Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobrze to wygląda?

overgeming

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cóż, nie sądzę, by taka budowla zabrała Ci nie wiadomo ile życia. Trochę drewna i liści. Myślę, że oprócz tego dużą rolę pełnią tekstury i shadery, które zastosowałeś. Niemniej, zachowałeś estetykę i wygląda to jak całkiem przyzwoite wejście do tajemniczej krainy. Trudno jest mi to ocenić, biorąc pod uwagę maleńki rozmiar.

KLIKNIJ

ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI ODCINKA ZWIĄZANEGO Z LEAGUE OF LEGENDS

Opublikowano

­

Cóż, nie sądzę, by taka budowla zabrała Ci nie wiadomo ile życia. Trochę drewna i liści. Myślę, że oprócz tego dużą rolę pełnią tekstury i shadery, które zastosowałeś. Niemniej, zachowałeś estetykę i wygląda to jak całkiem przyzwoite wejście do tajemniczej krainy. Trudno jest mi to ocenić, biorąc pod uwagę maleńki rozmiar.

To jest tylko malutka część jakieś budowli.

Mogę śmiało dać 6,5/10 :0

Dzięki.

Zapraszam do komentowania

4462514400953061278225.png

Opublikowano

Kreatywnie, keatywnie, kreatywnie ! 

Przypadło mi to do gustu :D 

Zrób może coś większego :P

Zazwyczaj mam wiele do powiedzenia ale jak dla mnie to 10/10 więc nie mogę nic więcej napisać jak "dobre" albo "czekam na więcej" :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

No no ładnie to zbudowałeś. Może to jest małe, lecz fajne. Według mnie widać ten klimat opuszczonej kopalni dzięki liściom. Dodatkowego wyglądu dodają shadery. Dzięki nim wszystko wygląda lepiej :)

Opublikowano

Wygląda ładnie, ponieważ są shadery. :P

Zauważ, że nie za wiele pokazałeś. Powinieneś to bardziej rozbudować, bo idzie ci naprawdę dobrze!

7,5/10 Dałbym więcej, ale sam nie dałeś od siebie za wiele  :)

Opublikowano

Fajnie to wygląda, ale te liście mogłyby jakoś tak bardziej jednolicie "zwisać". Ale ogólnie to mi się podoba. Masz moje 9/10 :)

gvpW1Ob.png

Opublikowano

Ten texture pack jest trochę słaby, wg. mnie pogarsza on wygląd budowli.

Polecam Ci texture-pack: Defscape.

Te kurczaki na liściach celowo? Bo bardzo ładnie wyglądają. :)

sygnatura.png

Opublikowano

Wyglada to calkiem w porzadku. Przynajmniej takie jest moje pierwsze wrazenie. Ale mozesz jeszcze troche sie postarac.

34jat53.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sprobuj zrobic mniejszy misz-masz jesli chodzi o roznorodnosc blokow - teraz to sa troche ciapki. Do tego moze inny texturepack, tez moze pomoc. Z shaderem w nocy z kolei najfajniej wyglada. 5/10

leaderboard-3.png

Opublikowano

Mi się bardzo podoba, daję 9/10, lepiej bym nie zrobił takiej jaskini :) Jeżeli chcesz możesz dołączyć do naszego zespołu budowniczych, bo właśnie tworzymy serwer RPG.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...