Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mógłbyś dla mnie odpowiedzieć na pytanie Mizuna?

Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób analizujesz, że jesteś lepszy od kogoś innego.

Ogólnie gdy oglądałem ten filmik to miałem wrażenie, że patrzę na pustynie z globala w innych teksturach, może gdybym zobaczył minimapę to bym miał inne wrażenie.

@UP, weź skończ jeżeli nie rozumiesz słów Mizuna to oznacza, że nie masz podstawowej elementarnej wiedzy więc prawdopodobnie Cię wyjebali z podstawówki bo zrobiłeś kupę na środku sali wołając na to "papu!"

Zamknij mordę Patryczek bo jesteś takim samym zerem jak ten Demetri. Robisz z siebie developera a c**j umiesz. MPCforum pewnie nadal na 34k stoi bo kompilacja src cie przerosła ? 3 raz taki sam gówniany serwer na tych samych gównianych plikach a się nim jarasz jakby to był jakiś p********y wehikuł czasu.

Pamiętam jak się chwaliłeś że niby masz dostęp do Metin2 SG bo im pomagasz przy src a ich pliki z epvp pobrałeś ty k***a debilu nie ośmieszaj się.

MTnm3AS.png

Opublikowano

­

MPCforum

mapa razi w oczy, nic nie poradze, tego sie ogladac nie da dluzej niz minute bo oczy bola, dajcie normalnie bez efektu

Niezły lizodupiec jesteś. :D

Słaba mapa, słabe wykonanie, słaby mapper. 

PS: Hooltras tylko kasę straci przez debili z TEAM'u Nestium. xD

Nie wiem, po co Ty się gównie udzielasz? Patola w domu? :/

­

Ty tak samo. 

Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób analizujesz, że jesteś lepszy od kogoś innego.

Ogólnie gdy oglądałem ten filmik to miałem wrażenie, że patrzę na pustynie z globala w innych teksturach, może gdybym zobaczył minimapę to bym miał inne wrażenie.

@UP, weź skończ jeżeli nie rozumiesz słów Mizuna to oznacza, że nie masz podstawowej elementarnej wiedzy więc prawdopodobnie Cię wyjebali z podstawówki bo zrobiłeś kupę na środku sali wołając na to "papu!"

A Ty śmierdzisz tą kupą o której wspomniałeś. 

@1373230489-U611928.pngMizune japka bo fajny film ujrzy światło dzienne.

@Dxnek  O stary, ale licznik podkręciłeś na tym swoim dziele. 

oKQl6rn.png

/Mapa spoko i w ogóle. Ta nagła wasza reakcja wszystko uświadomiła. :3

Opublikowano

Zapewne mógłbym The Naidzie ale to był rozkwitło w zbędną dyskusję.

Wystarczy, że taki margines społeczny jak harnaś brudzi mi temat.

Ps:MYZ.png

1EPZ6G.gif

Opublikowano

heh czytam te wasze komentarze to aż mi się płakać chce że coś takiego powstaje w waszych małych rozumkach ja jebe spina o jakiegoś wierzchowca z gry z którego silnika można wyciągnąć model w 2 minuty a "pomalowanie" textury w PS to naprawdę taka trudna sprawa która zajmuje minute jak by sie chciało robić to na oko mapa słaba miałeś lepsze daimao co serwera nestium bo jakaś spina się nawiązała robicie ten serwer z 6 miechów wrzucacie po 100 razy jakieś pierdoły na forum które mają umilić grę a prawda jest taka że będzie pewnie bug na bugu ... co do tych waszych nowości to powiem tylko "AHA" bo inaczej tego nazwać nie można

po c**j spamisz tutaj jak i tak wiesz że padnie ??? poco im to oświadczać w taki sposób keep calm man chyba że posta chcesz sobie wbić xD

