Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostalem bana!- Nie dam sie zglaszam sprawe do sadu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary, oni tylko sprawdzą logi i już Cie mają. Jeśli myślisz, że BoL/L# to boski program na którym możesz cisnąć i jest w 100% undetected no to nie mamy o czym rozmawiać. Cytat: "a z reszta nie bede rozmawial z idiotami" Czyli założyłeś temat, żeby z nami nie rozmawiać tak? To po co go założyłeś? Trochę się pogubiłeś we własnych słowach ;/

@EDIT: Oni nie mogą Ci udowodnić, że cheatowałeś to ja to zrobiłem: 

http://scr.hu/4adp/wr99z

Beka xD

beka to jest z ciebie cymbale bo ja nie napisalem ze nie czitowalem tylko ze oni nie potrafia mi udowodnic ze to robilem bana nie dostalem za CZITOWANIE nie dostalem bana za TOXIC suport sam NIE wie za co mam konto zbanowe

Opublikowano

beka to jest z ciebie cymbale bo ja nie napisalem ze nie czitowalem tylko ze oni nie potrafia mi udowodnic ze to robilem bana nie dostalem za CZITOWANIE nie dostalem bana za TOXIC suport sam NIE wie za co mam konto zbanowe

Proszę grzeczniej do mojej osoby, wymagam kultury i szacunku w wypowiedziach kierowanych od kogoś, kto nigdy w życiu mnie nie widział na oczy i nic o mnie nie wie. Te wyzwiska kieruj do osób w twoim środowisku, skoro nauczyli Cię tak wyrażać się do osoby nie znanej. Na ulicy też wszystkich wyzywasz od cymbałów?

topic: Poskarż się w sądzie, na pewno wygrasz, ci "skurwiele" jak to ich nazwałeś oddadzą Ci hajs "w zębach", konto też odzyskasz i jeszcze dostaniesz dożywotnie pozwolenie na używanie exploitów ;) Żyć nie umierać ;)

Kończę ta dyskusję, jesteś zbyt prymitywny.

Dobranoc ;)

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

To nie troll, wystarczy się trochę znać na lukach w prawie. Też pisałem już parę razy do supportu i jestem w podobnej sytuacji. Konto możliwe, że będzie odbanowane. 

Mi również Rito napisało, że nie potrafię stwierdzić co używałem, a jeśli nie potrafią to też nie mają prawa dać dożywotniego bana, logiczne.

Opublikowano

do TVN z tym idź w uwadze będziesz :)

Do jakiego tvnu, niech idzie do dlaczego ja. Już to widzę - podpis pod imieniem i nazwiskiem "Riot Games zbanował mu konto, idzie do sądu". Beka hehehe

Opublikowano

Witam 4 dni temu dostalem bana do 22.02.22 roku po 4 dniach rozmowy meilowej z suportem stwierdzili ze nie moga mi udowodnic winny a jedynie "przypuszczaja" iz czitowalem co mam zamiar sprytnie wykorzystac zainwestowalem w konto dokladnie 13tys zl ( az sam przez te 3 lata nie wiedzialem ze tyle wydalem) jednak w banku mi dokladnie dali wykaz wplat na konto rito bylem dzisiaj u prawnika ktory specializuje sie w takich sprawach wirtualnych kont itd i jak twierdzi mam spore szanse na odzyskanie konta lub nawet pieniedzy, bo przypuszczenia nie uprawnia ich to zbanowania mojego konta na dozywocie jedynie zawieszenie w celu weryfikacji i przedstawienia dowodow ,jutro jade do adwokata z wydrukami bankowymi, mam pare filmow na youtubie gdzie gralem bez bola/L co tez mi troszke ulatwi sprawe i skladam wniosek do sadu o odzyskanie pieniedzy lub odbanowanie konta :) bede was informowal o dalszych losach sprawy. Nie dajcie sie!! poszedl mas ban nawet pewnie nie maja dowodow a jak nie ma dowodow nie ma zbrodni! i mi skurwiele kasa w zebach przyniosa !

jestes spierdolony, w ToS jest napisane ze moga ci konto bez powodu zbanować, moga tez z powodem i nawet Ci go nie musza podawac, siadaj na d***e i przestan pierdolic w internecie bo tylko beka z Ciebie jest xD

jebać psy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...