Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

R.I.P. Riven [Reddit]

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet jeżeli takie coś by miało być to i tak Riven still useless będzie dla mnie i będę jak ownił na topie 

moze nie spotkales dobrej riven? nie wiem. ja mialem slabsze gry i zdazało mi sie przegrac lane ale bez przesady. nawet na renektona i dariusa idzie wygrac, jak rozegrasz umiejętnie. 

ale przyznać trzeba, ze zeby wycarrować grę riven trzeba już naprawdę. ja dawno nią nie grałem, ale wiem ze  czasem ciężko w teamfightach, szczególnie przy dobrym disengage i generalnie cc 

Opublikowano

moze nie spotkales dobrej riven? nie wiem. ja mialem slabsze gry i zdazało mi sie przegrac lane ale bez przesady. nawet na renektona i dariusa idzie wygrac, jak rozegrasz umiejętnie. 

ale przyznać trzeba, ze zeby wycarrować grę riven trzeba już naprawdę. ja dawno nią nie grałem, ale wiem ze  czasem ciężko w teamfightach, szczególnie przy dobrym disengage i generalnie cc 

carrowanie riven w niższych dywizjach to banał, od d2 zaczynają się problemy nawet z laningiem w moim odczuciu

http://screenshooter.net/101960757/mfpoccd

Opublikowano

Tak wgle to jak sie robi to z tymi auto atakami między Q ? próbowałem to zrobić na customie ale nie umiem zrobic nic innego oprócz normalnych AA między Q

Q -> Ziemia -> AA -> Q -> Ziemia itd.

BoxBox ma chyba gdzieś filmik albo pokazywał na strumieniu jak robi pełne combo. Jak się dobrze przyjrzysz to ogarniesz.

Opublikowano

Oh [*]
Teraz bez sensu to będzie (ale i tak każdy nią będzie grał) :v

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Opublikowano

Oh [*]

Teraz bez sensu to będzie (ale i tak każdy nią będzie grał) :v

Odnoszę wrażenie, że wy w ogóle nie czytacie tego, co jest ogólnie podane. Riven nie jest RIP!

1. To są przypadkowe zmiany i pewnie zostaną cofnięte.

2. Jakie do cholery RIP? Chodzi o to, że na pbe weszły zmiany, przez które Riven stała się postacią banalnie łatwą bo sama wykonuje to, co potrafili tylko "skillowi" gracze. Nie RIP a OP...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...