Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczyt hipokryzji, kilka miesięcy z Naidem byliśmy zmuszeni czytać Wasze wypociny typu "Kradniecie z TERY", a dziś wrzucacie film na którym zrobiliście dokładnie to samo co kilkadziesiąt razy nazwaliście kradzieżą.

PS. Mapa brzydka, no chyba że ktoś kilka palm na krzyż na teksturze piachu i trawy uważa za coś specjalnego.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Szczyt hipokryzji, kilka miesięcy z Naidem byliśmy zmuszeni czytać Wasze wypociny typu "Kradniecie z TERY", a dziś wrzucacie film na którym zrobiliście dokładnie to samo co kilkadziesiąt razy nazwaliście kradzieżą.

PS. Mapa brzydka, no chyba że ktoś kilka palm na krzyż na teksturze piachu i trawy uważa za coś specjalnego.

Że co bucu?  ;o 

Nasze rączki tego nie ukradły. ;)

Opublikowano

Ok. Skończ zazdrościć marny karle bo robisz się drażniący.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ok. Skończ zazdrościć marny karle bo robisz się drażniący.

Ale czego mam Wam zazdrościć? Przecież według Was to ja pierwszy "ukradłem" z TERY, więc jeśli zrobiliście to samo drudzy, to Wy zmałpowaliście Nas.

Odpowiedź kto komu zazdrości, możesz sobie sam wydedukować. (Jeśli dysmózgowie Ci to umożliwi)

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ale czego mam Wam zazdrościć? Przecież według Was to ja pierwszy "ukradłem" z TERY, więc jeśli zrobiliście to samo drudzy, to Wy zmałpowaliście Nas.

Odpowiedź kto komu zazdrości, możesz sobie sam wydedukować. (Jeśli dysmózgowie Ci to umożliwi)

Również jestem skłonny odpisać to samo tobie.

Teraz jak mogę cię prosić, skończ zaśmiecać mój temat swoją osobą z góry dziękuję.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Że co bucu?  ;o 

Nasze rączki tego nie ukradły. ;)

Oboje jesteście hipokrytami.. Mizune i Naid płaczą że Mark wyeksportował wierzchowca z tery którego oni wyeksportowali wcześniej..

A ci z Nestiuma robią to samo najpierw pierdolą że kradzione modele itp itd a zaraz sami używają "kradzionych modeli"

Oboje jebiecie hipokryzją na kilometr.

MTnm3AS.png

Opublikowano

Oboje jesteście hipokrytami.. Mizune i Naid płaczą że Mark wyeksportował wierzchowca z tery którego oni wyeksportowali wcześniej..

A ci z Nestiuma robią to samo najpierw pierdolą że kradzione modele itp itd a zaraz sami używają "kradzionych modeli"

Radzę zapoznać się z tematem, zamiast p******** trzy po trzy.

Nikt nie "płakał" że mark wyexportował tego wierzchowca, tylko że jego oryginalne tekstury przebarwił w identyczny sposób jak my.

10407248_1544111905844311_89684712849126

Oryginał : 

10472736_1467053663550136_85327371910676

Jak widać wszystkie elementy zostały przebarwione przez Nas według własnego pomysłu, jeśli jesteś na tyle głupi by sądzić że mark w cudowny sposób wpadł na pomysł identycznego przebarwienia, a nie zajebał pomysł od Nas, to pierdolnij się w głowę (najlepiej czymś ciężkim).

0VPaRnd.png

Opublikowano

Jak tu jestem,  tak piszę,  że nawet nie mam czasu na patrzenie co te pazery robią na swoim dennym serwerze.

To, że oni tak uważają to mnie nie interesuje robimy tak serwer jak nam się podoba wg. własnych pomysłów.

Więc, odbij nieznajomy.

up. miło, że próbujesz u mnie się zareklamować, zwyczajnie próbujesz na wszelkie sposoby wybić się u lepszych ale to nie jest przeznaczone dla tego miejsce.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jak tu jestem,  tak piszę,  że nawet nie mam czasu na patrzenie co te pazery robią na swoim dennym serwerze.

To, że oni tak uważają to mnie nie interesuje robimy tak serwer jak nam się podoba wg. własnych pomysłów.

Więc, odbij nieznajomy.

up. miło, że próbujesz u mnie się zareklamować, zwyczajnie próbujesz na wszelkie sposoby wybić się u lepszych ale to nie jest przeznaczone dla tego miejsce.

Ale w czym Wy jesteście lepsi bo nie rozumiem?

Grafikę Wam zrobił grafik nie należący do Waszego zespołu, obiekty itd. macie PL'owskie więc zrobił je ymir.

Jedyne co Wy macie własnego to mapy od daimao które są c*****e, więc podaj mi przynajmniej jeden sensowny przykład na podstawie czego stwierdzasz że Wy jesteście lepsi (nie od Nas) ale od kogokolwiek.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ale w czym Wy jesteście lepsi bo nie rozumiem?

