Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostałeś oskamowany? Odzyskaj swoje itemki.

Beard.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 tygodnie czekalem na odpowiedz i sie doczekalem odzyskania rzeczy, neistety po odzyskaniu itemek mialem reset konta oraz hasla i trzeba czekac 15 dni na steamguarda, aby od nowa zaczac sie wymienaic

Opublikowano

2 tygodnie czekalem na odpowiedz i sie doczekalem odzyskania rzeczy, neistety po odzyskaniu itemek mialem reset konta oraz hasla i trzeba czekac 15 dni na steamguarda, aby od nowa zaczac sie wymienaic

Ale oddali, czyli wszystko prawidlowo ;)
Opublikowano

@najebany CREV Steam/Valve ma dużo zgłoszeń i niezawsze dadzą rade zrobić all w tydzień, na itemy się czeka 1 TYDZIEŃ DO MIESIĄCA więc nietrać nadzieji. Mojemu koledze jak go oscamowali napisaki żeby zgłaszał się jeszcze gdyby coś się wydarzyło podobnego.

Opublikowano

siema , napisali mi ze oddadza mi konto i skiny tylko nw gdzie wyslali kod na jaki e-mail moze mi ktoś pomóc ?

We have reset your account password and sent the new login information to the e-mail address associated with this support account. If you do not receive the e-mail, please check your spam or trash folder.

Dodam ze konto na support steam jest na g-mail a wiadomosci nie ma

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

siema , napisali mi ze oddadza mi konto i skiny tylko nw gdzie wyslali kod na jaki e-mail moze mi ktoś pomóc ?

We have reset your account password and sent the new login information to the e-mail address associated with this support account. If you do not receive the e-mail, please check your spam or trash folder.

Dodam ze konto na support steam jest na g-mail a wiadomosci nie ma

Musi tam być. Sprawdź spam, ewentualnie odpisz im, że nic nie przyszło i żeby wysłali to jeszcze raz.

Opublikowano

Ale ten kod ma mi przyjsc na ten e-mail od supportu steam ? jezeli tak to pisze do nich :)

Tak dokladnie tam ma przyjsc.

Sprawdz na wszelki mail na ktorym wczesniej bylo konto.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...