Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DBRebirth v2.0

Divers02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

baner2.gif
Serwer DBRebirth istnieje już prawie 3 lata!
Posiadamy 20 postaci grywalnych -> LINK
Własna mapa, wraz z własnymi questami, każda profesja ma swoje unikalne spelle. Dużo zmian w cliencie!
W niedziele 21.06.2015 o godzinie 18 nastąpi restart postaci, więc każdy będzie miał szanse się wykazać :)
PVP-Enfo(brak expa z jednego IP)
Max reborn: 1400
Exp: dosyć wysoki/stages'y
Darmowy Pacc

Rider system - po wykonaniu questa można jeździć na potworkach, z czego każdy posiada swój unikalny bonus
Każda rasa ma przypisaną broń np:
Saiyanie: Saiyan power
Nameczanie: Makankosappo
Reszta: Ki Blast
Można te itemki ulepszać do +6, szanse na ulepszenie są coraz niższe i często przedmiot ulega zniszczeniu.
Oprócz tego wiele innych itemów, których za niedługo przybędzie jeszcze więcej.

Strona: http://dbrebirth.no-ip.org/?subtopic=latestnews

login.png
Kładziemy kwotę na środek po czym piszemy do NPC low(1,2,3) lub high(4,5,6) gdy wylosuje liczbę z danego przedziału dostajemy 150% założonej kwoty.

login2.png

login3.png

logo.png

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niedługo to się ludziom znudzi..

Sam wybociłem chara i się znudziło ;p

( Na poprzednich edycjach, za dużo grałem i server jest juz nudny)

Niektorzy gracze, ciagle ddosuja na warach. 

.

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

baner2.gif
Serwer DBRebirth istnieje już prawie 3 lata!
Posiadamy 20 postaci grywalnych -> LINK
Własna mapa, wraz z własnymi questami, każda profesja ma swoje unikalne spelle. Dużo zmian w cliencie!
W niedziele 21.06.2015 o godzinie 18 nastąpi restart postaci, więc każdy będzie miał szanse się wykazać :)
PVP-Enfo(brak expa z jednego IP)
Max reborn: 1400
Exp: dosyć wysoki/stages'y
Darmowy Pacc

Rider system - po wykonaniu questa można jeździć na potworkach, z czego każdy posiada swój unikalny bonus
Każda rasa ma przypisaną broń np:
Saiyanie: Saiyan power
Nameczanie: Makankosappo
Reszta: Ki Blast
Można te itemki ulepszać do +6, szanse na ulepszenie są coraz niższe i często przedmiot ulega zniszczeniu.
Oprócz tego wiele innych itemów, których za niedługo przybędzie jeszcze więcej.

Strona: http://dbrebirth.no-ip.org/?subtopic=latestnews

login.png
Kładziemy kwotę na środek po czym piszemy do NPC low(1,2,3) lub high(4,5,6) gdy wylosuje liczbę z danego przedziału dostajemy 150% założonej kwoty.

login2.png

login3.png

logo.png

Opublikowano

,,20% more exp, new effect on character, mounts, you can buy house and other feautres(on account). ''

Przecietny gracz bez benefitsow wbije tego reba w 3 dni. Odpalasz benefitsa masz w niecaly 1 i pol dnia. Zaloze sie ze mounty daja bonusy. Wdg. mnie nie powinno tam być nawet tych benefitsów, a z chęcią bym zagrał. 

Ps.  @Divers02  Jesteś administratorem tego servera? Czy poprostu dostajesz pkt za reklame ?

.

Opublikowano

Jestem administratorem i rozważę całkowite usuniecie benefitsów, ale wtedy będę musiał pomyśleć o czymś innym żeby zarobić na utrzymanie :)

logo.png

Opublikowano

@Divers02

Według mnie powinieneś usunąć benefitsy, i dodać do IS itemy które zbytnio nie wpływają na rozgrywkę.

Np. usuń benefitsy ,a dodaj upgrade'y którymi by się ulepszało makankosapoo / ki blast / sp.

Powiem ci, że co do tego servera to zawaliłeś.

Rok temu ( jeśli sie nie myle) podczas twojej nieobecności, grało po 100 osób. Nie robiłeś wtedy żadnych update, to gracze uznali server za porzucony (xD).

I zostało 20osb.

.

Opublikowano

Posiadamy 20 postaci grywalnych

20 to jest graczy online : d

Co do serwera to grałem chwile i nic nie wiadomo, nikt nic nie pisze serwer żeby postawić bota i expił.

Bardzo podobny do dbv i dbzf.

Opublikowano

20 to jest graczy online : d

Co do serwera to grałem chwile i nic nie wiadomo, nikt nic nie pisze serwer żeby postawić bota i expił.

Bardzo podobny do dbv i dbzf.

Właśnie ten server był robiony z myślą by wyglądał jak dbv.

Musisz rozeklamować server. Zachęcić graczy do gry:D (jeśli trzeba zawsze moge w czymś pomóc )

.

Opublikowano

Wiem ze zawalilem, dlatego teraz probuje odrobic straty

@rafaeru

zaczałem wprowadzac do gry powiadomienia na poczatkowych lvlach

PS: coraz wiecej graczy gra :)

logo.png

Opublikowano

@Divers02

Jeśli byś szukał kogoś na stanowisko Tutora, to chętnie się zgłoszę   :D

Jest 28 graczy online, na tym serverze fajne są wary ale z tego co pamiętam to po deadzie dużo się traciło.

Troche dziko to zrobiłeś powiedziałbym :D

Tzn. Można używać bota do expa, ale afkowac z botem juz nie. Powinieneś się nad tym bardziej zastanowić ;p

Jeżeli już zezwoliłeś na elfa , to nie dodawaj zbędnych zakazów związanych z boceniem .. 

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...