Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

R.I.P. Riven [Reddit]

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej zapowiada sie insta ban w każdej grze jeżeli można będziec tak łatwo cancelowac animacje.

gracze typu boxbox to teraz jeszczxe większty skill bo będzie łatwiej zamiast w 3 sek ci wypierdolić full combo

to zrobi to w 1,5 jak nie szybciej.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

­Goooood! Tak jak powiedział ktoś wyżej, jeśli tak będzie to 100% ban w większości grach rankedowych!

Dojrzę że teraz jest trudna to jeszcze ją ulepszają... Czo te Rito...

Opublikowano

Nie powinno. Co jeśli grasz przeciwko Riven? ;)

Rzadko kiedy gram na topie i rzadko kiedy w enemy jest ona więc luźno :D

Opublikowano

I tak nie grałem riven, więc mi to obojętnie[/quote

Jak będziesz grać przeciwko Riven to wtedy zauważysz jak to jest gdy Riven da co combo z q w 1,5 s ;)

Opublikowano

Okazało się, że była to nieplanowana zmiana spowodowana przez zmiany w działaniu cc. Riot zastanawia się teraz co z tym zrobić.

This is an unexpected change from some of the fixes in 5.1 to Overlapping CC effects (Riven's lockouts, which were blocking her from auto attacking automatically at once previously, use some of the same system that governs CC). We're going to look at this and discuss what the appropriate course of action is start of next week, will keep you folks posted.
Opublikowano

Nawet jeżeli takie coś by miało być to i tak Riven still useless będzie dla mnie i będę jak ownił na topie 

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Jak dla mnie mogłoby być. Nie narzekałabym na taki mini buff, fajniej by się grało. :3 

Opublikowano

Lepiej niech się zajmą urgotem, anivią i innymi rzadkimi pickami żeby w końcu wróciły do mety

Ja p******e wszystko jest do grania. To, że na LCSach nie grają to nie znaczy, że są c*****e.

Poppy pod trinity, stattika i infinity oneshotuje przeciwnego ADC

Urgot gwałci dużo toplanerów

Yorick to samo + fajny ult do TF'ów

Anivia może zaorać każdego na midzie ale kwestia by miała dobry team, który by ją chronił bo jak się w nią wbije = easy frag.

Kwestia by wykorzystać ich moc. No może poza Urgotem bo jego ult akurat to kamikadze w wielu przypadkach.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Tak wgle to jak sie robi to z tymi auto atakami między Q ? próbowałem to zrobić na customie ale nie umiem zrobic nic innego oprócz normalnych AA między Q

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...