Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gracze piszący ,,Moge admina''

Gość vix0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co zrobić z takimi graczami:

Moge admina? / Dobrze ogarniam czat

Gdy się nie zgodzisz:

Narka, wychodzę, nie polecam.

Wiem, że niesłuszne było by zablokowanie tego typu słów/zdań na czacie.

Gdy byłem początkującym Administratorem, nie zgadzałem się po prostu pisząc Nie.

Gdy stałem się właścicielem swojego serwera publicznego (o którym wspomnę później co i jak).

Co raz częściej spotykałem się z nimi.M.i.n na fanpage'u mojego serwera.Wybaczcie, ale nerwy mi puściły.Potraktowałem go źle, przyznaję się, przepraszam.Nie powinienem tak zrobić.

CEYMiUz.png

I tak mój serwer nie był w takim momencie super, przeciętna ilość graczy dziennie 4-8, rozumiem że widownia na YouTube i gracze Minecraft'a są, jacy są nie zmienię tego.Powinienem się cieszyć z każdej osoby na moim serwerze.Wytłumaczyłem mu nawet, ale co mi z tego jak potem po przezywał mnie od k.j.p.I nie jest to drama jakaś, ale pytanie do was co robić w takich sytuacjach, oszalał bym, reklamując mój serwer u YouTuberów, z tego powodu (zapewne, ale chyba nie XDD) 

Tym bardziej, że pomysł ,,zaproś 4 kolegów dam Ci VIP'a'' również nie jest słuszny.Wiem, że pierwszy krok, to zacząć od samego siebie.

Mój serwer z początku EasyHC (10 slotów xD) , full serwer dziennie, druga edycja nie udana przez pliki serwerowe i bugi, trzecia, noo tu już jak wspomniałem 

przeciętna ilość graczy dziennie 4-8

Czwarta? Ni cholere, postanowiłem odpuścić, zrobić serwer PvP... 1-3 graczy dziennie.Hah, kompletna porażka.Nowy pomysł na serwer (tzn zgapiony, ale podrasowany przez mnie).Zapytałem się o opinię użytkowników na MPCForum, czy serwer by wypalił, 

http://www.mpcforum.pl/topic/1356891-pytanie-graliby%C5%9Bcie-na-takim-serwerze-uda-si%C4%99/#entry11538515

Przeczytajcie całość od góry do dołu, oraz post użytkownika @lolzere

Na 3 edycji banowałem za takie coś, ale teraz przyznaję, że mądry to ja nie byłem w tym momencie.Dlatego się zapytał na FP.

Pfff Avatara nie zamalowałem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...