Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pompamt2 POMOCY!

woda67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z pompamt2, ponieważ gdy włączam pompe i pogram sobie a potem ją wyłączę nie mogę już jej drugi raz otworzyć bo moge klikać tą ikonke do usranej śmierci. Taki sam ma problem mój kumpel pobieraliśmy 2 clienty itp patchowałem i to nic nie daje. POMOCY :)

Opublikowano

Po 1. Konta a nie kąta.

Po 2. Uruchamianie przez pompamt2.exe też nic nie daje. Poprostu nie uruchamia się nic. 

Zapewne jedyne co by pomogło to zrobienie clienta od nowa przez techników pompy. Ale tego oczywiście sie nie doczekamy.

Opublikowano

uruchomcie jak admin oraz ze starym trybem zgodnosći np 7 lub xp

Opublikowano

W patcherze i w autorunie jest wirus który usuwa po czasie pliki z wina oraz spowalnia komputer dlatego też nie może otworzyć tego pliku jak i dobrze na nim chodzić. Wyłączcie anty wirusy i powinno byc ok chodz nie polecam bo macie wtedy pare plikow mniej na kompie

Opublikowano

Technicy pompamt2 są **** warci. Nic z tym nie robią. Ja na przykład jak mam odpaloną pompe to musze moją przeglądarke opere otwierac po 20 razy zanim zacznie działaś.

Opublikowano

Serwer słaby wykonanie po prostu tak jak ravia jak by nie isamu to nikt by tam nie grał, może są jakieś nowe sety itp. ale i tak lipa nawet go nie postawili na source i słaba, maszyna i problemy z clientem nie polecam tam gry.

Opublikowano

Wydaje mi się ze gdy uruchamiasz patcherem gre. Patcher zostaje w procesach. ctrl+alt+delete i wyłacz patchera i włacz jeszcze raz.

Opublikowano

Mógłby ktoś wstawić do pobrania sam "PompaMT2.exe" patcher usuwa mi ten plik i nie może go pobrać.

Usuwa Ci przez Antywira, sam się nie usuwa ;)

ARIONE-MINI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...