Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GamezAion czy JustAion?

Chmielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Troche znudzony gra na globalu a raczej dlugim osiaganiem wszystkiego kiedy mam tylko 1-2h na gre dziennie zastanawiam sie ktory server wybrac i na ktorym gra wiecej ludzi oraz nie ma przegietego donate. Zalezy mi na zabawie i zeby bylo z kim sie bic. Chyba ze te privy to po 100 vs 100 to raczej odposzcze sobie. Jesli ktos gra/gral i moglby sie wypowiedziec z gory dziekuje.

Opublikowano

No właśnie a jak wygląda sprawą z tym online bo widziałem wieczorem ponad 300 coś osób. To trochę mało chyba. Chociaż nie znam się zbytnio. Łatwo idzie tam się dorobić sprzętu ap?

Opublikowano

Ja w pare dni zdobyłem 65lvl. Naprawde fajnie i szybko wbija sie lvl. Teraz zbieram na garnizonkach BMy  i musze przyznać że jest fajnie. Większośc ludzi to niemcy nawet GM'y. Zapraszam na serwerek na strone ASMO!!!

Opublikowano

Ja grałem i na Gamezie i na Juscie osobiście polecam ci JustAion według mnie ma lepszy klimat :P A jeśli chodzi o Gameza może szybko ci się znudzić teraz odrazu dostajesz tam 60lv, przenosisz się na mape i zbierasz eq ze skrzynek czyli masz podstawione wszytko pod nos, również instancje resetują się codziennie z tego co pamiętam. Just aion znowu jest prawie taki sam jak globalny, niemtore instancje są bugnięte ale na przychylność graczy a jeśli chodzi o eq za AP to tak samo masz tylko że dregiony nie działają. Siege na Just Aion mi się nawet podobają bo nie ma tam 600vs600 tylko wrecz umiarkowanie i mimo że asmo jest tam mniej to bardzo dobrze im idzie na oblężeniach. Jak byś chciał zagrać po stronie Ely pisz do Anonymouse lub Seviane to jest polski legion podobno jedyny na Ely :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...