Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DBRebirth v2.0

Divers02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz inne argumenty ze to jest bieda serwer:
moja siostra 500lvl przed rebem.. wpadaj ciecie po rebach i ja bija pod temple.. ona nie gra dla wara tylko dla zabicia czasu i podejrzewam ze jest jedyna kobieta na tym bieda serwerze..zero kultury :D 
2. gdzie jest Band of loss??? mam kupowac blessy po 10g skoro nawet nie moge dojsc do tp gdzie blesser stoi ?!?! no czy ty myślisz czlowieku ?? i jezeli myslisz ze fajnie sie na jednej planecie expi od 600 do 1,4 k :D no to wez rozbieg i za**eb barana o sciane głąbie bo sie mylisz to nuuudzi.. pół forum musisz zbanowac bo tam ludzie nie potrafia nawet screena wstawic :D buhahahaha :D amtorka :D to ja lepsze serwery stawialem na swoim kompie dla ziomków na osiedlu na hamachi :D 

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zauważyłem ze jak walisz df i super disguised attack to nie ma selftarget i nie można robić dance

jaka nagroda z omega shenrona ? bo wczoraj go zabilem i nic nie dostalem tylko pare % expa

Opublikowano

Na server już nigdy nie zawitam :)

Na początku mówiłeś, że server nie jest nastawiony na kase, a teraz co zrobiłeś? Kolejny server zrobiony aby tylko wyciągnąć fundusze z naszego portfela :)

PROFESJA PREMIUM? Czy ja dobrze widzę?

Za taki server to ja podziękuje :)

Pozdrawiam.

.

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli chciałbyś skoku graczy to musiałbyś ogarnąć jakąś większą reklamę, ogarnać sms-shop'a i zrobić dość mocnego update 

sXglh3A.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...