Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Wywiady redakcji

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej zostawić tak jak teraz i tyle. Każdy ma liderów i liderzy wiedzą co robić.

mielibyśmy kazać redaktorom przeprowadzać wywiady?

Moim zdaniem jeśli grupa chce być atrakcyjna i się rozwijać to sama będzie próbować nowych rozwiań, aby powiększyć grono odbiorców.

Tak jak wspominałem, myślałem już o tym jednak stwierdziłem, że wchodzilibyśmy w drogę mentorom. 

@Gamus nie masz nic przeciwko?

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jest to sprawa Lidera czy chce zaangażować się w taki projekt. Wywiady przeprowadzane przez Mentorów będą nadal, ale najpierw trzeba zebrać dobry i solidny Team, więc jeszcze się nie pojawiły informacje o kontynuowanych projektach oraz nowych. 

Opublikowano

myślę, że to indywidualna sprawa redaktorów danego działu.

jeśli dany zespół redakcyjny by chciał to why not

Ale moderator / lider by decydowali czy chcą

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Grupy redakcyjne mogą robić takie wywiady, ponieważ nikt im tego nie zabrania. Tylko w przypadkach, gdzie MPC miało jakieś konflikty jest zabronione, ale to wszystko i tak jest konsultowane. 

A nasza grupa MPCNews zaczęła już regularnie tworzyć wywiady, więc propozycja rozstrzygnięta ;)

k4L2ZMS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...