Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TerraSurvival <II>

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer godny uwagi :D

Wkurza czasami wywalanie, ale to dotyczy tylko graczy no premium :v

Ekonomii za bardzo tam nie widać, za to sam system społeczny jest ogarnięty, brak zabijających dzieci, wszyscy pokojowo nastawieni :D

Polecam ;)

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

Czy mógłbym się dowiedzieć jako gracz tego ów serwera kiedy skończy się ta "Wielka aktualizacja serwera!" ?

Cały weekend wolny, a nie mam jak go wypełnić xD

I jak to jest z nielimitowaną ilością własnych teleportów dla graczy? Bo na razie ogarniam tylko na serwie sethome i home ;-;

I jakie są te minigamesy, gdyż ani jednego na serwerze nie widzę xD

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

Sygnaturka jest trochę nieaktualna, więc proszę nie brać jej pod uwagę.

Serwer powinien wrócić wieczorem, pracujemy nad usprawnieniem serwera, w szczególności rozchodzi się o nowy system działek ponieważ stary uległ awarii.

Chcemy dodać także nutkę nowości :)

Widzimy się wieczorem!

Opublikowano

Napisałbyś ilość slotów jeszcze :)

Co do serwera jeszcze na nim nie byłem ale pewnie zagram jak tylko go uruchomicie.

Podoba mi się to że można założyc cuboida gdzie się nam tylko podoba :)

Opublikowano

Serwer jest ogółem fajny :> z niecierpliwością czekam na start, ciekawe czy będzie nowa mapa i czy nikt mi nie ukradnie zaraz nic z działki, gdyż ta jest blisko spawnu ;_; Choć nowa mapa byłaby lepsze, jeszcze wygenerowana tym takim pluginem co tworzy duże drzewa i piękne krajobrazy, byłoby fajnie :3

Opublikowano

Serwer ON, awaria została naprawiona.

Żadnej mapy nie resetowaliśmy, aktualnie nasza ekipa nie ma za dużo czasu na większe zmiany.

Działki będą sukcesywnie przenoszone na nowy system.

Dziękuje za komentarze i zapraszam do gry :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...