Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że mamy już patch 5.1, napiszcie kiedy wyjdzie aktualizacja :) 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

bohe znowu forum bedzie spamowane ... zamknijcie na czas aktualizacji ten dzial bo zaraz trole beda spamowac ze nigdy nie bedzie updaty itd ...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

juz zrobilem

tzn ? :D powiem szczerze gram na l3 jakos od tygodnia i teraz widac jak skill spadł ^^ widać też brak skilla u innych na normalach :D

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

tzn ? :D powiem szczerze gram na l3 jakos od tygodnia i teraz widac jak skill spadł ^^ widać też brak skilla u innych na normalach :D

Normalne ogary, którzy grają na L# to nie graja normali a zwłaszcza jak L# jest outdated..  Po prostu ludzie się nie starają bo po co? Raz, że normale a dwa, że zaraz sezon5

I błagaaaaaam adminstracjo zablokujcie tego robaka bo wiecznie spamuje w tym dziale, klei głupa i zakłada głupie tematy mimo, że są podpięte tematy z rozwiązaniem.

Opublikowano

Jako że mamy już patch 5.1, napiszcie kiedy wyjdzie aktualizacja :)

muj bracie postaram ci sie pomóc a mianowicie aktualizacja bedzie wtedy gdy na joduska.me bedzie pisalo  updated, mam nadzieje ze pomoglem

pozdrawiam robak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...