Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pretendentka Ahri już dostępna!

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem jest brzydka w grze i riot powinien bardziej się postarać. Takie klimaty są dość słabe do takiej postaci. Mieli dużo możliwości a zmaścili sprawę

Opublikowano

Brzydka w c**j, ­do tego animacje skilli wydają mi się niepłynne

Opublikowano

Splash ok, animacja umiejętności ok, wygląd postaci w grze całkowicie do duuu...szy. To już nie jest Ahri uwodzicielka.

Opublikowano

­A Diament/Platyna/Złoto/Srebro/Brąz Ahri też będzie?

Beznadziejny skin... niedługo będą dodawać "Bronze Ahri"

Już wole Popstar Ahri..

Opublikowano

Mi tam się średnio podoba, ale nie ważne co do Ahri zrobią i tak ludzie kupiłą bo jest popularna, a druga sprawa, że połowa korei na animowane cycki poleci.

Opublikowano

Nie podoba mi się ten skin, ma takie zarąbiste skille że animacje mogłyby być o wiele lepsze! Mam Ahri Północy i przy niej pozostanę! :)­

Opublikowano

Karyvlea XDDDDDDDDDDDDDDDD

Ale ludzie sa pojebani. "Nie kupie skina bo brzydki splash" no chuuuj, ze skina sie kupuje dla wygladu w grze a nie po to by miec fajny splash.

#KARYVLEA #DOODJEBANIA

Ale ludzie sa pojebani. "Nie kupie skina bo brzydki splash" no chuuuj, ze skina sie kupuje dla wygladu w grze a nie po to by miec fajny splash.

#KARYVLEA #DOODJEBANIA

Opublikowano

#KARYVLEA #DOODJEBANIA

To, po co się skina kupuje to decyduje kupujący, a nie Ty. 

Skin dupy nie urywa, jest średni. Splash kiczowaty, a w grze wygląda spoko... ale nie jakoś wybitnie. Mam Popstar i moim zdaniem wygląda o wiele lepiej na arcie jak i w grze. 

Nowicjusz
Opublikowano

Splash ok, w grze uhm.. jak dla mnie za dużo różowego -.^, ja nie kupie już mam 3 skiny do liski.  :D  ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...