Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy będzie działał L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kiedy będzie działał L# ponieważ teraz był patch 5.1 i nie działa ;/

Daj im pracować, obiecuje ci, że jeżeli bedzie update sharpa to sie o tym dowiesz.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Witam kiedy będzie działał L# ponieważ teraz był patch 5.1 i nie działa ;/

Nie wiadomo kiedy będzie.

Opublikowano

Spokojnie zainteresowanie jest ogromne, Podejrzewam, że update pojawi się jutro :D

06652d0d272aaee9.jpg

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Joduskame na IRC pisał, że update będzie PRAWDOPODOBNIE w 5h i prosił, żeby nie zawracać mu dupy.

Opublikowano

Joduskame na IRC pisał, że update będzie PRAWDOPODOBNIE w 5h i prosił, żeby nie zawracać mu dupy.

Kiedy to mniej więcej pisał :D 

Opublikowano

No właśnie

Ja słyszałem, że joduska przeszedł na strone riotu za grube hajsy teraz właśnie wgrywa skrypt który po przejściu przez nowe bramy na summoner rift będą  flagowały cziterów. Podobno Dis załatwił ten deal. 

Opublikowano

Ja słyszałem, że joduska przeszedł na strone riotu za grube hajsy teraz właśnie wgrywa skrypt który po przejściu przez nowe bramy na summoner rift będą  flagowały cziterów. Podobno Dis załatwił ten deal. 

No tak, na bank  xD

153xova.png

Opublikowano

A były w tej bajce smoki ?

­

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Tylko , że gdyby riot miał gadać z joduską to predzej by na policje to zgłosili ...niż jeżeli mieliby płacić a sam riot jest cwany ping jest najwiekszy z moich wszystkich gier no a niby taka popularna gra w którą sam włorzyłem z 300zł mój kolega jakieś 2000 a inni może nie wydali nic ale bardzo mało jest takich osób które osiągnęły przynajmiej 30lv bez wydawania pieniędzy , riot miliony za tą grę dostał już od graczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...