyś sobie na morelkach jakiś ładny ;(

Za mały budżet na dobrego lapka do gier.

Opublikowano

Tylko po co 120fps?

stałe 59 fps to jest granica zauważalności. np neo gra na fps_max 59 (ja również, gdyż skaczące 100-120 fps jest dużo gorsze niż stałe 59.)

to nie jest cs 1.6

ze celownik sie rozszerza w zaleznosci od fps.

Daj + a dostaniesz dżinsy ;)

Opublikowano

Asusy sobie odpusc słaby serwis.

Najwydajniejszy jaki dostaniesz w tej cenie będzie Acer e5-572g >KLIK< z i5 (pełnym taka sama wydajnosc co i7 ulv) 8gb ram i GDF840m. Matowa matryca + mocna bateria. Jest to nowość bardzo zachwalana.

Dell insprion 3542 >KLIK< z i7 ulv 8gb ram i GF840m. Laptop posiada dobry serwis i domową gwarancję dell (w razie awarii dzwonisz do serwisu oni wysyłają do Ciebie montera (serwisanta) i laptop jest naprawiany na miejscu). 

Na wysokich będziesz miał około 60-80 FPS :)

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...