Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostalem bana!- Nie dam sie zglaszam sprawe do sadu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 4 dni temu dostalem bana do 22.02.22 roku po 4 dniach rozmowy meilowej z suportem stwierdzili ze nie moga mi udowodnic winny a jedynie "przypuszczaja" iz czitowalem co mam zamiar sprytnie wykorzystac zainwestowalem w konto dokladnie 13tys zl ( az sam przez te 3 lata nie wiedzialem ze tyle wydalem) jednak w banku mi dokladnie dali wykaz wplat na konto rito bylem dzisiaj u prawnika ktory specializuje sie w takich sprawach wirtualnych kont itd i jak twierdzi mam spore szanse na odzyskanie konta lub nawet pieniedzy, bo przypuszczenia nie uprawnia ich to zbanowania mojego konta na dozywocie jedynie zawieszenie w celu weryfikacji i przedstawienia dowodow ,jutro jade do adwokata z wydrukami bankowymi, mam pare filmow na youtubie gdzie gralem bez bola/L co tez mi troszke ulatwi sprawe i skladam wniosek do sadu o odzyskanie pieniedzy lub odbanowanie konta :) bede was informowal o dalszych losach sprawy. Nie dajcie sie!! poszedl mas ban nawet pewnie nie maja dowodow a jak nie ma dowodow nie ma zbrodni! i mi skurwiele kasa w zebach przyniosa !

Opublikowano

Coś nie wierzę w ta chistorie morzesz dać ssy tej rozmowy.

Chociaż ja nie wiem jak wy gracie ja cisne caly czas na L# i mnie nie banują

668421422290643422464.png

Opublikowano

ej stary wiemy ze jestes gimbo 15 lat i sie naczytales duzo na samosi ale to ich gra i akceptowales regulamin gry ze moga sobie robic co chca xD równie dobrze mogą twoich kolegów zbanować za nic bo im nie stanał w nocy.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

Idiotyzm w czystej postaci.

Nie zbanowaliby Cię bez żadnych dowodów.

Podając Tobie szczegółowy powód bana, wiadomo byłoby dosłownie wszystko.

QUhIR7.png

Opublikowano

@top

Bot of Legends (87)

xD ale beczka typuś jeszcze w sądzie będzie kłamał 

----------------------------------
01 - Operating System

0101 - Operating System         : Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.140303-2144)
0102 - Language                     : Polish (Regional Setting: Polish)
0103 - BIOS                             : Award Modular BIOS v6.00PG
0104 - Processor                     : Intel® Core2 Quad CPU    Q6600  @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz
0105 - Memory                         : 3072MB RAM
0106 - Available OS Memory   : 3070MB RAM
0107 - Page File                      : 2580MB used, 3559MB available
0108 - Windows Dir                 : E:\Windows
0109 - DirectX Version            : DirectX 11
0110 - DX Setup Parameters   : Not found
0111 - User DPI Setting           : Using System DPI
0112 - System DPI Setting       : 96 DPI (100 percent)
0113 - DWM DPI Scaling         : Disabled
0114 - DxDiag Version             : 6.01.7601.17514

76561198045525575.png
Opublikowano

Witam 4 dni temu dostalem bana do 22.02.22 roku po 4 dniach rozmowy meilowej z suportem stwierdzili ze nie moga mi udowodnic winny a jedynie "przypuszczaja" iz czitowalem co mam zamiar sprytnie wykorzystac zainwestowalem w konto dokladnie 13tys zl ( az sam przez te 3 lata nie wiedzialem ze tyle wydalem) jednak w banku mi dokladnie dali wykaz wplat na konto rito bylem dzisiaj u prawnika ktory specializuje sie w takich sprawach wirtualnych kont itd i jak twierdzi mam spore szanse na odzyskanie konta lub nawet pieniedzy, bo przypuszczenia nie uprawnia ich to zbanowania mojego konta na dozywocie jedynie zawieszenie w celu weryfikacji i przedstawienia dowodow ,jutro jade do adwokata z wydrukami bankowymi, mam pare filmow na youtubie gdzie gralem bez bola/L co tez mi troszke ulatwi sprawe i skladam wniosek do sadu o odzyskanie pieniedzy lub odbanowanie konta :) bede was informowal o dalszych losach sprawy. Nie dajcie sie!! poszedl mas ban nawet pewnie nie maja dowodow a jak nie ma dowodow nie ma zbrodni! i mi skurwiele kasa w zebach przyniosa !

