Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Efajka

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli wcześniej dymiło lepiej, to przepal grzałkę, zapewne nagar się osadził na grzałce i już nie grzeje jak powinna.

Spinner ma regulacje napięcia, możesz ustawić więcej V.

Ogólnie na tym parowniku cudów bym się nie spodziewał.

ninja edit: na dym dodatkowo wpływa ilość gliceryny w liquidzie, szukaj liquidów z większą zawartością gliceryny.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jeśli wcześniej dymiło lepiej, to przepal grzałkę, zapewne nagar się osadził na grzałce i już nie grzeje jak powinna.

Spinner ma regulacje napięcia, możesz ustawić więcej V.

Ogólnie na tym parowniku cudów bym się nie spodziewał.

ninja edit: na dym dodatkowo wpływa ilość gliceryny w liquidzie, szukaj liquidów z większą zawartością gliceryny.

Po to kupiłem spinerka ^^

A jakbym dodał samą glicerynę do liquidu ?

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Po to kupiłem spinerka ^^

A jakbym dodał samą glicerynę do liquidu ?

Najlepiej wywal tego klirka uzbieraj kase i kup nautilusa mini, jeśli chcesz mogę Ci poogarniać wszystko,pokazać jak dymi itp ale to już na pw się zgłoś :)

A jeśli nie dymi tak jak dymiło do przepal grzałę i jeśli dalej nie będzie dobre to wymień na nową

Fy7hBoy.png

Opublikowano

Zmiana firmy liquidu też coś pomoże ?

Bo na razie przez cały czas pale od kinga i nie wiem jaką ma zawartość gliceryny

Kup od Lion Desing albo BM, powinno dobrze dymić

Fy7hBoy.png

Opublikowano

LiQueen też dobrze dymi ale jest drogi, ja osobiście od kilku miesięcy pale tylko liquidy Halo. Zresztą podobnie jak kolega wyżej pale na Nautilusie Mini więc nie ważne jakie liquid wleje, to zawsze dobrze chmurzy :)

Opublikowano

LiQueen też dobrze dymi ale jest drogi, ja osobiście od kilku miesięcy pale tylko liquidy Halo. Zresztą podobnie jak kolega wyżej pale na Nautilusie Mini więc nie ważne jakie liquid wleje, to zawsze dobrze chmurzy :)

Ja mam teraz DrJack i nie polecam jeśli chodzi o dym, smak jest dobry ale dymi średnio.Halo są podobno pyszne ale jeszcze nie próbowałem. 

Fy7hBoy.png

Opublikowano

Ja mam teraz DrJack i nie polecam jeśli chodzi o dym, smak jest dobry ale dymi średnio.Halo są podobno pyszne ale jeszcze nie próbowałem. 

Dr Jack faktycznie bez rewelacji, kilka kupiłem i smakuje mi tylko cytryna ale też nie koniecznie sama, dolewam ją do Liqueen English Black Tea.

Halo są dobre ale w ciemno lepiej nie kupować, przykładowo taka Tribeca, którą ostatnio kupiłem i się zawiodłem... niby tytoń + karmel + wanilia, a w smaku czuć "maggi". LiQueen Kiss of Tabacco bije go na głowie.

Halo Voodoo za to jest rewelacja, mój ulubiony liquid.

Teraz muszę spróbować klona Bobas Bonty czyli BM B&B z e-dym.pl, ten smak albo pokochasz albo znienawidzisz :) Kiedyś paliłem samoróbkę Bobasa i była rewelacyjna.

Opublikowano

Dr Jack faktycznie bez rewelacji, kilka kupiłem i smakuje mi tylko cytryna ale też nie koniecznie sama, dolewam ją do Liqueen English Black Tea.

Halo są dobre ale w ciemno lepiej nie kupować, przykładowo taka Tribeca, którą ostatnio kupiłem i się zawiodłem... niby tytoń + karmel + wanilia, a w smaku czuć "maggi". LiQueen Kiss of Tabacco bije go na głowie.

Halo Voodoo za to jest rewelacja, mój ulubiony liquid.

Teraz muszę spróbować klona Bobas Bonty czyli BM B&B z e-dym.pl, ten smak albo pokochasz albo znienawidzisz :) Kiedyś paliłem samoróbkę Bobasa i była rewelacyjna.

DrJack przynajmniej butelki ma fajne.Mojito smakowało mi najbardziej :)

Fy7hBoy.png

Opublikowano

DrJack przynajmniej butelki ma fajne.Mojito smakowało mi najbardziej :)

Butelka jak butelka, pewnie tutaj bardziej chodzi Ci o "igłę" :) Mojito, zgodzę się jest smaczne ale według mnie do wapowania na dzień góra dwa, później już mnie mdli ten smak, ogólnie za bardzo nie przepadam za miętą.

Halo ma świetne butelki 30ml, niebieskie szkło + pipeta.

jugens22 mam nadzieję, że się nie obrazisz na to, że sobie tak piszemy. W razie czego każ się zamknąć ;)

Opublikowano

Butelka jak butelka, pewnie tutaj bardziej chodzi Ci o "igłę" :) Mojito, zgodzę się jest smaczne ale według mnie do wapowania na dzień góra dwa, później już mnie mdli ten smak, ogólnie za bardzo nie przepadam za miętą.

Halo ma świetne butelki 30ml, niebieskie szkło + pipeta.

jugens22 mam nadzieję, że się nie obrazisz na to, że sobie tak piszemy. W razie czego każ się zamknąć ;)

Właśnie ja nie mogę niczego za dużo wapować bo przestaję czuć smak :C Jaką masz baterię/moda?

Fy7hBoy.png

Opublikowano

Vamo v5 + klony AW IMR

Zazdroszczę Ci, ja jadę na zwykłym Itaste clk 1280.Najlepiej będzie jeśli przejdziemy na PW, przynajmniej nie będzie spamu :)

Fy7hBoy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...