Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Serwery "majnkraft"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Vinect

Oho, wiedziałem , że Xawier ! Dobra dobra niech Ci będzie ;-/

Za czasów młodziaka ? To teraz już wyrosłeś mutacja i te sprawy ?

JPRDL to ja myślałem , że z lastem pisze... a idź pan f ...

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Vinect

Oho, wiedziałem , że Xawier ! Dobra dobra niech Ci będzie ;-/

Za czasów młodziaka ? To teraz już wyrosłeś mutacja i te sprawy ?

JPRDL to ja myślałem , że z lastem pisze... a idź pan f ...

Głos to nie wszystko, liczy sie znajomosc nad rzecza ktora sie monotonnie wykonuje ;)

Nie zaszkodziles mi wogóle, lecz kto ma frajde z psucia komuś ciezkiej pracy. Cóż taka spolecznosc majnkrafta.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Grałem ostatnio na takiego typu serwerze i dostałem bana za to że zapytałem się admina czy to jego pluginy a on odpowiedział, że tak a ja na to: Może pobrane od treekt'a 

Poleciał banik za obrażanie :D

Opublikowano

Większość takich serwerów jest zrobione przez 13-latków, wiadomo.

"Mamy autorskie pluginy, i móście wpić bo wam za chwile ddosuje za pomocom cmd no i wlasnie wiec tak"

graphic.png

Opublikowano

Macie ból dupy że piszecie takie tematy morze niektóre serwery mają autorskie plg ?

a jeżeli wszystkie serwery miały by nowatorskie pomysły ? To co no właśnie.

Serwer ma ałtorskje plg czy nie ważne aby nie miał dziur w zabezpieczeniach i dobry system gry.

"BO NIE MA GORSZEJ NĘDZY NIŻ BRAK PIENIĘDZY"

Opublikowano

Mnie nie interesuje czy serwer ma autorskie pluginy czy nie.

Liczy się tylko i wyłącznie gra na nim, nie jeden serwer bez autorskich pluginów jest lepszy od tego z nimi.

Sieć serwerów Minecraft IP: nstorm.maxc.pl

Opublikowano

@RAFALLALY morze jest głębokie i szerokie...

@1361622928-U485574.png..Xayanix.. no racja, ale jak ktoś pisze "Autorskie pluginy" a na serwerze niezablokowane /pl i widać całą liste a w tym plugin fusherki (xD) i się podnieca, lel.

graphic.png

Opublikowano

Macie ból dupy że piszecie takie tematy morze niektóre serwery mają autorskie plg ?

a jeżeli wszystkie serwery miały by nowatorskie pomysły ? To co no właśnie.

Serwer ma ałtorskje plg czy nie ważne aby nie miał dziur w zabezpieczeniach i dobry system gry.

Proszę pana, jeżeli serwer nie ma "autorskich pluginów" to też ma luki, i dziury w zabezpieczeniach, i ma ujowy system gry..

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Taa uwaga bo bym się bawił botami, które k***a wyjebią chyba VPS na OVH za 10zł.

AHHAAHHAHA widzę , że czekają mnie konsekwencje za puszczenie 10 botów... pozdro ;p

PS.

Nawet przez Resolvera ze skeypa mi nie wyciągniesz pzdr ;p 

Boty to gunfo wystarczy zablokować połączenia pakietów TCP przez firewall przy masowym ruchu sieci...

Zrobie niedługo poradnik dla tych co mają na hostingu, jeszcze myślę nad zabezpieczaniami botów

Nie mowie o tobie...

Sam nie wiem czy to ty gdybym miał możliwość sprawdzenia twojego ip na forum to nawet spoko ;3

Opublikowano

Głos to nie wszystko, liczy sie znajomosc nad rzecza ktora sie monotonnie wykonuje ;)

Nie zaszkodziles mi wogóle, lecz kto ma frajde z psucia komuś ciezkiej pracy. Cóż taka spolecznosc majnkrafta.

Pozdrawiam.

a i jeszcze polecam słownik języka polskiego #w ogóle@  jak już na tych sprawach też trzeba sie znac

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngEasYPeAsY. Nadal drążysz temat ?> ;_: człowieku weź sobie idź pograć na tym zlagowanym skakaczu a nie drążysz temat kolego ;0 moim zdaniem możesz skonczyć nabijać sobie posty i zrobić coś pożytecznego dla świata no nwm np Wymyślenie jakiegoś antidotum na Rak'a a nie siedzisz jak FAT killer na kompie i marnujesz swój jak i mój czas dlatego moja definicja owego posta to ( Wez spierd%% )

Pozdrawiam.

A i jeszcze co do tematu temat ma słuzyc do Gadania jakie serwery są które mają essentials a które 2 linijki kodu zmienionego ;p Moim zdaniem temat w pizdu do kosza a takie tematy piszemy na blogu a na Forum Serdeczne JP ja kończę w tym temacie bo widze jakie nerdy tu są

PS: A IP babci tak?