przestali was gnębić kolego jeżeli moge tak do ciebie mówić jeżeli uważacie że to wasze "gnębienie" jest jakieś super to naprawde szkoda mi pisać o tym ... co do twojego serwera to macie fajne nowości które mogą ładnie umilić gre ciekawe pomysły no ale bez pierdolenia że ktoś wam coś kradnie panowie czekam na wasz serwer ponieważ normalnie w metina nie grałem może z 2 lata a wasz serwer całkiem mnie zachęcił abym wrócił do gry co do tych kradzieży przecież wy tez wyciagacje te modele z innych gier więc nie bądzcie hipokrytami

to tyle raz na miesiąc musze napisać poważny post bo mi repka w mario spada

Nie wiem czy zauważyłeś ale za każdym razem słowo "kradzież" wstawiam w cudzysłów, bo to nie moje określenie, a teamu Nestium.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Może poprostu oczy Ci pekły z bólu dupy patrzac w nasze tematy jezeli masz wiecej do powiedzenia zapraszam na ts 

Prosze o zaprzestanie wpisywanie nazwy serwera At**** w moich tematach dla nikogo nie bede robil reklamy chyba ze zaplacicie 

Przecież nikt nie wymienił tej nazwy przed Twoim postem więc o co Ci chodzi?

­

MPCforum

mapa razi w oczy, nic nie poradze, tego sie ogladac nie da dluzej niz minute bo oczy bola, dajcie normalnie bez efektu

Nie wypisuj nazwy serwera jeżeli Arkadioush poprosił, byle jak ale poprosił.

heh czytam te wasze komentarze to aż mi się płakać chce że coś takiego powstaje w waszych małych rozumkach ja jebe spina o jakiegoś wierzchowca z gry z którego silnika można wyciągnąć model w 2 minuty a "pomalowanie" textury w PS to naprawdę taka trudna sprawa która zajmuje minute jak by sie chciało robić to na oko mapa słaba miałeś lepsze daimao co serwera nestium bo jakaś spina się nawiązała robicie ten serwer z 6 miechów wrzucacie po 100 razy jakieś pierdoły na forum które mają umilić grę a prawda jest taka że będzie pewnie bug na bugu ... co do tych waszych nowości to powiem tylko "AHA" bo inaczej tego nazwać nie można

po c**j spamisz tutaj jak i tak wiesz że padnie ??? poco im to oświadczać w taki sposób keep calm man chyba że posta chcesz sobie wbić xD

przestali was gnębić kolego jeżeli moge tak do ciebie mówić jeżeli uważacie że to wasze "gnębienie" jest jakieś super to naprawde szkoda mi pisać o tym ... co do twojego serwera to macie fajne nowości które mogą ładnie umilić gre ciekawe pomysły no ale bez pierdolenia że ktoś wam coś kradnie panowie czekam na wasz serwer ponieważ normalnie w metina nie grałem może z 2 lata a wasz serwer całkiem mnie zachęcił abym wrócił do gry co do tych kradzieży przecież wy tez wyciagacje te modele z innych gier więc nie bądzcie hipokrytami

to tyle raz na miesiąc musze napisać poważny post bo mi repka w mario spada

Tak, ripujemy modele z innych gier a autorzy są nawet przychylnie nastawieni do promowania ich dzieł na małych i edukacyjnych projektach jak serwery prywatne gier.

Rozumiem, że nie masz zbytnio pojęcia o czym piszesz. Sam nawet na gamesummit zapytałem się ekipy z Techlandu czy gdybym wziął ich modele do prywaciaka to czy by mieli jakiś problem z tym,

otrzymałem odpowiedź, że ucieszyłoby ich to, że to właśnie ich praca mi się tak podoba, że chciałbym ją mieć we własnej grze. Głupio Ci? Pewnie nie chociaż powinno być.

Tak samo proszę nie porównywać sfery globalnej gier do sfery metinowej ponieważ my jesteśmy amatorami, hobbistami bez patentów a nie porządnymi firmami z milionowymi funduszami. 

