Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xameria.pl [Dedyk] [Medium]

BialyOrzel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja też mam pytanko. Czy Zwiększenie Ataku Heal'era jest ulepszone? Bo jak dobrze wiemy ten skill ssie i bierze się go na końcu.. Prowadziliście takie udogodnienie jak ulepszenie tego skilla ?:D

VsxuB58.png

Opublikowano

Widzicie jaka genialna myśl się Wam nasunęła dzięki mnie :D A tak na poważnie, każdy dostanie tego samego peta?

Z tego co wyczytałem masz do wyboru kogo chcesz

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Widzicie jaka genialna myśl się Wam nasunęła dzięki mnie :D A tak na poważnie, każdy dostanie tego samego peta?

Tak odrazu po zalogowaniu mamy podejść w misji do npc i możemy sobie wybrać którego chcemy  również fryzurki są za darmo u tego samego npc :)

Ja też mam pytanko. Czy Zwiększenie Ataku Heal'era jest ulepszone? Bo jak dobrze wiemy ten skill ssie i bierze się go na końcu.. Prowadziliście takie udogodnienie jak ulepszenie tego skilla ? :D

Tak zostało ulepszone

Opublikowano

Ugh, te nabijanie postów na Waszym forum! :D 

Czekam na start! 

Server polecam, szykuje się fajny medium, bo hardem tego nie nazwę z takimi odpałami. ;p 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Ja też mam pytanko. Czy Zwiększenie Ataku Heal'era jest ulepszone? Bo jak dobrze wiemy ten skill ssie i bierze się go na końcu.. Prowadziliście takie udogodnienie jak ulepszenie tego skilla ? :D

hehe mój błąd. Zwiększenie ataku jest ulepszone ^_^ .

Opublikowano

Skoro już tak chętnie odpowiadacie to pety i fryzury są tylko podstawowe, czy te 'lepsze' również? :P

Z lepszymi bonami będą do zdobycia na Eventach / Sklepie -> późniejszym etapie gry chcemy żeby każdy miał równy start ;) 

Jest przedstawiony Event z Boss'ami tam można zdobyć zapewne będą to jako pierwsze ;) 

Opublikowano

Z lepszymi bonami będą do zdobycia na Eventach / Sklepie -> późniejszym etapie gry chcemy żeby każdy miał równy start ;) 

Jest przedstawiony Event z Boss'ami tam można zdobyć zapewne będą to jako pierwsze ;)

Chodziło mi jedynie o wygląd, ale pewnie wychodzi na to samo :D

Opublikowano

Em.. Nie doczytałem chyba, albo ich ni ma. Jak jest z egzo, radami? Są dostępne w grze? Albo czy w ogóle działają na księgi. ;o

Server polecam, zapraszam na forum ^^ 

2e6ftab.png

Opublikowano

To ta fryzura od H coś tam nie jest na stałe? :c

Są to zwykłe fryzurki mają jakieś lekkie bony i są na stałe ;) 

Em.. Nie doczytałem chyba, albo ich ni ma. Jak jest z egzo, radami? Są dostępne w grze? Albo czy w ogóle działają na księgi. ;o

Server polecam, zapraszam na forum ^^ 

Są egzo i rady zostaną dopisane do bosów + szkatułek blasku

do tego z szkat bosów dropi księga uniwersalna co podwyższa skila o jedno m  - > czyli np. z m9 na m10 odrazu

Opublikowano

Są to zwykłe fryzurki mają jakieś lekkie bony i są na stałe ;)

Są egzo i rady zostaną dopisane do bosów + szkatułek blasku

do tego z szkat bosów dropi księga uniwersalna co podwyższa skila o jedno m  - > czyli np. z m9 na m10 odrazu

No i gitarka. :) 

Księga uniwersalna, w sensie 1 dla każdej klasy? Czy każda klasa ma swoją? 

Polecan, ^^ 

2e6ftab.png

Opublikowano

No i gitarka. :)

Księga uniwersalna, w sensie 1 dla każdej klasy? Czy każda klasa ma swoją? 

Polecan, ^^ 

Gdy klikniesz na uniwersalne ku pokazuje ci się okno z wyborem umiejętności jaką chcesz ulepszyć.Szansa na pomyślne przeczytanie jest 100% :)

Opublikowano

Gdy klikniesz na uniwersalne ku pokazuje ci się okno z wyborem umiejętności jaką chcesz ulepszyć.Szansa na pomyślne przeczytanie jest 100% :)

No to ciekawie. Z Best. Kapitana, jest jakis % na drop owej księgi?  Albo, od jakiego boss'a jest wliczany drop? ;) 

Polecam, zapraszam na forum, ^^ 

2e6ftab.png

Opublikowano

No to ciekawie. Z Best. Kapitana, jest jakis % na drop owej księgi?  Albo, od jakiego boss'a jest wliczany drop?  ;)

Polecam, zapraszam na forum, ^^ 

co do księgi jeszcze zobaczymy na starcie ;)

Wszystko może być zmienione

Stronka nie działa?

Działa ;)

http://www.xameria.pl

Zapraszam Wszystkich Serdecznie za 45 minut start serwera  ( kilka minut przed 13 będzie do pobrania patcher. )

Przypominam O Evencie który jest opisany wyzej oraz na forum serwera :) 

Opublikowano

Dalej nie działa mi stronka :)

Mi tam działa elegancko, spróbuj inną przeglądarką.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Dalej nie działa mi stronka :)

Na chromie, mi działa cały czas. 

Polecam. 

2e6ftab.png

Opublikowano

Tak tak, na operze nie działało, na chromie działa :)

To dobrze bo już myślałem że będziemy musieli kombinować :D

Taka mała uwaga odnośnie eventu.Jeżeli bijecie jako pierwsza osoba na serwerze bossa no np wodza orków to zróbcie zdjęcie lub krótki filmik aby był na to dowód ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...