Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie skrzynki opłaca się otwierać?

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

żadne, i tak ci gówno wyleci.

@AntyWarn

Breakout

złe przeżycia z skrzynkami? :D

@TOP 

Dzięki za odp, spróbuje może coś się dorwie :)

Opublikowano

Ja jednak polecam najbardziej Chroma Case ;) Itemy które wylatują są aktualnie topowe cenowo ;)

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Mi się wydaję że Chrome, ponieważ jak kolega wyżej pisał są to nowe a jak wiadomo będą się przez jakiś czas trzymać cenowo, to zawsze można sprzedać na rynku.

Opublikowano

Skrzynki to jest jedna wielka oferta więc najlepiej otwierać phoenix i breakout. Jeżeli poleci ci CS:GO skrzynka to ją otwórz, bo może coś fajnego polecieć :)

Opublikowano

Kolego, odpowiedź na twoje pytanie jest bardzo prosta.

Imho opłaca się otwierać wszystkie skrzynki.

No chyba, że chcesz jakiś konkretny drop, wtedy wybierasz sobie skrzynkę ze skinem który cię interesuje.

Szanse na zarobek i tak masz małą.

Opublikowano

Chodzi mi o to, że trzeba mieć szczęście żeby coś zarobić. Ogólnie otwieranie skrzynek to taki trochę hazard. Możesz je otwierać i nie poleci ci nic wartościowego, a mogą ci wylecieć 2 kosy jedna za drugą.

Imho lepiej kupować sobie skiny niż liczyć na to, że coś ci dropnie. Chyba, że faktycznie masz trochę zbędnych funduszy lub lubisz hazard. ;)

Opublikowano

Polecam kupowanie skrzynek jak masz zbytek pieniędzy i chcesz sobie polosować, ale jeśli zależy Ci na zarobku to szansa na drop jest prawie zerowa.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Obejrzyj stream PhantomLorda i sam ocen , otwiera dziennie po 100+ skrzynek roznego rodzaju.

Wg. mnie tylko chrome + troche szczescia - epic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...