Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HWID RESET! CPU/HDD

DVcheats

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE trzeba odpalać w grze czy coś?

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

To działa tylko w SKILL'u ? :D

Niby zmienia id cpu i hdd, ale czasem bany zostają, nie wiem czemu, jeszcze nad tym pracuje, to pierwsza wersja.

to usuwa bana czy blokuje zeby nie dostać ?

usuwa bany które dostaliśmy na id procka/dysku twardego

Opublikowano

Skoro by były bany na id procesora lub dysku, to nikt na komputerze by nie mógł się zalogować do gry na koncie które nawet nie dostało bana.

Coś mi się wydaje że twój "unban" to zwykły keylogger :)

I wszystko jasne...

Opublikowano

Skoro by były bany na id procesora lub dysku, to nikt na komputerze by nie mógł się zalogować do gry na koncie które nawet nie dostało bana.

Coś mi się wydaje że twój "unban" to zwykły keylogger :)

Jesteś głupi czy udajesz?

Jeśli gdzieś dostajesz bana na id hdd/cpu, musisz zrestartować te numery (ew kupić nowy podzespół), inaczej do gry czy gdzieś, nie wejdziesz.

Keylogger no wiadomo, skan to psu w dupe.

Opublikowano

Fajnie gdyby ten link do skanu działał. 

Skoro by było tak jak mówisz, po stworzeniu nowego konta nie ma możliwości wejścia do gry, a ja dostałem na tym komputerze bana na 3 kontach i ciągle gram.

I wszystko jasne...

Opublikowano

Skoro by było tak jak mówisz, po stworzeniu nowego konta nie ma możliwości wejścia do gry, a ja dostałem na tym komputerze bana na 3 kontach i ciągle gram.

Bo dostałeś bana na Konto, nie na komputer...

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Nie no, poważnie, tępy ostro jesteś.

Ps, skan działa.

Opublikowano

Użycie się trochę waha, DV mówił że w przeciągu tygodnia będzie aktualizacja tego, która to zoptymalizuje.

Guid się nie zmienia, powiem mu żeby nad tym popracował, pewnie będzie w kolejnym update. /O

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam kontakt z jedną z osób która jest w teamie DV, osoba ta zajmuje się cheatem do CS:GO a nie SKILL, do osoby prowadzącej DV nie mam kontaktu.

A co Ci nie działa z tym cheatem? bo ja kupywałem i do skilla, i do csgo i działa

I coś gadał ten typ z DVCheats że niedługo mają wrócić, ale nie wiem czy na mpc, bo znowu może ban :D

55555

Opublikowano

Właśnie cheat wcale nie odpala także tego typu problem... :)

Niby poprawiał to by się odpalało inaczej , ale teraz bana ma i nie poda pewnie poprawki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...