Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xameria.pl [Dedyk] [Medium]

BialyOrzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczyściliście klienta z wirusów? bo wcześniej mi avast przy wypakowywaniu aż 9 wykrył.. :P

sory za spam wszędzie.. Ale serwer jest epicki a nie mam zamiaru ryzykować wyłączeniem osłony .. 

Powiem ci tak odkąd pamietam na serwerach wykrywa wirusy i z tym nic nie da się poradzić.To na 100% nie jest nic co może zagrozić twojemu komputerowi.

Dodaj sobie te pliki do wyjątków i po problemie ^_^

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem ci tak odkąd pamietam na serwerach wykrywa wirusy i z tym nic nie da się poradzić.To na 100% nie jest nic co może zagrozić twojemu komputerowi.

Dodaj sobie te pliki do wyjątków i po problemie ^_^

Ale w tym problem, że tylko z waszym klientem mój antywirus świruje xD

Edit: dobra, wybaczam. Pobrałem jeszcze raz i 0 wirusow. BTW dzięki za szybkie odpowiedzi :)

VsxuB58.png

Opublikowano

Ale w tym problem, że tylko z waszym klientem mój antywirus świruje xD

Nie powinno już nic wyskakiwać , testowałem u kolegi i nic nie pokazuje. (  down. clienta jest nowy )

Opublikowano

Jutro wam podam moje gg więc będziecie mogli zgłaszać problemy albo po prostu porozmawiać sobie nawet jak mnie nie będzie w grze ^_^

Mam nadzieję że to ułatwi trochę komunikacje z administracją :D

Opublikowano

@bialy Orzelku, nie wgl nie kopia, nie widzialem zadnego serwera z tym setem broni tym czerwonym, malestia to wprowadzila i takie noobki jak wy nic samemu nie umiecie zrobic i kopia musi byc. Nie polecam padnie po 2 tygodniach .

Opublikowano

Możesz nam zarzucić w takim razie ,że mamy skopiowaną zbroje z pla na 105 ponieważ to jest ten sam model tylko z innymi kolorami.Jeżeli kiedyś wprowadzali hwanga pod każdym kolorem to ten co  zrobił zielonego hwanga ma do niego prawa ?

Opublikowano

@bialy Orzelku, nie wgl nie kopia, nie widzialem zadnego serwera z tym setem broni tym czerwonym, malestia to wprowadzila i takie noobki jak wy nic samemu nie umiecie zrobic i kopia musi byc. Nie polecam padnie po 2 tygodniach .

Co mnie że wprowadzili  ?  było udostępnione więc skorzystałem.

Twój serwer to był ? to po co się produkujesz.

Ogólnie mówiąc powstał metin2.pl to cóż serwery prywatne też nie powinny powstać tak ? cóż kopia...

Następny wróżbita z fusów po kawie wyczytałeś że padnie za dwa tygodnie ?

Opublikowano

Nie patrzymy po prezentacjach wszystkich innych prywatnych serwerów ,żeby przypadkiem coś nie było takie same.Tak się nie da a mimo to u nas rozgrywka

będzie się różnić od  tej na innych serwerach.Tak więc zapraszam do sprawdzenia czy to jest kopia na samym serwerze a nie patrząc po kolorze zbroi :D

Opublikowano

Serwer tam niby wystartowal , zapowiadal sie fajnie lecz nie lubie grac na serwerze gdzie jest mniej niz 100 osob :) I sie Bic z pieskami ...

"Kont: 15

Zbanowanych: 0
Postaci: 1
Gildii: 0
0"
Opublikowano

Polecam Orzeł sam jest graczem więc wie co i jak o tej grze co można zmienić. Polecam, troche start za szybko, bo będę jeszcze słodko spał, ale wbije;)

Opublikowano

Serwer tam niby wystartowal , zapowiadal sie fajnie lecz nie lubie grac na serwerze gdzie jest mniej niz 100 osob :) I sie Bic z pieskami ...

"Kont: 15''

Strona dopiero co została włączona moze z 1.5 godzinki temu być może zostanie zmieniona wyglądem nie kazdy tez jeszcze o tym wie + wiekszość osób zakłada konta na ostatnią chwile +/- 2 godzinki przed startem :D

Ps. teraz doczytałem  jak wystartował już jak start dopiero jutro ? o.O

Opublikowano

Same hardy cholera ._. Ale jako, że startujecie o przyzwoitej godzinie to wejdę zerknąć co zmalowaliście ;)

Jak same Hardy jak na 1 stronie w publi. jest ich 4 z czego 3 startowały dawno temu :D?

Zapraszamy ;)

Na start dostaje się peta? 

Tak dostaje sie od Hong-Hae ( m1 ) całkowicie za darmo i na zawsze + ma bonus na HP :)

Opublikowano

Jak same Hardy jak na 1 stronie w publi. jest ich 4 z czego 3 startowały dawno temu :D?

Zapraszamy ;)

Tak dostaje sie od Hong-Hae ( m1 ) całkowicie za darmo i na zawsze + ma bonus na HP :)

Co chwilę widać jakiegoś harda w publikacjach, może po prostu szybko znikają :D

Opublikowano

Co chwilę widać jakiegoś harda w publikacjach, może po prostu szybko znikają :D

Na początku masz takie wspomagacze ,że przynajmniej dla mnie to nie jest hard na małym lvlu ;) .

Opublikowano

Na początku masz takie wspomagacze ,że przynajmniej dla mnie to nie jest hard na małym lvlu ;) .

Tak czy siak grałabym smokiem bądź archerem, więc nawet ze wspomagaczami nie miałabym lekko :D Ale jakoś sobie trzeba radzić ^^
Opublikowano

Tak czy siak grałabym smokiem bądź archerem, więc nawet ze wspomagaczami nie miałabym lekko :D Ale jakoś sobie trzeba radzić ^^

Każdy orze jak może i każdy ma swoje taktyki.

Jeżeli jest zwiększony drop poli, to archer może naprawdę ładnie expić.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

O to bardzo dobrze, bo w większości hardach trza kupować w is :P .. A oprócz HP jeszcze jakieś bonu może mieć Nasz pet tak?

Opublikowano

O to bardzo dobrze, bo w większości hardach trza kupować w is  :P .. A oprócz HP jeszcze jakieś bonu może mieć Nasz pet tak?

Tylko HP. W sklepie będzie do zakupienia ''Wzmocnienie Peta'' po jego użyciu będzie możliwość dodania 3 bonusów do Expa / Pvp 

Jest zwiekszony Drop Ksiąg oraz marmurków , do tego czytanie jest ułatwione 1 księga = 1 poziom a nie jak na PL'u po 10 ksiąg na poziom :)

Opublikowano

A to w sumie dobry pomysł zwiększyć drop marmurów. Dzięki temu pojawi się znacznie więcej ninji i szamanów ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...