Grafikę Wam zrobił grafik nie należący do Waszego zespołu, obiekty itd. macie PL'owskie więc zrobił je ymir.

Jedyne co Wy macie własnego to mapy od daimao które są c*****e, więc podaj mi przynajmniej jeden sensowny przykład na podstawie czego stwierdzasz że Wy jesteście lepsi (nie od Nas) ale od kogokolwiek.

Skoro tak strasznie się napinasz aż czuję, że ci nie doskwiera to musi być zazdrość bo co innego? Tak strasznie się troszczysz o nasze tematy, że musisz dorzucić swoje nędzne zdanie, które bynajmniej nikogo z naszego zespołu nie obchodzi. Szczerze Mizune nigdy nie przeczytałem twojego posta od początku do końca, patrzę tylko co wpada w oko i odpowiadam. Bo nawet nie jesteś wart tego bym poświęcił swój cenny czas na twój beznadziejny post.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Skoro tak strasznie się napinasz aż czuję, że ci nie doskwiera to musi być zazdrość bo co innego? Tak strasznie się troszczysz o nasze tematy, że musisz dorzucić swoje nędzne zdanie, które bynajmniej nikogo z naszego zespołu nie obchodzi. Szczerze Mizune nigdy nie przeczytałem twojego posta od początku do końca, patrzę tylko co wpada w oko i odpowiadam. Bo nawet nie jesteś wart tego bym poświęcił swój cenny czas na twój beznadziejny post.

Jakoś żeby kilkukrotnie na PW prosić byśmy przestali Was gnębić, straciłeś swój cenny czas.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nestium nie pogrążaj się masz za wysokie ego widze, dac dzieciakowi  zrobić serwer i już się czuje panem świata. eddR x Siwy ja nie wiem po c**j ty się w ogóle udzielasz tutaj, miałeś do mnie do Łodzi wpaść na święta coś wyjaśnic

Nie dodawajcie tego c**jowego wyostrzenia, bo aż oczy bolą jak sie to ogląda tak propo, a mapa dupy nie urywa, zwykła prosta mapa z malymi dodatkami, ale im mniej lagów tym lepiej.

Opublikowano

Nestium nie pogrążaj się masz za wysokie ego widze, dac dzieciakowi  zrobić serwer i już się czuje panem świata. eddR x Siwy ja nie wiem po c**j ty się w ogóle udzielasz tutaj, miałeś do mnie do Łodzi wpaść na święta coś wyjaśnic

Nie dodawajcie tego c**jowego wyostrzenia, bo aż oczy bolą jak sie to ogląda tak propo, a mapa dupy nie urywa, zwykła prosta mapa z malymi dodatkami, ale im mniej lagów tym lepiej.

Ty to lepiej w ogóle nie pisz :D Bo tylko twój post skutkuje śmiech u mnie na twarzy . 

Bacząc na twoje serwery nie muszę się wypowiadać.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

­

Ty to lepiej w ogóle nie pisz :D Bo tylko twój post skutkuje śmiech u mnie na twarzy . 

Bacząc na twoje serwery nie muszę się wypowiadać.

I piszesz to ty, pochwal się jaki mieliście wynik na Restynidzie i innych projektach? 10 sekund online? Z tym pewnie będzie tak samo ^_^

@down

Tururutururturutuuruu

Opublikowano

­

I piszesz to ty, pochwal się jaki mieliście wynik na Restynidzie i innych projektach? 10 sekund online? Z tym pewnie będzie tak samo ^_^

O matko jedyna nawet nie wiem co ty w tych postach piszesz.

Przesyłam raport do moderatora by zapanował nad tematem :D

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nikt nie "płakał" że mark wyexportował tego wierzchowca, tylko że jego oryginalne tekstury przebarwił w identyczny sposób jak my.

Oryginał : 

Jak widać wszystkie elementy zostały przebarwione przez Nas według własnego pomysłu, jeśli jesteś na tyle głupi by sądzić że mark w cudowny sposób wpadł na pomysł identycznego przebarwienia, a nie zajebał pomysł od Nas, to pierdolnij się w głowę (najlepiej czymś ciężkim).

Ale nas mało co to obchodzi i won odnosić się z tym do swojego tematu. 

­

@down

Tururutururturutuuruu

A ty kozi zwisie, lepiej się nie odzywaj bo te "dziecko" zrobiło lepszy serwer niż ty. 

Życzę ci powodzenia w utrzymywaniu porządku na serwerze między 5 graczami. 

Słyszałem plotkę, że zakładasz serwery bo na dresy jp zbierasz.

Opublikowano

­

­Panowie, ale emocje odkładamy na bok. Wypowiadamy się tylko na temat mapy.

Ale na temat tej mapy nie da się nic lepszego powiedzieć niż to, że jest po prostu nudna i prosta, w dodatku administracja tego serwera próbuje świadomie zepsuć wzrok użytkownikom forum, bo tak razi w oczy te video ze oczojebu można dostać, ja to bym coś z tym zrobił.

