Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama <---------------------------------------------------------------------------------

REKLAMA

Reklama <---------------------------------------------------------------------------------

****************************************************************************************************************************************

ed0d0541aef4001d249273adc02470b2e607aeda

****************************************************************************************************************************************

b8c211e74e775d553d628a36f19d9aef45033f81

Typ: FreeBuild

IP: FreBe.maxc.PL oraz mc.frebe.pl

Slotów: 30

PvP: Tak

Mob: Tak

Dedyk: 24/7

Działki: 100x100

Zaczynamy na mapie gdzie mamy dostęp do Automatycznych Tartaków oraz Kopalń, znajdziemy również sklepy, świniarnie, Room Vip, Room sVip, Targowisko, Teleport Nether. Zwykły gracz ma dostęp do działek o rozmiarze 40x40, konta Vip i sVip mają dostęp do działek 100x100. Wszystkie komendy znadziemy pod komendą /menu

Jest tylko potrzebna jedna komenda, gdzie znajdziecie tam już wszystko ;)

/menu

Tutaj znajdziecie przyciski do PlotMe, Warpy, i wszystkie Informacje !!

dt-K2E5ZGI6.png

dt-J51VB8XB.png

dt-O1UOLIGP.png

dt-O47F911Y.png

dt-Q1ZT1J83.png

dt-T1NI5UHD.png

dt-KJV13M7Q.png

dt-Z8LAKKOP.png

dt-K0QDEEDZ.png

dt-N54W4KM3.png

dt-KKD1YCBO.png

dt-J4GLBXNY.png

dt-K08S8O1E.png

dt-IC3S8CW4.png

dt-EBVROKEY.png

dt-LAFJ66MS.png

dt-CMZGJSK8.png

dt-DBV8PC4T.png

dt-9U8NE0WJ.png

dt-9F9V1KTB.png

bd1614398561ffb55de88ae2e4229f8f10c61e6e

https://www.youtube.com/watch?v=--HZbXKJ-qM

5255055987.png

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.
Nazywam się Miłosz, mam 16. Mój nick w grze to MrMiki_PL. W minecrafta gram już od dłuższego czasu za czołem dawno temu, ale z dużymi przerwami. Mam bardzo spore doświadczenie.
W życiu osobistym jestem miłym, kulturalnym człowiekiem. Interesuję się sportem, a dokładnie piłką nożną. Do gry podchodzę zabawnie. Nie zależy mi na tym, żeby coś zniszczyć lub okraść. Zainteresowała mnie ta funkcja. Można się ze mną kontaktować również na wiele sposobów, mam Skype, GG oraz Team Speak. Chciałbym wam pomóc w prowadzeniu serwera bo przecież wiemy, że nie każdy ma na tyle czasu, żeby siedzieć ciągle na komputerze. Wyręczę Was z kilku uciążliwych obowiązków na serwerze.
Dzięki, że poświęciłeś tą jedną minutę na przeczytanie mojego podania, ponieważ włożyłem w nie trochę serca, bo zależy mi na tej funkcji. Z pewnością nie zawiodę Was i łatwo się dogadamy. Z niecierpliwością czekam na twoją odpowiedź.
Pozdrawiam Miłosz

Opublikowano

Wbiłem na serwer. Serwer jest naprawdę dobry, godny polecenia. Polecam :D

Dziękujemy za komentarz i zapraszamy również innych do wspólnej zabawy ;)

5255055987.png

Opublikowano

Prezentacja ładna wszystko opisane lecz taka sobie grafika. Chciałbym jeszcze dodać że zgłaszam się na chatmoda. Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące rekrutacji na chatmoda napisz na pw.

Daj +

Opublikowano

Prezentacja ładna wszystko opisane lecz taka sobie grafika. Chciałbym jeszcze dodać że zgłaszam się na chatmoda. Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące rekrutacji na chatmoda napisz na pw.

Dziękuję za opinie.

Wezmę to do Siebie i popracuję nad lepszą prezentacją. Teraz zapraszam na serwer, do wspólnej zabawy :)

5255055987.png

Opublikowano

IP mi nie dziala. pokazuje tak jak by server byl wylaczony.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

IP mi nie dziala. pokazuje tak jak by server byl wylaczony.

Serwer działą na wersji od 1.7.2 do 1.7.10

W statusie na samej górze jest podana Domena serwera oraz IP serwera, jeżeli domana by nie zdziałała.

