Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest już przetestowany darmowy hack

marian21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Krótko i na temat..
Rozmawiałem kiedyś ze znajomym, który skończył studia na dziale informatycznym.
Parę dni temu odezwał się, że cheat został zrobiony ( w ciągu ok 4 tyg. )
Testowałem go dzisiaj i jest ok..
posiada funkcje takie jak : 

- Wh
- Zmiana nicku podczas gry
- Aimbot FOV
- Tiggerbot
- No recoil

Jak narazie nie ma rewelacji, ale cheat działa poprawnie i jest nie wykrywalny..prześlę go osobom chętnym, ale za zgodą forumowiczów.. ocenie pierwsze 20 komentarzy kto jest na "tak" kto na "nie".
Tym samym wywnioskuję, czy podać innym, czy też zostawić go dla siebie. Pozdrawiam.

Opublikowano

buahhaha,dobre mi ;)  NIE ;)

swoja droga tego haxa i tak nie masz bo parenasice osob sie wylamalo na robieniu haxa ktore to miale byc nie wiadomo jak darmowe po czym sobie odpuscili mowa ze free haxa nie bd bo za duzo sie osob prosi o niego a naprawde haxa wgl nie bylo bo sie wylamali na czyms tak samo fatal i inne scierwa wiec prosze nie wciskaj tu nikomu kitu i nie przesylaj keyloggerow i innych smieci ;) dziekuje do wiedzenia

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Teraz będzie pełno spamu, że nic nie ma. Pseudo obrońcy skilla się odezwą i Cię nawyzywają od noobów, hackerów i wszystkich którzy się po to zgłoszą ale chyba po to jest to forum :D.

Mógł byś to udostępnić ale z delikatnym ograniczeniem bo ogółem też nie chcę aby zrobił się spam hacków w skillu, osobiście nie używam takiego czegoś ale przydaje się do expienia postaci, a po tem sprzedaży :)

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

To forum od cheatow. Ale z drugiej strony szkoda zaśmiecać skilla czitami. Biorąc za i przeciw stwierdzam ze bym jednak zaryzykował i pogral. Jesli chcesz ograniczyć ilość bota, wyślij go na pw wybranej liczbie osób. (byłbym wdzięczny za cheata xD)

Na tak

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

Wiele osob na tak mam nadzieje ze na pw cheata nam udostepnisz

PS. Gratuluje twojemu koledze skonczenia tak fajnych studiów :P

Jak cos to jestem ja zalozylem to konto bo bylo zepsute logowanie FB konto mozna usunac :P

Opublikowano

Się okaże czy ściema, jak narazie widzę sporo osób na nie i sporo na tak, nie chce być wyzywany itd. jak powiedział Jankensztajn, robicie ze mnie matoła i porównujecie do Fatal'a czy DV cheats.. nie ja jestem autorem tego "ścierwa" I góry dziękuje za chamskie komentarze. Nikt nikomu nie kazuje tutaj czegoś pobierać.. Tyle w temacie..nie umiecie docenić pracy drugiej osoby..potraficie tylko z góry zgnoić człowieka, którego nie znacie. Kto chętny proszę pisać na PRIV.

Proszę o zamknięcie tematu, to moje ostatnie życzenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...