Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Serwery "majnkraft"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1. każdy plugin jest "autorski". Po 2. ważne nie są pluginy jakie są na serwerze, ważna jest gra. Widzialem wiele serwerów Essentials + FunnyGuilds. I co z tego? Ważna jest zabawa. Owszem, serwery z pluginami napisanymi przez techników owego serwera, sa najlepsze, bo przynajmiej wiesz wszystko, co się w nim znajduje. Chyba ze technik cie ochuja :D Sam miałem serwer, na którym były same plg z neta, i co? zarabiałem + - 400zl co miesiąc hehe ;) Teraz mam serwer na którym są same pluginy napisane przez mojego technika + world edit, guard, permission. To tak btw. :D

Odpowiedzi na twe pytania:

1. Plugin autorski, to plugin który był użyty na 1 serwerze i nie był udostępniany nigdzie.

2. ważna jest gra? na każdym owym serwerze minecraft jest jednakowa administracja.

Jak dla mnie serwery które istnieją 10 dni, i się uważały za potęgę, to nie były serwery ;-;

Jeżeli dany serwer piszę że autorskie, to niech się nie wstydzi przy graczach (jak ktoś się pyta) podać im linku do owego pluginu ;)

#Pozdrawiam

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I po co kolejny taki temat? Tak tym szpanujecie na tym forum że mnie głowa już boli, a tak w ogóle dlaczego ten temat jest w dziale ,,Zarządzanie serwerem" ???

Opublikowano

Niektóre serwer posiadają "Autorskie" pluginy, lecz to też jest dość mit ponieważ jest to przeważnie skrypt napisany przez 8-latka ;P

Opublikowano

I po co kolejny taki temat? Tak tym szpanujecie na tym forum że mnie głowa już boli, a tak w ogóle dlaczego ten temat jest w dziale ,,Zarządzanie serwerem" ???

Proszę pana, kolejny temat? absurd, ten temat powstał dawno temu, tzn. z miesiąc temu, gdy ja założyłem ten temat, zaczęło się rozpoczynanie takich dyskusji, nie domniemywam się że

to ode mnie wszyscy ściągają pomysły, ale wiem że przede mną było dużo tematów i po mnie było.

W danym temacie chce ulokować teraźniejszą gospodarkę serwerów srajkraft, czyli pisanie bzdur aby ściągnąć coraz większa ilość danych graczy.

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

moim zdaniem nie powinno się pisać że posiada się Autorskie pluginy (jeżeli je napisałeś to możesz pisać że to masz autorskie pluginy) ponieważ znający grasz jak wejdzie na serwer to może sprawdzić jakie pluginy są na serwerze i wtedy może wyśmiać właściciela. Ja osobiście na serwerze mam podane informacje kto jest Autorem Pluginu. Nie ukrywam tego że posiadam pluginy z internetu. Nawet jak ktoś chce żeby komuś pomóc w serwerze to pomagam w jakimś stopniu (lub tłumaczę co źle zrobił). Ludzie ogarnijcie się z tym że macie Autorskie pluginy !!! Tutaj nie chodzi jakie się ma pluginy tylko chodzi o ich konfiguracje, Prawidłowe prowadzenie serwera i estetykę serwera !

EasYPeAsY powinniście się wstydzić za to rozwalanie serwerów ! Jeśli nie wiesz o jaki serwer chodzi to mogę ci podać ip tego serwera co go rozwaliliście ! Ogarnijcie te boty jaki i swój gówniany serwer Minecraft !

xxx

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

"Autorskie pluginy" to często nadużywany zwrot, często administracja takigo serwera mgliście wie jak się tworzy pluginy ;) Nie ma co patrzeć na takie zdanie w prezentacji, bo teraz każda to zawiera, serwer ocenia się raczej po tym czy administracja poprawia błędy, rozwija plugin itp. Bo jeśli nie to znaczy, że "autorski" mija się z prawdą.

Opublikowano

Proszę pana, kolejny temat? absurd, ten temat powstał dawno temu, tzn. z miesiąc temu, gdy ja założyłem ten temat, zaczęło się rozpoczynanie takich dyskusji, nie domniemywam się że

to ode mnie wszyscy ściągają pomysły, ale wiem że przede mną było dużo tematów i po mnie było.

W danym temacie chce ulokować teraźniejszą gospodarkę serwerów srajkraft, czyli pisanie bzdur aby ściągnąć coraz większa ilość danych graczy.

hahaha, w styczniu dopiero? Już w listopadzie taki spam był.

