Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Aktualnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra ktos z was dzis na L#

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

No własnie, Kurcze mysle czy grac ... Ktos wczoraj pisał ze Instaban po odpaleniu programu

Opublikowano

zaraz zagram i wieczorem dam znac czy dostalem bana ^^

#Poswiecenie ;3  Jeśli nie dostaniesz bana odrazu po grze to już czysto jest. 

Opublikowano

#Poswiecenie ;3  Jeśli nie dostaniesz bana odrazu po grze to już czysto jest. 

Na razie są doniesienia banów głównie ze wczoraj, dzisiaj chyba się nikt nie skarżył o bana,

Opublikowano

Na razie są doniesienia banów głównie ze wczoraj, dzisiaj chyba się nikt nie skarżył o bana,

Sa z dzisiaj, jednak nie wiem czy ta sa bany które ktoś wyłapał wczoraj i dziś napisał, czy dziś go zbanowali 

Opublikowano

Sa z dzisiaj, jednak nie wiem czy ta sa bany które ktoś wyłapał wczoraj i dziś napisał, czy dziś go zbanowali 

No tak, sam na razie nie gram no bo jednak coś może być jeszcze narzeczy 

Opublikowano

Wczoraj była fala po 20 możliwe ,że dzisiaj następna będzie więc radzę się wstrzymać w graniu na mainach do póki sprawa nie ucichnie.

Opublikowano

Ja mam wrażenie że jak wyszedł minipatch i ktoś odrazu zaczął grać po nim to dostał

Bo mój kumpel nie grał od niedzieli i nic ,a już wczoraj odpalał l# i dalej 0

Gram codziennie Evade, Oracle, Master, Tracker, GankAlert, DevCassio i Bana nie mam. Mini Patch nic do tego nie ma bo odrazu po tym patchu był update L# Przynajmniej ja dostałem update :)

Opublikowano

Gram codziennie Evade, Oracle, Master, Tracker, GankAlert, DevCassio i Bana nie mam. Mini Patch nic do tego nie ma bo odrazu po tym patchu był update L# Przynajmniej ja dostałem update :)

Może dostali Ci bany, którzy nie mieli w #L zaznaczonej opcji automatyczniej aktualizuj i kompiluj.

Opublikowano

Może dostali Ci bany, którzy nie mieli w #L zaznaczonej opcji automatyczniej aktualizuj i kompiluj.

Ale Mi L# Sam się wyłączył i odrazu po włączeniu dostałem 3mb Update.

Kusi mnie żeby odpalić sobie już moja Kochana Kasie bez niej życie nie ma sensu.

A tak poważnie Na jo..me Ludzie piszą VoliBot Zawinił, nie wiem ile w tym prawdy ale u mnie się to zgadza poza bolem/L# nic nie używałem i jestem czysty.

Dobrze ze jestem zbyt leniwy żeby bawić się w tego voliBota Chciałem sobie Farmic na Runy do ostatniej strony.

Moja teoria jest taka ze dopali powiązane osób które używały Volibota, Innego wyjścia nie ma Skoro ja nie dostałem bana 

Ponawiam Pytanie Grał ktoś dziś poza @BuBusio

Opublikowano

Ale Mi L# Sam się wyłączył i odrazu po włączeniu dostałem 3mb Update.

Kusi mnie żeby odpalić sobie już moja Kochana Kasie bez niej życie nie ma sensu.

A tak poważnie Na jo..me Ludzie piszą VoliBot Zawinił, nie wiem ile w tym prawdy ale u mnie się to zgadza poza bolem/L# nic nie używałem i jestem czysty.

Dobrze ze jestem zbyt leniwy żeby bawić się w tego voliBota Chciałem sobie Farmic na Runy do ostatniej strony.

Moja teoria jest taka ze dopali powiązane osób które używały Volibota, Innego wyjścia nie ma Skoro ja nie dostałem bana 

Ponawiam Pytanie Grał ktoś dziś poza @BuBusio

Ja dostałem na mainie a na koncie co był bot nie dostałem.

Opublikowano

a ja mam to gdzieś :D już nowe konto zrobione i katuje sharpa :) h*j ze starym teraz to od razu do golda wbijam i długa na challenger :D

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

#instaban pisalem z imehem i powiedzial ze lepiej nie odpalac sharpa bo bany leca instanowo po injectowaniu, radzi uzywac bola przez ten czas kappa.

@1361622928-U485574.pngwhatareyoudoing czyli rozumiem, że gdy tylko odpalę L# i wejdę do gry to leci banik? :D powstała jakaś dziura w injectowaniu tia?

x

Opublikowano

Ja mam wrażenie że jak wyszedł minipatch i ktoś odrazu zaczął grać po nim to dostał

Bo mój kumpel nie grał od niedzieli i nic ,a już wczoraj odpalał l# i dalej 0

ja grałem od razu po mini patchu na main koncie, potem sie relogłem na smurfa grałem z L# i dalej nic (jestem juz dzis po 1 meczyku )

dodam jeszcze że cały czas gram na Legendary Cliencie i ryzem z expoiltem na łezke. jak na moje oko coś musi powodować te bany

skrypty jakie mam zawsze odpalone to :

daymas sidebar - albo coś w tym stylu

tracker

evadee

+skrypty do postaci

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Właśnie zagrałem 3 rankedy Cassiopeią na swoim głównym koncie z L#. Bana ni widu, ni słychu.

Opublikowano

Grałem wczoraj oraz dziś nadal nie mam bana. 
Skrypty, które używam:

Evade

DevRyze

Marksman

Kalista

Ze-D is back

Tracker

Karthus Sharp

BaseUlt3 

OlafisBack

Twisted Fate
:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...