(Tutaj mowa o całej społeczności administratorów Metin2 gdyby ktoś nie załapał takich prostych słow - mowa o Tobie Siwy)

Zamknij mordę Patryczek bo jesteś takim samym zerem jak ten Demetri. Robisz z siebie developera a c**j umiesz. MPCforum pewnie nadal na 34k stoi bo kompilacja src cie przerosła ? 3 raz taki sam gówniany serwer na tych samych gównianych plikach a się nim jarasz jakby to był jakiś p********y wehikuł czasu.

Pamiętam jak się chwaliłeś że niby masz dostęp do Metin2 SG bo im pomagasz przy src a ich pliki z epvp pobrałeś ty k***a debilu nie ośmieszaj się.

Tak, A^^^^^ stoi na game 34k a na nim zrobiłem 4 zakładki eq, DragonSoul, powiększony stack, powiększony limit yang, skiny broni, system zarządzania serwerem.

Umiesz tak? Nie? To po co się odzywasz?

Czy ja kiedyś powiedziałem, że mam dostęp do Metin2 SG? Znów kolejne Twoje wypowiedzi oparte na domysłach? Pewnie masz to info z tego samego źródła co A^^^^^ na game 34k.

Nie pisz, nie mów, nie używaj nawet mimiki ciała w moim kierunku bo nie chcę mieć z takim patologicznym elementem nic wspólnego. Bez odbioru.

Niezły lizodupiec jesteś. :D

Ty tak samo. 

A Ty śmierdzisz tą kupą o której wspomniałeś. 

@1373230489-U611928.pngMizune japka bo fajny film ujrzy światło dzienne.

@Dxnek  O stary, ale licznik podkręciłeś na tym swoim dziele. 

/Mapa spoko i w ogóle. Ta nagła wasza reakcja wszystko uświadomiła. :3

Czy zobaczę od Ciebie chociaż jeden inteligentny post? Staczasz się szybciej niż taczki z chińczykami z górki. (bez obrazy dla chińczyków bo i tak wiem, że przejmą władze na ziemi)

Zapewne mógłbym The Naidzie ale to był rozkwitło w zbędną dyskusję.

Wystarczy, że taki margines społeczny jak harnaś brudzi mi temat.

Ps:MYZ.png

Więc napisz mi na PW, pytam z czystej ciekawości.

Ja bym dodał trochę więcej zbiorników wodnych w tej mapie bo aktualnie widzę jeden.

0LsM05U.png

Opublikowano

@The Naid  nie ma sensu nawet chociaż trochę swojej mózgownicy ruszac bo gówno zrozumiecie.
Wasz ból jeszcze zrozumiem, ale co w temacie robią takie gówna pokroju harnaś, który pierw was okrada, a potem liże odbytnice i wypisują tu swoje żale, to nigdy nie zrozumiem. 

A co do mapy, zbiornik wody jest o wiele większy. Screen jest przycięty, prawdziwy rozmiar mapy to 10x10.

Opublikowano

@The Naid  nie ma sensu nawet chociaż trochę swojej mózgownicy ruszaj bo gówno zrozumiecie.

Wasz ból jeszcze zrozumie, ale co w temacie robią takie gówna pokroju harnaś, który pierw was okrada, a potem liże odbytnice.  

A co do mapy, zbiornik wody jest o wiele większy. Screen jest przycięty, prawdziwy rozmiar mapy to 10x10.

Pierwsze zdanie skonstruuj w miarę poprawnie ponieważ aktualnie nie da się tego zrozumieć. (nie znam się na slangach czy innych pierdołach dla leniów)

Ogólnie mi chodziło większą ilość zbiorników wodnych a nie o większy zbiornik wodny.