Opublikowano

Sorki są serwery jak MyHc (nasza serwerownia) gdzie mamy autorskie anty cheaty, auto bany za aure, Sektory, antylagi , Animowane MOTD  etc etc lecz nie rozumiem po co jest ten temat skoro każdy serwer ma inne pluginy, z mojego punktu widzenia nie liczy się to co jest (pluginy) skoro się dobrze gra i jest wszystko ok skonfigurowane że chce się wracać na serwer ;)

---------------------------------------------------

Pozdrawiam xXBr3aXx

Główny Administrator serwerowni MyHc/MyMc

Tak, uja autorskie. Wczoraj reklamowałeś się na vir*ualcraft.pl pod nickiem CytrusPL (czy jakoś tak) i pisałeś "admin daj opa albo wam walne ddosa, nowe ip: myeas*hc.pl". Ludzie mieli z cb bekę że reklamujesz się na serwie gdzie gra 30 osób. Chciałem zobaczyć jakie macie zabezpieczenia, ale było napisane "start o 20:30". O 1 w nocy motd już nie działało, a potem również sam serwer. Wypier z tego forum niedorozwoju.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

hahaha, w styczniu dopiero? Już w listopadzie taki spam był.

Jesteś tępy.. Dobra, jeżeli w listopadzie był taki temat to co? Jeżeli Panu to przeszkadza to co? Może niech zamkną forum.

Opublikowano

Jesteś tępy.. Dobra, jeżeli w listopadzie był taki temat to co? Jeżeli Panu to przeszkadza to co? Może niech zamkną forum.

Tak. Przeszkadza ponieważ po chu* komuś tyle tematów o tym samym? Poza tym powiedz gdzie sens tego tematu...

Opublikowano

Według mnie post jest bez sensu.

Po 1. Są autorskie pluginy bo sam je pisze (i wiem że pluginy można też edytować)

Po 2. Nie wiem jak ma to pomóc w zarządzaniu serwerem.

Po 3. To nie jest dział do wyrażania własnych opinii.

Po 4. Pozdrawiam

Opublikowano

Tak. Przeszkadza ponieważ po chu* komuś tyle tematów o tym samym? Poza tym powiedz gdzie sens tego tematu...

Jeżeli owemu Panu dany temat przeszkadza, proszę aby Pan wyszedł z srajkraftowego internetu. Jeżeli chodzi o sens tematu, chodzi mi głównie

o to, aby dzieci nie pisały głupot w tematach swych.

Według mnie post jest bez sensu.

Po 1. Są autorskie pluginy bo sam je pisze (i wiem że pluginy można też edytować)

Po 2. Nie wiem jak ma to pomóc w zarządzaniu serwerem.

Po 3. To nie jest dział do wyrażania własnych opinii.

Po 4. Pozdrawiam

Według Pana "post" jest bezsensu? też tak myślę..

Odpowiedzi:

Po 1 - Jeżeli owy pan piszę autorskie pluginy, i edytuje je.... To po co Pan się wypowiada o takich rzeczach w danym temacie?

Po 2 - Nie wie Pan po co to ma pomóc w zarządzaniu serwerem? Proszę zobaczyć w google lub innej wyszukiwarce co to znaczy "Zarządzanie serwerami"

Po 3 - Dział może nie, ale forum tak. Forum Dyskusyjne prze Pana to jest, mogę tu pisać wszystko i co mi się podoba, dany Pan nie ma prawa mi tego zakazać..

Po 4. Żegnam.

Opublikowano

Jeżeli owemu Panu dany temat przeszkadza, proszę aby Pan wyszedł z srajkraftowego internetu. Jeżeli chodzi o sens tematu, chodzi mi głównie

o to, aby dzieci nie pisały głupot w tematach swych.

Według Pana "post" jest bezsensu? też tak myślę..

Odpowiedzi:

Po 1 - Jeżeli owy pan piszę autorskie pluginy, i edytuje je.... To po co Pan się wypowiada o takich rzeczach w danym temacie?

Po 2 - Nie wie Pan po co to ma pomóc w zarządzaniu serwerem? Proszę zobaczyć w google lub innej wyszukiwarce co to znaczy "Zarządzanie serwerami"

Po 3 - Dział może nie, ale forum tak. Forum Dyskusyjne prze Pana to jest, mogę tu pisać wszystko i co mi się podoba, dany Pan nie ma prawa mi tego zakazać..

Po 4. Żegnam.

Hahaha, i ty czekasz teraz na to, że ktoś cię posłucha? Gdybym miał oglądać te postępy to mogłoby to czekać długo. A i czemu sam nie wyjdziesz z tego srajkraftowego internetu?

Opublikowano

Hahaha, i ty czekasz teraz na to, że ktoś cię posłucha? Gdybym miał oglądać te postępy to mogłoby to czekać długo. A i czemu sam nie wyjdziesz z tego srajkraftowego internetu?

