Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DBRebirth v2.0

Divers02

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Divers02

Mam pytanie:D Kiedy odbędzie się nabór na tutora? Jakie byłyby wymagania?

A i jakie masz plany co do pacca? Bo widzę, że rider ticket zastępuje chyba role pacca, czy się mylę??

.

Opublikowano

Powinieneś zmienić kilka rzeczy w item shopie  jeśli chcesz zacząć zarabiać: Change name (moim zdaniem zbyt tani pomimo, że rzadko używany), Mission Cheat (nie potrzebny, zamiast tego może być gold albo jakieś itemy), Aura Reset (to jest bezużyteczne, i tak podczas expienia lub warów nikt na to nie patrzy), Stamina Chocolate (z tym to jest fenomen, po co to wgl jest ?!? Na serwerze zbugowana jest stamina [większość DB serwerów tak ma] , jak się zginie dość spora jej część wzrasta lub przeskakuje na full [po naprawie tego błędu mógłbyś swobodnie zwiększyć cenę])

Ludzi powinna przyciągnąć nowa strona serwera, mówię tu o wizualnej zmianie. Już od 3 lat jest ta sama.

A kolejna sprawa to dlaczego na serwerze nie można nastawiać bota full afk. w końcu bocenie polega na tym, że nie ma nas przy pc, albo robimy coś innego. Lepiej abyś albo zezwolił albo zabronił, bo aktualny stan jest bezsensowny.

Opublikowano

Powinieneś zmienić kilka rzeczy w item shopie jeśli chcesz zacząć zarabiać: Change name (moim zdaniem zbyt tani pomimo, że rzadko używany), Mission Cheat (nie potrzebny, zamiast tego może być gold albo jakieś itemy), Aura Reset (to jest bezużyteczne, i tak podczas expienia lub warów nikt na to nie patrzy), Stamina Chocolate (z tym to jest fenomen, po co to wgl jest ?!? Na serwerze zbugowana jest stamina [większość DB serwerów tak ma] , jak się zginie dość spora jej część wzrasta lub przeskakuje na full [po naprawie tego błędu mógłbyś swobodnie zwiększyć cenę])

Ludzi powinna przyciągnąć nowa strona serwera, mówię tu o wizualnej zmianie. Już od 3 lat jest ta sama.

A kolejna sprawa to dlaczego na serwerze nie można nastawiać bota full afk. w końcu bocenie polega na tym, że nie ma nas przy pc, albo robimy coś innego. Lepiej abyś albo zezwolił albo zabronił, bo aktualny stan jest bezsensowny.

Czy to nie jest idealny sms shop dla wszystkich graczy? Masz tam itemy które nie wplywaja zbytnio na rozgrywkę.

Opublikowano

Nie jestem nastawiony na hajs ;d a przynajmniej nie w takim stopniu zeby gra byla pay2win.

Co do staminy to zobacze co z nia nie tak :)

A co do free account i premium account, to jest tak ze ci co juz uzyli to nadal maja z tego te stare korzysci, aczkolwiek to jest kilka osob i po skonczeniu czasu juz nie beda mogli tego przedluzyc.

logo.png

Opublikowano

@Divers02

Co do desek to :

mógłbyś zrobić tak, że jeżeli ktoś zabije daną osobę np. o 14:00 i dostałby lvl, to dopiero po 30minutach mógłby za tą osobę dostać kolejne lvl

Chodzi o to, że za 1 raz poleciałby lvl a następnymi razami nie ważne ile razy by ją zabił nie leciały lvl. Tzn. dopiero po 30minutach gdyby ją zabił to by dostał. 

Nie wiem czy do końca zrozumiesz o co mi chodzi :D

Może nie jest to zbyt dobre rozwiązanie, ale zawsze jakieś :P

#Edit

@Divers02

Tak powinno być? Zielona stamina jest od 42:00 do 41:00. Jest tylko 1h zielonej staminy? Zielona stamina nie powinna być od 42:00 do 40:00?

.

Opublikowano

@Divers02

Co do desek to :

mógłbyś zrobić tak, że jeżeli ktoś zabije daną osobę np. o 14:00 i dostałby lvl, to dopiero po 30minutach mógłby za tą osobę dostać kolejne lvl

Chodzi o to, że za 1 raz poleciałby lvl a następnymi razami nie ważne ile razy by ją zabił nie leciały lvl. Tzn. dopiero po 30minutach gdyby ją zabił to by dostał. 

Nie wiem czy do końca zrozumiesz o co mi chodzi :D

Może nie jest to zbyt dobre rozwiązanie, ale zawsze jakieś :P

#Edit

@Divers02

Tak powinno być? Zielona stamina jest od 42:00 do 41:00. Jest tylko 1h zielonej staminy? Zielona stamina nie powinna być od 42:00 do 40:00?

Wtedy warowanie się nie miało by sensu, bo tylko co 30 min by ktoś lvl dostawał.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bieda serwer.. 2k lvle po rebie ubijaja 200 przed rebem :D ogółem nudny serwer.. na forum nie potrafią dobrze wstawic screena w poradniku ;d bieda serwer nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...