Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest lipny. Przerabiane pluginy, do tego autor ma cheaty (gra na nich na filmach i robi ich prezentację), ale na serwerze zabrania ich używać.

Serwer dla kasy.

Pograłem 5 min, i odechciało mi się grać.

A możesz mi podać filmy w których gram na czitach?

YouTube.com/BoomDroom

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@BoomDroom I co niby mamy ci nabijać wyświetlenia, patrząc na którym masz cheaty? Praktycznie grasz na każdym odcinku na Huzuni i masz ukryte HUB

xxxxxx

Opublikowano

@BoomDroom I co niby mamy ci nabijać wyświetlenia, patrząc na którym masz cheaty? Praktycznie grasz na każdym odcinku na Huzuni i masz ukryte HUB

@Maniec Nie ładnie przerabiać source TiREX'a

Ja przerabiam source tirexa? Buahahaha

Nie mam nawet dostępu do source TiREX'a i napisz to mu, niech nie przerabia source xcr

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Moderator to usuwa. EHE...

Opublikowano

Ja przerabiam source tirexa? Buahahaha

Nie mam nawet dostępu do source TiREX'a i napisz to mu, niech nie przerabia source xcr

Zaraz, wróć. To nie masz source Tirexa, ale wiesz, że przerabia source XCrafters? Jesteś wróżbitą?

­

5465845486.png

Opublikowano

Zaraz, wróć. To nie masz source Tirexa, ale wiesz, że przerabia source XCrafters? Jesteś wróżbitą?

­

Wywnioskowałem że przerabia srv xcr, a ty nie udawaj że na tym forum nie było tematu o TiREX'ie przerabiającym scr xcr

Opublikowano

@Maniec szukając takowego nie znalazłem acz kolwiek od zawsze Na serwerze mieliście tirexa, source tirexa można bez problemu znaleźć na tym forum

Na hardme mieliśmy gildie tirexa, ale... Nie na topcrafcie.

Opublikowano

@TheMortal Wszyscy wyrazili negatywne opinie o serwerze, a i tak wejdzie 300 osób, to mnie denerwuje...

@offtopic

Uwielbiam takich programistów jak BoomDroom aka Biznesmen przez duże B...Tyczy się to też Krysti500, PanaKret'a i ich autorskiego silnika, który nie istnieje a chcą wyciąngąć hajs.

Opublikowano

A ja mam pytanie dlaczego BoomDroom'a aka znajomi123 wycięło z 2Mb/s 3 minuty przed 15:00?
Trzymało go chyba z 1,5h :D

Opublikowano

serwer dla kasy, kradzione pluginy

i to ma być serwer ? hahaha

Ech, milionowa wypowiedz, jakieś uzasadnienie? Co kolwiek? Po raz miliardowy tłumacze: Wiem, bardzo złe jest to, że opłacam serwer, żadna porządna osoba nie opłaca serwera, więc drogi kolego: Wyjaśnij mi co wg cb Robimy pod hajs? VIP-Y , MVIP-Y? To jest pod hajs? PS: "Kradzione pluginy" - Co jest kradzione?

YouTube.com/BoomDroom

Opublikowano

Nie polecam serwera. Kradzione plg, plagiaty - np. essentialsa nazwa jest zmieniona na TopCraftToolsy.. albo gildie funnyguilds na topcraftgildie- serwer gówniany. boom czy jak tam mu dzieciuch,gimbus,jedno szczałowiec, który nawet włosów nie myję. Pozdrawiam i jeszcze raz nie polecam ;)))

Opublikowano

Serwer posiada "autorskie" plugin(y). Jedyny plugin który na tym g*wnie jest autorski to na komendę /autor, która pokazuje kontakt do autora tej komendy! POZDRAWIAM! Każdy to napisze z wykorzystaniem pierwszego, lepszego poradnika.

Plugin posiada pluginy, które są na necie z usuniętym autorem. 

CraftTraki moje, TurboDrop mój, MOTD - MOTDmanager, RandomTeleport - przerobiony RandomTeleportButton, Craftingi - pewnie z funny guilds czy cuś.

501871421681463399124.png

Screenshot wykonany na serwerze HiPLAY.pl

413031421681768399124.png

A to historia konwersacji na Skype ;)

Jak możecie zobaczyć na powyższym zdjęciu serwer robiony tylko i wyłącznie dla pieniędzy.