Serwer działą 24/7.

Proponuję spróbować jeszcze raz.

Zapraszam na Serwer.

5255055987.png

Opublikowano

Serwer na prawdę zajefajny. Długo takiego szukałem :) Wszystkich serdecznie zapraszam, ponieważ da się fajnie spędzić wolny czas. A z ubiegiem czasu, a ja myśle, że sporym Administracja zwiększy sloty do 100 :D - Mam taką nadzieje :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Serwer na prawdę zajefajny. Długo takiego szukałem :) Wszystkich serdecznie zapraszam, ponieważ da się fajnie spędzić wolny czas. A z ubiegiem czasu, a ja myśle, że sporym Administracja zwiększy sloty do 100 :D - Mam taką nadzieje :)

Dziękujemy serdecznie za miły komentarz, jeżeli masz jakieś propozycję na zmiany na serwerze, to mile je wysłuchamy, chcemy zrobić serwer tak, aby miło się na nim grało.

5255055987.png

Opublikowano

Dziękujemy serdecznie za miły komentarz, jeżeli masz jakieś propozycję na zmiany na serwerze, to mile je wysłuchamy, chcemy zrobić serwer tak, aby miło się na nim grało.

Znaczy no ogólnie serwer jest bardzo sympatyczny. A to co na tą chwilę bym zmienił/zaproponował to:

1. Powiększyć o wiele sklep i zaopatrzyć go w ow iele więcej itemków.

2. W miare możliwości otworzyć jak najszybciej Nether (wiem, że już nad tym pracujecie)

3. Propozycja - Dodanie większych działek zamiast dawanie więcej działek dla vip/svip np. dla vip 50x50, a svip 100x100, gdyż jak wszedłem na serwer to się ździwiłem, że działki są 25x25 zamiast 32x32, a po drugie ja gram na serwie kilka godzin i już dla mnie taka działka jest za mało na jakom kolwiek ładniejsza, lepsza i efektywniejsza budowle. A na działce 100x100 bym mógł sobie ładnie wszystko zorganizować by to ładnie na prawde wyglądało.

I tak po za tym od siebie coś jeszcze dodam, że według mnie nie startuje się na 30 slotach, a przynajmniej na 60, by graczy zachęcić i przydało by się troche zmienić prezentacje tak by wszystko było jakomś 1 fajna czcionka/grafiką zrobione, a te małe zdjęcia też żeby było większe od razu, a nie dopiero po kliknieciu, go gracze w sumie patrza na prezke, ale bez naciskania na zdjecia by je powiększyć, bo jak ja patrze na prezke to co krok widze inną grafikę co za przeproszeniem ,,obrzydza" całą reklame tego serwa. Takie są moje małe słowa propozycji, jak będziecie chcieli bym usunął to co napisałem, to zrobie to, ponieważ ja chce byście tylko przeczytali to co mam do powiedzenia, a nie chce w żadnym razie odstraszać graczy, bo serwer jest warty uwagi :) I na większych działkach oraz z większą ilością osób by się fajnie spędziło czas :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

@RiXo255

wiem ze to głupie ale strone sami tworzyliscie czy to jest z jakiegos generatora stron? Pytam tak z ciekawosci bo niedługo też chcialbym zalożyc serwer.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Znaczy no ogólnie serwer jest bardzo sympatyczny. A to co na tą chwilę bym zmienił/zaproponował to:

1. Powiększyć o wiele sklep i zaopatrzyć go w ow iele więcej itemków.

2. W miare możliwości otworzyć jak najszybciej Nether (wiem, że już nad tym pracujecie)

3. Propozycja - Dodanie większych działek zamiast dawanie więcej działek dla vip/svip np. dla vip 50x50, a svip 100x100, gdyż jak wszedłem na serwer to się ździwiłem, że działki są 25x25 zamiast 32x32, a po drugie ja gram na serwie kilka godzin i już dla mnie taka działka jest za mało na jakom kolwiek ładniejsza, lepsza i efektywniejsza budowle. A na działce 100x100 bym mógł sobie ładnie wszystko zorganizować by to ładnie na prawde wyglądało.