Zawieszenie/usunięcie. Przez Riot Games. W MAKSYMALNYM ZAKRESIE DOPUSZCZALNYM PRZEZ PRAWO, RIOT GAMES ZASTRZEGA SOBIE PRAWO DO ZAWIESZENIA, LIKWIDACJI, MODYFIKACJI LUB USUNIĘCIA KONTA WEDŁUG SWOJEGO ROZWAŻNEGO UZNANIA I PO POWIADOMIENIU WŁAŚCICIELA KONTA.

Myślę, że więcej nie muszę tłumaczyć, sam to zakceptowałeś.

;)

­345mulx.jpg

Opublikowano

Wkopiesz sie jeszcze bardziej, Riot moze sprawdzic logi twoich gier i jesli uzywales jakiegokolwiek skryptu z orbwalkiem czy innym gownem ktory wykorzystuje pakiety ( i nie tylko ) to sprawdza to i beda mieli niepodwazalny dowod na twoje oszustwo. Poza tym, Riot ma w regulaminie, ze konta sa ich i moga robic z nimi co chca, w/e. Zycze Ci powodzenia :P

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Panie odpuść sobie bo zamiast riot ty będziesz bulić za koszty sprawy sądowej... A poza tym akceptowałeś regulamin gry, poczytaj go sobie a zobaczysz co tam jest napisane, zamiast wygrać sprawę to bardziej się udupisz !

thczcu9udp7h5l0zg.jpg

Opublikowano

No dobra moga robic chca z kontem ale bez przesady jak by goste wydał ze 100 k zł na gre i powiedzieli by, że czituje np bol a tak nie było to wtedy to jest oszustwo xD Offtop Szkoda , że to nie simsy płacisz 1000 simoleonów i wygrywasz sprawe + pieniądze xD

Opublikowano

Troll or just stupid ?

Co do tematu, Nitrowi odbanowali konto bo duza ilosc hajsu na nie wydał, chyba ze ktos mi zle powiedział.
22.02.22 to nie jest dożywocie, tylko 7 lat. xD Teraz mozesz zrobić nowe konto albo sie modlić ze LoL nadal będzie tak bardzo popularną grą za 7 lat jaka jest teraz. ;)

Opublikowano

Hahhahah, jeśli to troll to Ci się prawie udało bo do końca nie wiem a jeśli nie to jesteś skończonym idiotą, ponieważ programy trzecie są ZABRONIONE i jest to wyraźnie napisane w regulaminie League of Legends. Posądzać Riot Games do sądu za złamanie ich regulaminu to jak zjedzenie ciasta z cukierni i posądzanie ich o to, że było za słodkie :D Myślałem, że znam szczyty ludzkiej głupoty ale jednak się przeliczyłem :D Tylko śmiesznie bedzie kiedy typek wam napisze, że jest to troll więc nie spinałbym się na niego za bardzo bo możecie się rozczarować. Mam chociaż ziarenko nadziei, że to nie jest aż taka głupota ludzka tylko po prostu troll.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Po pierwsze to nie troll wydalem na ta gre kupe kasy jebal bym to jak bym dal np 200zl mialem all postacie i ponad 250 skinow nie mowiac ile kupowalem bustery na ip itd trudno moze wlasnie maja was w d***e bo gadacie glupoty ze moga robic wszystko co a wlasnie ze gowno moga nie znacie sie nie walcie od razu kryki zreszta to nie wasza sprawa na co ja wydaje pieniadze chce to wydam i nastepne 10 tys na sprawy sadowe opisalem tylko swoj przypadek jutro ide do prawnika specializujacym sie w tego typu sprawach mial przeczytac regulamin itd i jutro da mi wiecej informacji na temat moich szans 