Jesteś ku*wa mać tępym dzieckiem który nie ukończyło podstawówki..

Jakie ku*wa mać postępy? Jeżeli nie wiesz co to znaczy postęp wpisz w twojej "MineKraft pedi"

Nie, nie wyjdę, nie mam zamiaru aby młodsza osoba mi rozkazywała ;)

Opublikowano

No a co k**** z tego że jestem młodszy?  Coś to zmienia? Mówisz że jestem dzieckiem minecraft, a sam tworzysz/tworzyłeś te beznadziejne srajkraftowe serwerki.

Opublikowano

No a co k**** z tego że jestem młodszy?  Coś to zmienia? Mówisz że jestem dzieckiem minecraft, a sam tworzysz/tworzyłeś te beznadziejne srajkraftowe serwerki.

Tak, że jesteś młodszy, zmienia to dużo..

Tworzyłem srajkraftowe serwerki dla pa$$$$$ji

Skończ tą dziecinną rozmowe..

Opublikowano

Dziecinny właśnie jesteś ty, ponieważ ta pasja to tak naprawdę głupota. Tak. Że jestem młodszy to zmienia dużo, ale co zmienia mój wiek w tej dyskusji?

Opublikowano

Dziecinny właśnie jesteś ty, ponieważ ta pasja to tak naprawdę głupota. Tak. Że jestem młodszy to zmienia dużo, ale co zmienia mój wiek w tej dyskusji?

Jestem dziecinny, pod jakim względem? że połowa waszych minekraftowych serwerów jest pod Hajs, ojejju :*...

Twój wiek zmienia to, że zaczynasz bezsensowną dyskusję, nie wypowiadasz się konkretnie..

Opublikowano

@MCBloomy każdy serwer jest tak naprawdę dla hajsu co myślisz że Youtuberzy nagrywają filmiki z czystej pa$ji.

Autorskie plg a kogo to obchodzi ważniejsza jest jakość serwera a nie to czy plugin na Gildie jest autorski choć po wpisaniu /FunnyGuilds wiesz już wszystko.

Takie tematy nie mają sensu gdyż iż ponieważ jak powiedziała pewna mądra osoba debili nigdy nie zabraknie jeżeli ktoś chce promować gówniany serwer np taki vtop... to niech na nim gra i kupuje tego vip'a ty nic z tym nie zrobisz.

A co do sensu ten temat go nie ma więc przestańcie nabijać sobie posty tylko otwórzcie swój serwer i pokażcie jacy to jesteście zajebiści typowi napinacze.

"BO NIE MA GORSZEJ NĘDZY NIŻ BRAK PIENIĘDZY"

Opublikowano

Powiem szczerze, że mnie nigdy nie ruszało i nadal nie rusza powiedzenie "autorskie pluginy", gdyż w większości spotykam się z tym, że te pluginy są beznadziejne lub sam serwer i to jakie są na nim pluginy mi nie odpowiadają względem gustu. Tyle w temacie ode mnie.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

@MCBloomy każdy serwer jest tak naprawdę dla hajsu co myślisz że Youtuberzy nagrywają filmiki z czystej pa$ji.

Autorskie plg a kogo to obchodzi ważniejsza jest jakość serwera a nie to czy plugin na Gildie jest autorski choć po wpisaniu /FunnyGuilds wiesz już wszystko.

Takie tematy nie mają sensu gdyż iż ponieważ jak powiedziała pewna mądra osoba debili nigdy nie zabraknie jeżeli ktoś chce promować gówniany serwer np taki vtop... to niech na nim gra i kupuje tego vip'a ty nic z tym nie zrobisz.

A co do sensu ten temat go nie ma więc przestańcie nabijać sobie posty tylko otwórzcie swój serwer i pokażcie jacy to jesteście zajebiści typowi napinacze.

Prawda, każdy serwer jest dla many many, nawet sk*f, m*hc i tak dalej..

"gdyż iż ponieważ" xdd..

Nie napinam się ziomek robiąc ten temat, po prostu jestem H@ na jednym serwerze, na starcie 1 edycji mieliśmy ponad 300 graczy ale + bo były autorskie pluginy, temat od nie dawna stał się przyczyną do nabijania postów, ale to chyba ok xD.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fakt. Brak dziś dobrego serwera, który jest tworzony z pasją.., gdzie pieniądze z serwera są przeznaczane na rozwój serwera, a nie na KFC (nie będę wspomniał o kogo chodzi :) ). Może kiedyś nadejdzie taki serwer! Wkroczy na rynek! Może kiedyś... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...