Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wgranie Silnika na Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie czy ktoś zechciałby mi wgrać Silnik Forge 1.7.10 na serwer MC gdyż taki silnik jest potrzebny do wgrania MoCreature.
Serwer jest dedykowany na hostingu fiberhost.pl Dane do FTP podam. Albo ogólnie zainstalował ten silnik i wgrał MoCreatures.

Opublikowano

Ja rozumiem i sam próbowałem niestety nie udało mi się tego zrobić. Oglądałem filmiki, nie wiem jak ustawić jakąś ścieżkę pod ten plik czy coś. Dlatego piszę, że chciałbym aby ktoś mi to zrobił, byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Z tego co się orientuję panel którego fiberhost (jeśli to ustawili) nie pozwala wgrywać własnych silników ani kasować istniejących. Jak mówisz, że instalacja przez panel nie działa to najlepiej napisz do supportu o pomoc.

Bez reklam

Opublikowano

Tego też już próbowałem ludzie... napisali mi że jest możliwość instalacji samemu ale ja tego nie potrafię zrobić. Temat odnosi się do tego czy ktoś mógłby mi to zrobić a nie że sam sobie to zrobię, gdyby tak było nie pisałbym tego tematu.

Opublikowano

Ehh.. Kolego powiem tyle:

By ci ruszył forge musisz mieć server + 2 gb ramy.

Usówasz przez ftp stary silnik i zamieniasz na forge. Pamiętaj by zmienić nazwę pliku forge na taką jaką miał oryginalny silnik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...