Ogolnei macie fajne przejscia tekstur, nauczycie mnie robic mapy/?

Opublikowano

Oryginał : 

No ja wiem że chodzi o teksturę ale tak.... wy zajebaliście model z tery i przerobiliście teksturę on zajebał model z tery i przerobił teksturę.. więc ja nie widzę w czym tutaj jest ten cały problem ?  Wy zajebaliście pomysł na wierzchowca z tery on pomysł na teksturę od was więc wyzywając go od "złodziei" czy tym podobnym robisz z siebie hipokrytę.

MTnm3AS.png

Opublikowano

Czy mógłbyś dla mnie odpowiedzieć na pytanie Mizuna?

Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób analizujesz, że jesteś lepszy od kogoś innego.

Ogólnie gdy oglądałem ten filmik to miałem wrażenie, że patrzę na pustynie z globala w innych teksturach, może gdybym zobaczył minimapę to bym miał inne wrażenie.

@UP, weź skończ jeżeli nie rozumiesz słów Mizuna to oznacza, że nie masz podstawowej elementarnej wiedzy więc prawdopodobnie Cię wyjebali z podstawówki bo zrobiłeś kupę na środku sali wołając na to "papu!"

0LsM05U.png

Opublikowano

Słaba mapa, słabe wykonanie, słaby mapper. 

PS: Hooltras tylko kasę straci przez debili z TEAM'u Nestium. xD

No ja wiem że chodzi o teksturę ale tak.... wy zajebaliście model z tery i przerobiliście teksturę on zajebał model z tery i przerobił teksturę.. więc ja nie widzę w czym tutaj jest ten cały problem ?  Wy zajebaliście pomysł na wierzchowca z tery on pomysł na teksturę od was więc wyzywając go od "złodziei" czy tym podobnym robisz z siebie hipokrytę.

Nie wiem, po co Ty się gównie udzielasz? Patola w domu? :/

­

Opublikowano

­

Ale na temat tej mapy nie da się nic lepszego powiedzieć niż to, że jest po prostu nudna i prosta, w dodatku administracja tego serwera próbuje świadomie zepsuć wzrok użytkownikom forum, bo tak razi w oczy te video ze oczojebu można dostać, ja to bym coś z tym zrobił.

Ogolnei macie fajne przejscia tekstur, nauczycie mnie robic mapy/?

Może poprostu oczy Ci pekły z bólu dupy patrzac w nasze tematy jezeli masz wiecej do powiedzenia zapraszam na ts 

Prosze o zaprzestanie wpisywanie nazwy serwera At**** w moich tematach dla nikogo nie bede robil reklamy chyba ze zaplacicie 

Opublikowano

­

Może poprostu oczy Ci pekły z bólu dupy patrzac w nasze tematy jezeli masz wiecej do powiedzenia zapraszam na ts 

Prosze o zaprzestanie wpisywanie nazwy serwera At**** w moich tematach dla nikogo nie bede robil reklamy chyba ze zaplacicie 

MPCforum

mapa razi w oczy, nic nie poradze, tego sie ogladac nie da dluzej niz minute bo oczy bola, dajcie normalnie bez efektu

Opublikowano

heh czytam te wasze komentarze to aż mi się płakać chce że coś takiego powstaje w waszych małych rozumkach ja jebe spina o jakiegoś wierzchowca z gry z którego silnika można wyciągnąć model w 2 minuty a "pomalowanie" textury w PS to naprawdę taka trudna sprawa która zajmuje minute jak by sie chciało robić to na oko mapa słaba miałeś lepsze daimao co serwera nestium bo jakaś spina się nawiązała robicie ten serwer z 6 miechów wrzucacie po 100 razy jakieś pierdoły na forum które mają umilić grę a prawda jest taka że będzie pewnie bug na bugu ... co do tych waszych nowości to powiem tylko "AHA" bo inaczej tego nazwać nie można

­

@down

Tururutururturutuuruu

po c**j spamisz tutaj jak i tak wiesz że padnie ??? poco im to oświadczać w taki sposób keep calm man chyba że posta chcesz sobie wbić xD

Jakoś żeby kilkukrotnie na PW prosić byśmy przestali Was gnębić, straciłeś swój cenny czas.

przestali was gnębić kolego jeżeli moge tak do ciebie mówić jeżeli uważacie że to wasze "gnębienie" jest jakieś super to naprawde szkoda mi pisać o tym ... co do twojego serwera to macie fajne nowości które mogą ładnie umilić gre ciekawe pomysły no ale bez pierdolenia że ktoś wam coś kradnie panowie czekam na wasz serwer ponieważ normalnie w metina nie grałem może z 2 lata a wasz serwer całkiem mnie zachęcił abym wrócił do gry co do tych kradzieży przecież wy tez wyciagacje te modele z innych gier więc nie bądzcie hipokrytami

to tyle raz na miesiąc musze napisać poważny post bo mi repka w mario spada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...