Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Aktualnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem wczoraj z 3/4 aram'y i ogólnie codziennie po kilkanaście meczy odpal full. Przedwczoraj nawet cassio z plecingiem. Nie zbanowane. Pilnujcie update.

giphy.gif

Opublikowano

Panowie, radze uważać z tym graniem i robić to z rozsądkiem, a już na pewno nie używać żadnych exploitów, bo takowy exploit faktycznie wpływa w gre i jest bardzo łatwo wykrywalny, jeżeli faktycznie jest dziura w injectowaniu to prawdopodobnie niestety wszyscy dostaniemy bany, ja na żadnym koncie nie dostałem jak na razie bana a mimo to mam już wykupione 2 konta bez dywizji bo najzwyczajniej w świecie jestem przekonany, że na tej fali banów to się nie skończy i jeżeli faktycznie nie była to wina jednego skryptu, to wówczas wszyscy zostaniemy ukarani.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Panowie, radze uważać z tym graniem i robić to z rozsądkiem, a już na pewno nie używać żadnych exploitów, bo takowy exploit faktycznie wpływa w gre i jest bardzo łatwo wykrywalny, jeżeli faktycznie jest dziura w injectowaniu to prawdopodobnie niestety wszyscy dostaniemy bany, ja na żadnym koncie nie dostałem jak na razie bana a mimo to mam już wykupione 2 konta bez dywizji bo najzwyczajniej w świecie jestem przekonany, że na tej fali banów to się nie skończy i jeżeli faktycznie nie była to wina jednego skryptu, to wówczas wszyscy zostaniemy ukarani.

Ty te 2 kontam masz wykupione unrankedy robione botami czy jak?

Bo własnie kupiłem na weście konto 30lvl robione botami i nie wiem czy grać czy moge dostać za to bana oczywiście z org emailem

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Ty te 2 kontam masz wykupione unrankedy robione botami czy jak?

Bo własnie kupiłem na weście konto 30lvl robione botami i nie wiem czy grać czy moge dostać za to bana oczywiście z org emailem

Niee, kupiłem sobie normalne konto z emailem, wszystkim do konta, mimo że jedno z tych kont ma tam jakąś silverowską dywizje, to i tak niedługo jest reset a po 10 rankedach wklepie przynajmniej golda:P

­345mulx.jpg

Opublikowano

ja wczoraj o 21 grałem po tej fali banów rankeda i bana nie dostałem :P 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Słuchajcie skoro ja dostałem bana za samego zoomhacka xD więc coś jest na rzeczy, albo banują falami - żebyście przechwałki rpki kupowali jeszcze, albo pechowy stycznień i moja championship riven poszła się j**** :( Tylko tego żałuje utraty tego skina, choć nią nie grałem. W każdej grze cheaterzy zostają usuwani  :) 

Opublikowano

Słuchajcie skoro ja dostałem bana za samego zoomhacka xD więc coś jest na rzeczy, albo banują falami - żebyście przechwałki rpki kupowali jeszcze, albo pechowy stycznień i moja championship riven poszła się j**** :( Tylko tego żałuje utraty tego skina, choć nią nie grałem. W każdej grze cheaterzy zostają usuwani   :)

To ja mam kilka pytań.

1. Używałeś kiedykolwiek fixów ?

2. Używałeś kiedykolwiek bola?

3. Używałeś tylko i wyłącznie zoom hacka czy coś jeszcze?

­345mulx.jpg

Opublikowano

To ja mam kilka pytań.

1. Używałeś kiedykolwiek fixów ?

2. Używałeś kiedykolwiek bola?

3. Używałeś tylko i wyłącznie zoom hacka czy coś jeszcze?

1. Nie

2. Przed wprowadzeniem anty czita

3. Tylko i wyłącznie zoom, ew. był jeszcze pare razy użyty marksman. 

Opublikowano

ja napierdalaam juz 30 gre na evadeee i bals of fury, divine awernes, fantastik drejwen + sac:r i ni ma bana za chója, a na L# oczywiście base ult, marksman, honda skrypty on i zapierdalamy do master tiera 

Opublikowano

1. Nie

2. Przed wprowadzeniem anty czita

3. Tylko i wyłącznie zoom, ew. był jeszcze pare razy użyty marksman. 

W takim razie, strasznie dziwne te bany.

Ja używałem fixów, używałem na L# wszystkich skryptów a bana nie dostałem.

Zooma także używałem a nawet i używam .

Anty cheat? Chyba go nie było.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Trochę z dupy te bany. Dobrze ze boosty bd na przecenie to moze szybko dobije 30 lvl ;d

Ale jedno jest pewne - ani jednej złotówki (oprócz boostów xD) na tą gre nie wydam :s

Opublikowano

PIERDOLICIE FARMAZONY za przeproszeniem ;) Grałem od dawna i gram nadal na wszystkich skryptach,pakietach, nawet wczoraj od 21:00 do 24:00 i nadal bana NIE MA. Nie płaczcie o swoje konta tylko grajcie, to tylko GRA. Chyba nie którzy o tym zapomnieli ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...