Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@BoomDroom tak reklamowaliście się ;). Prowadze serwer: mc.xfast.pl

Przez takie cos straciliscie +-10 graczy

A możesz mi wymienić chodziażby z logów jakie nicki reklamowały serwer i czy był to ktoś z podanej listy administracji ?

YouTube.com/BoomDroom

Opublikowano

Tez sie pobawilem troche tam w odkrywanie pluginow, noi zgodze sie z Nigusekiem, ze maja gowno a nie AUTORSKIE pluginy :) No chyba ze na chat xDD

@BoomDroom tak reklamowaliście się ;). Prowadze serwer: x

Przez takie cos straciliscie +-10 graczy

Nie lubie grifowania serverow, ale za reklamowanie sie hamsko na innych popieram xD Gj 

mca.png
Opublikowano

Tez sie pobawilem troche tam w odkrywanie pluginow, noi zgodze sie z Nigusekiem, ze maja gowno a nie AUTORSKIE pluginy :) No chyba ze na chat xDD

Nie lubie grifowania serverow, ale za reklamowanie sie hamsko na innych popieram xD Gj 

Właśnie sam się zastanawiam ;) Bo ja osobiście nie przyznam się, że reklamowałem bo tak nie było, koleżka ElDorado123 nie potrafi mi niestety podać logów w, którym coś takiego "robiłem", @FGStef "Chamsto" jak już ;)

YouTube.com/BoomDroom

Opublikowano

Pplecam :blink: ^_^ :unsure: :huh: :unsure: :O:huh: :unsure:

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No niestety, serwer bardzo słaby. A może nie podszedł mi jedynie do gustyu Nie podoba mi się wygląda mapki. Gorszy wygląd widziałem tyko na pewnym serwerze na literę R. Popracujcie nad mapką, bo zniechęca.

images.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...