Opublikowano

To jest troll ... 13 000 zł ? jakoś mi nie chce się wierzyć + jak jest dorosły to pewnie musiał przeczytać regulamin bo młodsi to akcept i jedziem z śledziem , + prawnik na 100% spytał by czy podpisywał / akceptował jakiś REGULAMIN  więc pozdro trollu

chlopcze ty nie kumasz tego ze oni nie potrafia nie moga mi udowodnic ze czitowalem ? taki idiota jestes ?? rozmawialem 4 dni i nie potrafia wlasciciwie mi powiedziec za co mam bana a zreszta nie bede rozmawial z idiotami kto chce to niech wierzy, dam scrina  z pozwu sadowego 

Opublikowano

chlopcze ty nie kumasz tego ze oni nie potrafia nie moga mi udowodnic ze czitowalem ? taki idiota jestes ?? rozmawialem 4 dni i nie potrafia wlasciciwie mi powiedziec za co mam bana a zreszta nie bede rozmawial z idiotami kto chce to niech wierzy, dam scrina  z pozwu sadowego 

Stary, oni tylko sprawdzą logi i już Cie mają. Jeśli myślisz, że BoL/L# to boski program na którym możesz cisnąć i jest w 100% undetected no to nie mamy o czym rozmawiać. Cytat: "a z reszta nie bede rozmawial z idiotami" Czyli założyłeś temat, żeby z nami nie rozmawiać tak? To po co go założyłeś? Trochę się pogubiłeś we własnych słowach ;/

@EDIT: Oni nie mogą Ci udowodnić, że cheatowałeś to ja to zrobiłem: 

http://scr.hu/4adp/wr99z

Beka xD

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Stary, oni tylko sprawdzą logi i już Cie mają. Jeśli myślisz, że BoL/L# to boski program na którym możesz cisnąć i jest w 100% undetected no to nie mamy o czym rozmawiać. Cytat: "a z reszta nie bede rozmawial z idiotami" Czyli założyłeś temat, żeby z nami nie rozmawiać tak? To po co go założyłeś? Trochę się pogubiłeś we własnych słowach ;/

Zrobił ten temat żeby się pochwalić :/ A ze słowami typu idiota to do siebie :) Chce rozprawę prosze bardzo ale możesz tylko pieniądze zmarnować :)
Opublikowano

Zrobił ten temat żeby się pochwalić :/ A ze słowami typu idiota to do siebie :) Chce rozprawę prosze bardzo ale możesz tylko pieniądze zmarnować :)

No wiesz, skoro wydał 13 000 zł na LoL'a to jednak chyba na nich śpi więc może sobie je marnować hahahah :)

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Ktoś ci kazał kupować skiny i inne gówna? Ktoś wyżej dobrze wyciął treść pewnego punktu w regulaminie, który brzmi, że Riot w każdej chwili może nawet bez powodu Cie zbanować, skasować konto a nawet naszczać na pysk a Ty możesz jedynie płakać, że deszcz pada i nie masz konta.

A moderacja działu ligi legend niech się zajmie zjawiskiem spamujących Polaków, zwanych pogardliwie cebulakami, którzy płaczą bo zostali zbanowani za używanie hacków.

Takich ludzi trzeba tępić bo głupoty i cebulozy się nie liczy. Hitler próbował ale nie udało się.

Opublikowano

proszę administrację o close i możliwe wyjaśnienie typowi jego winy 

01 - Operating System

0101 - Operating System         : Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.140303-2144)
0102 - Language                     : Polish (Regional Setting: Polish)
0103 - BIOS                             : Award Modular BIOS v6.00PG
0104 - Processor                     : Intel® Core2 Quad CPU    Q6600  @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz
0105 - Memory                         : 3072MB RAM
0106 - Available OS Memory   : 3070MB RAM
0107 - Page File                      : 2580MB used, 3559MB available
0108 - Windows Dir                 : E:\Windows
0109 - DirectX Version            : DirectX 11
0110 - DX Setup Parameters   : Not found
0111 - User DPI Setting           : Using System DPI
0112 - System DPI Setting       : 96 DPI (100 percent)
0113 - DWM DPI Scaling         : Disabled
0114 - DxDiag Version             : 6.01.7601.17514

76561198045525575.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...