Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria S2 - Kilka pytan.

TakBardzoChce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Jeżeli gracie na serwerze Invoria S2, to może odpowiecie mi na te kilka pytań. :)

1. Jeżeli miałbym grać SURĄ BM i SZAMANEM SMOKIEM to...:

- Co z ulepszaczami na +115 lvl?

- Jak w ogóle będzie wyglądał ten exp, bicie metinów, dungeonów, zarabianie?

- Wiem, że PVP nie jest nimi najgorsze więc o to nie pytam.

2. Jak robić eq?

- Zrobić sobie 2x eq 4x 15 i hp, (ze strzałami) czy może 4x 15 tylko że po połowie? W 2 itemkach np. dzwony/wachlarze miecze 2reka, a w 2 itemkach strzały, sztylety dwuręka i miecze?

Specjalista
Opublikowano

1) Metki/dungeony/bossy dość łatwo się bije nawet takimi klasami jak mental/bm/smok itp.

2) Exp będzie wyglądał normalnie,moby nie są aż tak wymagające.

Zrób eq jedno,strzały/miecze/2-reka/sztylety/hp.

Na dzwony/wachlarze nie rób i tak w eq 200+ masz bardzo dużo szansy na blok ciosów więc praktycznie każdy hit od szamana będzie mis.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

1. Gra będzie dosyć łatwa. Wbijanie lvli oraz zabijanie mobów na wyższym poziomie też będzie w miarę łatwe.

2. Standardowo pod moby do 175lvl a potem możesz zaczynać już po jednym i temki co 5 lvli i tak do max poziomu.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Zrobic sobie osobne eq z bonami : Sztylety, 2reka, dzwony, wachlarze i hp?

Jak będzie Ci się chciało tyle ulepszać to możesz robić, ale na 175/200 współczuję przy przerabianiu :D

W sumie zrób na 135 eq najpierw i sam oceń czy dasz rade zrobić drugi pakiet. ;]

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...