0LsM05U.png

Opublikowano

@The Naid

Próbowałeś mi wepchąć src woma za 400 zł, i mówiłeś że masz je bo pomagałeś im przy serwerze. Jesteś p********ym kłamcą. (TAK WIEM WCZESNIEJ NAPISAŁEM SG, MÓJ BŁĄD).

Co do Atreyi no to props że przeniosłeś się wkoncu na src pamietam jak się tłumaczyłeś że poczekasz aż wszystkie exploity w src wypłyną bo się boisz ze znowu ci się ktoś ci serwer rozjebie.

Wiesz jaki jest twój problem ? - Demetri. Był czas że trochę się ogarnąłeś i przestałeś się zachowywać jak p********y dzieciak, ale wtedy Demetri się znowu pojawił i wywarł na tobie negatywny wpływ. I znowu chodzicie i wszystkich oczerniacie i się chwalicie czego wy nie umiecie czego wy nie zrobiliście czego wy nie macie. A prawda jest taka że jakbyscie byli tacy dobrzi jak pierdolicie to nie robili byście chujowego serwera w Metinie i chujowej Grafiki dla metinów. Gówno umiecie i tylko dużo gadacie.

Zresztą widać po tym z kim się zadajesz. Harnaś który nawet nie ma swojego src tylko używa skompilowanego gejma endymiona i Flourine który jest p********ym frajerem i krętaczem.

Koniec konców wszyscy skończycie tak samo czyli z chujem w d***e.

PS. Czekam na start Atreyi, będzie taka sama zabawa jak na Nexanity :<

MTnm3AS.png

Opublikowano

@The Naid

Próbowałeś mi wepchąć src woma za 400 zł, i mówiłeś że masz je bo pomagałeś im przy serwerze. Jesteś p********ym kłamcą. (TAK WIEM WCZESNIEJ NAPISAŁEM SG, MÓJ BŁĄD).

Co do Atreyi no to props że przeniosłeś się wkoncu na src pamietam jak się tłumaczyłeś że poczekasz aż wszystkie exploity w src wypłyną bo się boisz ze znowu ci się ktoś ci serwer rozjebie.

Wiesz jaki jest twój problem ? - Demetri. Był czas że trochę się ogarnąłeś i przestałeś się zachowywać jak p********y dzieciak, ale wtedy Demetri się znowu pojawił i wywarł na tobie negatywny wpływ. I znowu chodzicie i wszystkich oczerniacie i się chwalicie czego wy nie umiecie czego wy nie zrobiliście czego wy nie macie. A prawda jest taka że jakbyscie byli tacy dobrzi jak pierdolicie to nie robili byście chujowego serwera w Metinie i chujowej Grafiki dla metinów. Gówno umiecie i tylko dużo gadacie.

Zresztą widać po tym z kim się zadajesz. Harnaś który nawet nie ma swojego src tylko używa skompilowanego gejma endymiona i Flourine który jest p********ym frajerem i krętaczem.

Koniec konców wszyscy skończycie tak samo czyli z chujem w d***e.

PS. Czekam na start Atreyi, będzie taka sama zabawa jak na Nexanity :<

Nikomu nie sprzedawałem src WoM. xD Jedynie dałem Flourinowi pobrać z chmury, rozumiem, że historii urojonych ciąg dalszy.

Nigdy nie mówiłem, że czekam aż exploity wypłyną i nigdy się nie bałem o jakikolwiek swój serwer. ^^ Pod A^^^^^ były robione 2 game a ostatnio zdecydowałem się pracować tylko na src.

Może pokażesz mi posty w których napisałem, że "czego ja to nie umiem" ? Zaskoczę Cię ale po za Metinem bawię się w gry mobilne więc na Metinie się nie kończy. :)

Z Harnasiem ostatnio zamieniłem kilka słów w sprawie modelów broni, są to Twoje kolejne domysły z kim się zadaje, ogólnie nie powinno Cię to interesować, widać, że nie masz własnego życia to zajmujesz się cudzym, szkoda że idzie Ci to byle jak a informacje które podajesz są najzwyczajniej z dupy.