Kończę mój udział pisemny w tym temacie szkoda słów

max 13 lat, a szkoda

Opublikowano

Tak oczywiście ze tak jest "dzieci " lat 10. Różnią takie życzy albo szukają pl które nie są sławne albo nawet nie to bo nie wiedzą co to znaczy Autorski Plugin. Tego tematu nie należy poruszać bo ja serwery 10 slotów ignoruje. Są to serwery które upadają po mies. Ale cóż ja to ignoruje czy jak mam na swoim serwerze plugin który nie ma nikt inny bo go ktoś pisał na zamówienie to mam się chwalić ze mam autorskie pl? Nie nigdy tego nie zrobię.

Pomogłem ?

Daj like :)

Opublikowano

@Howker

1. Taki groźny 

Nie mowie o tobie...

Sam nie wiem czy to ty gdybym miał możliwość sprawdzenia twojego ip na forum to nawet spoko ;3

brr, on powinien się bać...

2.

@1361622928-U485574.pngEasYPeAsY. Nadal drążysz temat ?> ;_: człowieku weź sobie idź pograć na tym zlagowanym skakaczu a nie drążysz temat kolego ;0 moim zdaniem możesz skonczyć nabijać sobie posty i zrobić coś pożytecznego dla świata no nwm np Wymyślenie jakiegoś antidotum na Rak'a a nie siedzisz jak FAT killer na kompie i marnujesz swój jak i mój czas dlatego moja definicja owego posta to ( Wez spierd%% )

Pozdrawiam.

A i jeszcze co do tematu temat ma słuzyc do Gadania jakie serwery są które mają essentials a które 2 linijki kodu zmienionego ;p Moim zdaniem temat w pizdu do kosza a takie tematy piszemy na blogu a na Forum Serdeczne JP ja kończę w tym temacie bo widze jakie nerdy tu są

PS: A IP babci tak?

Kończę mój udział pisemny w tym temacie szkoda słów

max 13 lat, a szkoda

Jak mówisz, aby wymyślił antidotum na raka, to czemu sam tego nie zrobisz? Właśnie, najpierw spójrz na siebie, potem na innych.

po 3.

a i jeszcze polecam słownik języka polskiego #w ogóle@  jak już na tych sprawach też trzeba sie znac

Jak mu polecasz, to ja ci też polecam. Koniec zdania kończymy kropką, a początek dużą literą. (nie zapominajmy o przecinku!)

graphic.png

Opublikowano

Dawno tu nie pisałem, a tam odświeżę temat, aby inni udzielili swoją wypowiedź.
#ref

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Skończcie tą kłótnie dzieciaki, to już nie dyskusja.

Topic: Niech sobie piszą, i tak po wejściu na serwer czar "autorskich pluginów" na 90% serwerach z mpc po prostu pryska.

Opublikowano

Skończcie tą kłótnie dzieciaki, to już nie dyskusja.

Topic: Niech sobie piszą, i tak po wejściu na serwer czar "autorskich pluginów" na 90% serwerach z mpc po prostu pryska.

Zobacz takie coś, są serwery jak mc.x*uma.pl , mc.tab*raft,net , x*ast itp, piszą że mają autorskie pluginy,a jedynie co autorskiego mają, to skrypty..

Mają ujowy system rozgrywki, a gra tam 100 osób ;o

Opublikowano

Zobacz takie coś, są serwery jak mc.x*uma.pl , mc.tab*raft,net , x*ast itp, piszą że mają autorskie pluginy,a jedynie co autorskiego mają, to skrypty..

Mają ujowy system rozgrywki, a gra tam 100 osób ;o

Mają reklamę u YT, temu mają graczy :) C*****y serwer + dobra reklama = dzieci grające i kupujące vipy, z*******y serwer + słaba reklama = upadek po miesiącu, a z*******y serwer + dobra reklama = jest tylko kilka, w polsce może 1,2. 

(Nie chodzi mi o serwer skafa)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Uhh.. widziałem  dziś dużo serwerów z autorskim pluginem pisanym przez ich developera funnyguilds xddd..
#Dla administracji:
- Temat został założony i w tej chwili odświeżony aby duża ilośc graczy która tworzy serwer z innowacyjnymi pluginami z internetu, nie chwaliła się i nie pisała w tematach lub postach
o owych sytuacjach czyli "autorskie z internetu"...
#;)

Opublikowano

Po 1. każdy plugin jest "autorski". Po 2. ważne nie są pluginy jakie są na serwerze, ważna jest gra. Widzialem wiele serwerów Essentials + FunnyGuilds. I co z tego? Ważna jest zabawa. Owszem, serwery z pluginami napisanymi przez techników owego serwera, sa najlepsze, bo przynajmiej wiesz wszystko, co się w nim znajduje. Chyba ze technik cie ochuja :D Sam miałem serwer, na którym były same plg z neta, i co? zarabiałem + - 400zl co miesiąc hehe ;) Teraz mam serwer na którym są same pluginy napisane przez mojego technika + world edit, guard, permission. To tak btw. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...