I tak po za tym od siebie coś jeszcze dodam, że według mnie nie startuje się na 30 slotach, a przynajmniej na 60, by graczy zachęcić i przydało by się troche zmienić prezentacje tak by wszystko było jakomś 1 fajna czcionka/grafiką zrobione, a te małe zdjęcia też żeby było większe od razu, a nie dopiero po kliknieciu, go gracze w sumie patrza na prezke, ale bez naciskania na zdjecia by je powiększyć, bo jak ja patrze na prezke to co krok widze inną grafikę co za przeproszeniem ,,obrzydza" całą reklame tego serwa. Takie są moje małe słowa propozycji, jak będziecie chcieli bym usunął to co napisałem, to zrobie to, ponieważ ja chce byście tylko przeczytali to co mam do powiedzenia, a nie chce w żadnym razie odstraszać graczy, bo serwer jest warty uwagi :) I na większych działkach oraz z większą ilością osób by się fajnie spędziło czas :)

Dziękujemy za Uwagi

1). Nether będzie zrobiony w tym tygodniu, będzie ustawiony czasowo i otwarty tylko w odpowiednich godzinach.

2). Sklep jest systematycznie powiększany, jeżeli widzisz jakąś potrzebę dodania coś do sklepu, śmiało możesz napisać, a zostanie dodane, wy wiecie lepiej co potrzebujecie niż administracja ;), w końcu to serwer dla was, a nie dla nas.

3). Działki będą większe, dla Kont Vip i sVip, rozmiar będzie po między 60x60, a 100x100

4). Jeżeli chodzi o prezentację, to już jedna osoba się tym zajmuje.

@RiXo255

wiem ze to głupie ale strone sami tworzyliscie czy to jest z jakiegos generatora stron? Pytam tak z ciekawosci bo niedługo też chcialbym zalożyc serwer.

Strona była robiona 50% szablon, a 50% nasza twórczość... Nie mam zbytnio czasu popracować nad WWW, ale to się zmieni.

Kwestia czasu, a wszystko się zmieni na plus ;)

5255055987.png

Opublikowano

Dziękujemy za Uwagi

1). Nether będzie zrobiony w tym tygodniu, będzie ustawiony czasowo i otwarty tylko w odpowiednich godzinach.

2). Sklep jest systematycznie powiększany, jeżeli widzisz jakąś potrzebę dodania coś do sklepu, śmiało możesz napisać, a zostanie dodane, wy wiecie lepiej co potrzebujecie niż administracja ;), w końcu to serwer dla was, a nie dla nas.

3). Działki będą większe, dla Kont Vip i sVip, rozmiar będzie po między 60x60, a 100x100

4). Jeżeli chodzi o prezentację, to już jedna osoba się tym zajmuje.

Kwestia czasu, a wszystko się zmieni na plus ;)

oo to fajnie, ja będą już działki 100x100 to ja odrazu kupuje vipa xD A co do sklepu to jak będziecie w grze to tam będę pisał co bym zaproponował na dodanie :) Powodzenia w rozwinieciu serwa

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

W dniu 30.01.2015r od godziny 19:00 będzie przerwa techniczna, gdyż będziemy wprowadzali nową mapę PlotMe z obszarem działki 100x100

5255055987.png

Opublikowano

Polecam zakupić domenę koszt to 15 zł a dużo pomaga. Tworzy serwer wiarygodnym. No serwer może jakoś idzie ale nie wiem czy 30 slotow. To dużo ;). Zobileś kolejny serwer których są tysiące

Pomogłem ?

Daj like :)

Opublikowano

Polecam zakupić domenę koszt to 15 zł a dużo pomaga. Tworzy serwer wiarygodnym. No serwer może jakoś idzie ale nie wiem czy 30 slotow. To dużo ;). Zobileś kolejny serwer których są tysiące

Domena jest zbędna.

30 slotów to początek, będą ludzie, będą sloty. Teraz jest 250 MB ram na slot, Mało ?? Raczej nie.

Czy zrobiłem serwer jak ich pełno ?? Głupi tekst z twojej strony, znajdź serwer, gdzie nie ma ich pełno :) Minecraft się wypala i nie ma, co nowego wymyśleć.

5255055987.png

Opublikowano

Za małe macie te screeny w prezentacji. Dajcie wieksze rozmiary bo nie chce sie klikac.

Dając większe screene, to prezentacja strasznie się rozciąga. Kliknięcie zajmuje 2s i masz piękny screen na cały Ekran.

5255055987.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...