Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Hard] SFMAX

Gość Weeker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Serwer wg mnie jak najbardziej pozytywny, jak kazdy ma swoje - jak i +. Administrator stara się, usuwa wszelakie błędy, dodaje różne nowości.

Jak najbardziej polecam!

Pozdrawiam Ciapek Aka Emce.

Opublikowano

serdzio w tym przypadku serwer wystartował szybciej , 11 stycznia o 10-24. Dlatego pomyśl 3 razy jak coś napiszesz,

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Co ty mnie będziesz pouczał, napisałem wtedy kiedy ja grałem, i sam lepiej pomyśl 3 razy zanim coś napiszesz bo gadasz głupoty, serwer wystartował 12.01.2015 o godzinie 19.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co ty mnie będziesz pouczał, napisałem wtedy kiedy ja grałem, i sam lepiej pomyśl 3 razy zanim coś napiszesz bo gadasz głupoty, serwer wystartował 12.01.2015 o godzinie 19.

Sam się przyznawałeś co używałeś i jak ;) Więc nie rozumiem skąd to oburzenie .

Opublikowano

Bo zbanowałeś mnie za przygody a nie za buga.

Nie płacz i nie rób niepotrzebnego spamu. Swoje racje załatwiajcie na PW.

Opublikowano

Ten serwer to jakieś nieporozumienie, istnieje tam bug na bugu, a do tego grają tam same gimby mające ból dupy o ludzi z topki, którzy osiągnęli wysokie lvl'e - co spowodowało usunięcie przez GM 3 najlepszych kont z najwyższymi lvl'ami. Serwer niby gwarantował nam, że to nie jest jednodniowa zabawa, lecz długoterminowa przygoda, oczywiście się z tym nie zgadzam, ponieważ sam uzyskałem prawie 300lvl w 1 dzień  (oczywiście to konto zostało skasowane, ponieważ mimo normalnej rozgrywki bugi same się wkradają na konto i prędzej czy później każdy to doświadczy i poleci z lvl'em). Na początku nie ukrywam, że może fajnie się gra, lecz później jest totalna masakra i wszystko wychodzi na jaw, że jest to niedopracowane. Pozdro dla hejterów spinających już dupy, że o nich wspomniałem. ;)

Opublikowano

Twoje konto z 1 postem bardzo wiele mi mówi ;)

Konto założone tylko po to aby napisać ten post.

Twoje konto zostało usunięte za używanie buga z lochami który już został wyeliminowany. 

Wszystkie bugi zostają od razu usunięte po ich odkryciu...

Opublikowano

Twoje konto z 1 postem bardzo wiele mi mówi ;)

Konto założone tylko po to aby napisać ten post.

Twoje konto zostało usunięte za używanie buga z lochami który już został wyeliminowany. 

Wszystkie bugi zostają od razu usunięte po ich odkryciu...

Mam konto od 27 czerwca 2012, a co do tego buga to pikuś, istnieje jeszcze więcej. ;)

Opublikowano

Mam konto od 27 czerwca 2012, a co do tego buga to pikuś, istnieje jeszcze więcej. ;)

Czas online 3 godziny 3 minuty

I właśnie przez takie osoby jak Ty nie można naprawić tych bugów bo ich nie zgłaszacie.

Wszystko co zostaje do mnie zgłoszone jest naprawiane.

Opublikowano

Rozmawiamy w tym temacie na temat mojego konta, czy Twojego serwera, bo może wszedłem w inny dział... Zgłosiłem bug z anulowaniem zaproszeń oraz usuwaniem ludzi z gildii to jakoś nic z tym nie zrobiliście, dlatego postanowiłem, że jak wy nas olewacie to sobie sami wyszukujcie bugi, bo to już nie moja działka, tylko ludzi, których mieliście do testowania, a tym bardziej i wasza - Administracji.

Opublikowano

Proszę nie pisać w liczbie mnogiej ponieważ serwerem zajmuje się sam.

Z usuwaniem ludzi jest wszystko okej, jedynie anulowanie zaproszeń szaleje...

Zostanie to naprawione przy kolejnym update.

Opublikowano

Nie wiedziałem o tym, lecz nie zmienia to faktu, że to Twoja robota, dlatego lepiej odczytuj PW i jak już ktoś próbuje Ci pomóc to chociaż daj znać, że popracujesz nad tym, czy coś podobnego, bo tak to wygląda jak totalne zlewanie...

Opublikowano

Nie wiedziałem o tym, lecz nie zmienia to faktu, że to Twoja robota, dlatego lepiej odczytuj PW i jak już ktoś próbuje Ci pomóc to chociaż daj znać, że popracujesz nad tym, czy coś podobnego, bo tak to wygląda jak totalne zlewanie...

Rzadko kiedy odczytuje pw na chacie.

Właśnie z tego powodu zostało stworzone : http://cs-pingujemy.pl/bok/

Tam można napisać co jest nie tak i na pewno tam odpiszę.

Opublikowano

Jest napisane przy rejestracji aby podać maila z @gmail.com :)

Oczywiście, że to zrobiłem proszę nie robić ze mnie idioty. Gdy klika się OK NADAL się nic nie dzieję, sprawdż jeśli masz inne zdanie. :-) 

@Edit udało mi się zrobić konto.

@Edit: Serwera nie polecam! Ze względu na administrację, admin 13605776 inteligencji, śmiech na sali. :-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wczoraj naprawiałem błąd z lochami i dodałem sobie inta po to aby szybko robić lochy ;)

Już nie mam tych statystyk.

Opublikowano

Wczoraj naprawiałem błąd z lochami i dodałem sobie inta po to aby szybko robić lochy ;)

Już nie mam tych statystyk.

Jaki błąd z lochami?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...