Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineServ

Expik123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Serwer Survival od graczy dla graczy

6050114036096381090927.png

Główne Informacje                                                                      

Nazwa Serwera: MineServ

TYP: Survival
SLOTYarrow-10x10.png: 60

IP: MineServ.ench.pl

Strona: http://www.20286.enmc.pl/

TS3: podamy pozniej
Premium: Nie wymagane

Opis Serwera

Opis

Jest To serwer Survival z autorskimi pluginami w tym gildie. Serwer  posiadał60 slotów.

Na stronie znajduję się ranking graczy oraz ranking gildii. Umieszczony jest też tam indywidualny profil gracza, czyli kogo zabił i przez kogo został zabity.
Exp wypada w odpowiedniej ilości ze stone.

Wszystkie komedy pod komeda /pomoc
Surowce wypadają ze stone oraz kilof fortune powiększa drop.

Posiadamy ranking, facebooka oraz stronę internetowa!
Każda gildia posiada swój teren 100x100 oraz swój własny kolorowy tag dla każdego członka!

Każda gildia może teleportować się do swojej bazy za pomocą /baza.

Wszystkie pluginy są pisane przez nas tak aby umilić grę na serwerze!

Itemy na gildie

- 48 blokow Diamentów

- 48 blokow Szmaragdów

- 48 blokow żelaza

- 48 blokow złota

- 48 szlamu

Drop

Komenda /drop podczas GRY NAarrow-10x10.png serwerze

Diamenty: 20%

Szmaragdy: 20.%

Złoto: 20.%

Żelazo: 20%

Obsydian 20.%

Biblioteczi 20.%

Redstone 20%

Proch: 10%

Jabłka: 20%

Szlamy 20%

Węgiel: 10%

Zapewne myslicie ze bez sensu jest taki duży drop,ale jest naprawde malo takich serwerow a gracze malo co doswiadczyli takiego dropu.

Praca nad projektem Our Battle !

Opublikowano

Mimo ,żę prezentacja słabo ,to i tak wbiję d;

Pisanie bezsensownych postów to moja specjalność.

|Ostrzeżenia| ---> 55% <---

Opublikowano

Wszystko ok tylko że nie napisałeś że serwer 1.7.2

i zrób jeszcze /kit vip 4/3 i np. miecz 5/2

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

Jeśli byś mugl to zrób drop na TNT.taka mała prośbą odemnie

Opublikowano

Jest To serwer Survival z autorskimi pluginami w tym gildie 

i juz wiem ze serwer robiony przez dzieci max 13 lat

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Opublikowano

max 13 lat ,chcesz pogadac na ts3,skype zobaczymy  kto ma ,,13'' lat.Wejdz najpierw na serwa a potem kometuj. 

pzdr. 

Opublikowano

Mam pytanie czy nie lepiej jest stworzyć projekt bardziej oryginalniejszego serwera? Są w tym jakieś utrudnienia? Za dużo czasu? Nie chce się? Powtórzyłem to na wielu tematach serwerów i powtórzę także tu "NIE POTRZEBA WIĘCEJ SERWERÓW TYPU: SURVIVAL + FRAKCJE" jest wiele ciekawszych rzeczy które można stworzyć tylko wystarczy poświęcić czas i wyrazić trochę zaangażowania. Moim zdaniem survival gdzie drop jest powyżej normy to nie survival. Co prawda trzeba przetrwać pośród wielu graczy (Nie wiem czy 10 to dużo ale zakładamy że na waszym serwerze to wyzwanie) dodatkowo ten przesadzony DROP. Moim zdaniem spokojnie można robić bazy przy spawnie i kampić wystarczy przekopać się do stone i wykopać stack diaxów. 

Nie polecam gdyż takich serwerów jest dużo i przy tym za bardzo się nie postaraliście. Dodatkowo specjalnie daliście taki wysoki drop żeby zwabić więcej graczy co jest zwykłych chwytem marketingowym gdzie prędzej czy później się im znudzi po nadwyżce diamentów.

Opublikowano

oczywiscie jestesmy swiadomi ze tradycyjny tryb moze sie znudzic a wiec dodajmy dodatki typu automatyczne parkoury,labirynty czy areny pvp oraz walki koni.

Opublikowano

Expik ty nie jesteś właścicielem.

Bo pisał mi ze nawed niezna tego forum

Opublikowano

Serwer zrobiony bez pomyslu, kazdy w godzine bedzie chodzil z calym eq setow 4/3 i kazyd bedzie mial przy sobie po 20 koxow .... Jak dla mnie slabe bo cala magia serwerow pvp w tym znika

Opublikowano

Co za debile! Kolejne złodzieje! Piszą że autorski plugin, a WSZYSTKIE pluginy są z neta - _-

Poza tym jeśli macie plugin na gildie, to dlaczego używacie skryptów? D:

Opublikowano

JPD.

Takie gildie widzę na milionach innych serwerach. Jakbyś nie wstawiał zdjęcie menu gildii to bym chociaż na chwilę  wlazł na serwer aby zobaczyć wasz "autorski plugin na gildie"  a tak na 100% nie zawitam, bo plugin z neta.

Nie wiem czemu jeszcze każdy serwer, który jest reklamowany posiada mega drop. To jest wielkie g***o, każdy koleś lata z wieloma koxami i nie ma przy tym żadnej klepy, jak się kolesia nawalają parę godzin.

PS: Jak przetłumaczysz, troszkę pozmieniasz confing pluginu to nie oznacza, że plugin jest autorski.

Elo :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...