Mówisz o Twojej zabawie w hackerstwo pokroju wpisywania hasła 123456 do panelu logowania na forum? Powodzenia Ci życzę.

Jako podsumowanie polecam Ci nauczyć się analizować informację i wyłapywać te poprawne jeżeli już tak starasz się interesować moim życiem.

Mam nadzieję, że nie przyjedziesz mi do domu aby sprawdzać co jem na śniadanie itp.

Jeżeli chcesz coś odpisać to napisz to na PW zamiast śmiecić temat.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nikomu nie sprzedawałem src WoM. xD Jedynie dałem Flourinowi pobrać z chmury, rozumiem, że historii urojonych ciąg dalszy.

Nigdy nie mówiłem, że czekam aż exploity wypłyną i nigdy się nie bałem o jakikolwiek swój serwer. ^^ Pod A^^^^^ były robione 2 game a ostatnio zdecydowałem się pracować tylko na src.

Może pokażesz mi posty w których napisałem, że "czego ja to nie umiem" ? Zaskoczę Cię ale po za Metinem bawię się w gry mobilne więc na Metinie się nie kończy. :)

Z Harnasiem ostatnio zamieniłem kilka słów w sprawie modelów broni, są to Twoje kolejne domysły z kim się zadaje, ogólnie nie powinno Cię to interesować, widać, że nie masz własnego życia to zajmujesz się cudzym, szkoda że idzie Ci to byle jak a informacje które podajesz są najzwyczajniej z dupy.

Mówisz o Twojej zabawie w hackerstwo pokroju wpisywania hasła 123456 do panelu logowania na forum? Powodzenia Ci życzę.

Jako podsumowanie polecam Ci nauczyć się analizować informację i wyłapywać te poprawne jeżeli już tak starasz się interesować moim życiem.

Mam nadzieję, że nie przyjedziesz mi do domu aby sprawdzać co jem na śniadanie itp.

Po co ty mu odpisujesz xD przecież ten koleś ma niedorozwój mózgowy i chce zabłysnąć na mpc :P

Mapa jest ok, tekstury chyba dobrze dobrane. Mi tam się podoba. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Po co ty mu odpisujesz xD przecież ten koleś ma niedorozwój mózgowy i chce zabłysnąć na mpc :P

Mapa jest ok, tekstury chyba dobrze dobrane. Mi tam się podoba. 

Nauczyłeś się już używać splita ? Nie to wypie.. się uczyć bo znowu matka ci kompa zabierze.

Opublikowano

Nauczyłeś się już używać splita ? Nie to wypie.. się uczyć bo znowu matka ci kompa zabierze.

Może nie chcę  <3

W tym twój problem, dziękuje że się o mnie troszczysz <3  <3  ale luj ci do tego co ja umiem a co nie :3 zajmij się sobą. 

i nie mów do mnie językiem twojego domu ok misiaczku  8S

@Nestium - ile ogólnie macie map do expa, dungeonów itp?

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Wszystko się zgadza. 

Może poprostu oczy Ci pekły z bólu dupy patrzac w nasze tematy jezeli masz wiecej do powiedzenia zapraszam na ts 

Prosze o zaprzestanie wpisywanie nazwy serwera At**** w moich tematach dla nikogo nie bede robil reklamy chyba ze zaplacicie 

MPCforum bo będzie lepsza pod każdym kątem.  <3

@Nestiumˇ

Mapa jest lipna bo nap*** po oczach.Jeśli serwer będzie tak jak poprzednie kazdara - Netharia,Restynid to możecie liczyć na 10minut gry.  xD 

Nothing.

Opublikowano

A ten Invence to kto? Kolejna osoba, która nie wiem co pisze domyślam się, że to ten dzieciak Flourine skoro tak to nawet nie mam zamiaru odpisywać :D

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...