Poszukam jeszcze logów z mojego serwera, w których właściciel tego serwera (znajomi123) pisał, że przerabiał pluginy i że dużo kasy z nich zarobił.

Myślę, że przekonałem Was do tego, że serwer jest tylko dla kasy zdobywanej w dodatku nie legalnie.

Pozdrawiam,

Kukubaczek.

PS: Serwer tylko dla kasy, faworyzacja gildii, itemy z GM'a ... 

TopCraft złodzieje!

Opublikowano

Proszę cię nie odświeżaj tego syfu, 

Nie znam składu administracji, wiem tylko jedno na serwerze są kradzione pluginy  a niektóre porostu delikatnie przerobione bez zgody autora.

Grałem tam prawie tydzień, i mogę wywnioskować też inne cechy negatywne serwera:

- Beznadziejna kolorystyka chatu

- Kradzione pluginy

- Brak autorskich pluginów

- Spamią tym gównem na skype

- Administracja brak kultury na chacie

- Nie sprawdzacie prywatnych message ( dostawałem spam z reklamami innych serwerów po czym po zgłoszeniu tego nic nie zrobiliście koleś dalej reklamował )

- Na koniec dodam iż grałem na cheatach z całą gildią zgłaszali nas ludzie a wy nawet nie potrafiliście nas sprawdzić, waszym zdaniem podobno nic nie mieliśmy

(wy sprawdzacie tylko czy mamy huzuni ? innych cheatów nie znacie ? ) - Wyraźnie było widać jak napiep**ałem ludzi na aurze przy spawn.

Jest też jeden + liczba graczy online (więcej plusów nie mogłem znaleźć) - 53 graczy nie jest źle.

Podsumowując (jednym zdaniem ) - najgorszy serwer na jakim grałem!

#Edytuje

- Gildie by Dzikoysk (funnyguilds)

Pod komendą /pl - umieścili wiadomość że posiadają jakieś tam pluginy ale to nie są wszystkie jakie mają także niektórych wcale nie mają a gildie to nie TopCraftGildie tylko funnyguilds

Mały spis pluginów  z tego serwera (nie wszystkie, gdyż tyle udało mi się wyciągnąć z błędu silnika) - Te pluginy są w 100%

Próbuje rozgryźć pozostałe pluginy jakie zawiera serwer, wkrótce udostępnię pozostałe (dajcie mi trochę czasu)

1.AzRank,

2.AutoMessage,

3.FunnyGuilds,

4.CombatLog,

5.Essentials,

6.WorldGuard,

7.WordEdit,

8.PermissionEx,

9.Vault,

10.NoCheatPlus,

11.AuthMe,

12.WorldBorder,

13.VanishNoPacked,

14.EastStone

15.SuperCensor

16.Grenade

17.ClearLagg

Ech, milionowa wypowiedz, jakieś uzasadnienie? Co kolwiek? Po raz miliardowy tłumacze: Wiem, bardzo złe jest to, że opłacam serwer, żadna porządna osoba nie opłaca serwera, więc drogi kolego: Wyjaśnij mi co wg cb Robimy pod hajs? VIP-Y , MVIP-Y? To jest pod hajs? PS: "Kradzione pluginy" - Co jest kradzione?

Posiadacie także pluginy kradzione które nie zostały wypisane, zostaną wypisane po upewnieniu się, próbuje to rozgryźć.

(Nie wiem czy te pluginy są w stanie do wykrycia więc na daną chwilę tyle jest)

Oszukujecie ludzi ?

- Wpisz komende /pl

i sprawdź czy znajdują się tam wszystkie te pluginy + inne skradzione 

Nie znajdziecie je gdyż admin serwera jedyny co potrafi to napisać prosty plugin na zastąpienie komendy - (możliwe że też zapiep**yli komuś nawet to )

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Serwer nie polecam : Reklamowali się u mnie na serwerze za co dostali grieff ;). Jak zgriffuje dam edita.

@Edit 5 luty, 17:03 - Serwer zgriffowany

Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200

Opublikowano

Serwer nie polecam : Reklamowali się u mnie na serwerze za co dostali grieff ;). Jak zgriffuje dam edita.

@Edit 5 luty, 17:03 - Serwer zgriffowany

My się u cb reklamowaliśmy? A możesz mi w takim razie powiedzieć jaki serwer prowadzisz? PS: teraz przez 10 min muszę wgrywać back up sprzed 2h, chyba się popłacze ;d

YouTube.com/BoomDroom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...