Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik Szuka Współzałożyciela(sponsora)

kendziorix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, stawiam serwer medium 200 max, pliki source, od czysta.Szukam współzałożyciela osoby, która posiada czas, masę pomysłów oraz jest w stanie zasponsorować maszynę na start, pózniej dedyk ewentualnie dodatkowo jakaś reklamę. Nie bawię się z jakimiś team-ami, którzy nie mają pojęcia(spotkałem się z masą takich osób.Od siebie oferuję pełną edycje plików serwerowych, clienta, source (game mainline_sg) połatany, administrowanie nad FreeBSD (pliki i client przygotowane do pracy).Osoby najlepiej +18.

Kontakt : pw na forum.

JIeMdHU.jpg

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

Nie polecam, współpracowałem z nim. Wrzucił pliki Vanillla Project (dla tych co nie wiedzą http://www.mpcforum.pl/topic/1268734-vanilla-project-242/:D), nie przejmował się masą błędów odpisując tylko "Za dużo pierdolenia".  Gdy nie odpisywałem przez kilka godzin obrażał się i blokował mnie na gg oraz fb, nie potrafił wgrać mapy. Jedyne co zrobił przez ostatnie 3 tyg to wrzucił kilka zbroi i broni, no i odbugował strony w ekwipunku.

Opublikowano

Kolega UP mówi prawdę gdyż prosił mnie o drobną pomoc :) Silnik gry to Vanilla core [Ostatnia odsłona widząc błędy] Client to jakaś nie udana hybryda nie wiadomo czego po 10 sek pracy sysser wyprzedził rozmiarem binkę, Nie potrafi zrozumieć co się do niego mówi, obraża się o byle co, Po prostu nie polecam :)

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

@ Co do up game posiadam swoje a vanilli używałem ze wzgledów osobistych i to nie są pliki tylko game, syserr pluje bo client został przerobiony na granny 2.9 z powodu kompilowanej binki, gdzie wymaga konwersji.Jak myślisz, że bd użył zfixowanego swojego game, gdzie mieliście dostęp do VPS to nie dziękuje za taką współpracę i nie pozdrawiam, nie polecam współpracy z tymi panami co wogóle nie mają pojęcia.

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

Serio szukasz sponsora który NIE BĘDZIE miał dostępu do maszyny którą ON SAM zakupi?

Kto będzie na tyle głupi że da Tobie hajs żebyś Ty sam sobie kupił maszynę i wtedy masz możliwość wych*jania że tak powiem go.

Zgarniasz maszynę tudzież vps i robisz to dla siebie a jego masz w d***e :D

Jeśli z takim podejściem masz zamiar szukać sponsora to na pewno go nie znajdziesz.

Opublikowano

@ Co do up game posiadam swoje a vanilli używałem ze wzgledów osobistych i to nie są pliki tylko game, syserr pluje bo client został przerobiony na granny 2.9 z powodu kompilowanej binki, gdzie wymaga konwersji.Jak myślisz, że bd użył zfixowanego swojego game, gdzie mieliście dostęp do VPS to nie dziękuje za taką współpracę i nie pozdrawiam, nie polecam współpracy z tymi panami co wogóle nie mają pojęcia.

Chłopie nie gadaj mu głupot :) Jak byś umiał to byś skompilował bez problemu, ja mam skompilowaną na 2.6 :-) A no tak Tutka na MPC nie ma jak to zrobić więc się ' Nie Da ' po 2 jak byś miał swoje game to je byś wgrał a nie Vanilli bo na jego game nie działają wszystkie funkcje questowe [ chyba nawet większa część ]

Twoje game :D ? Patrząc jak wygląda binka zastanawiam się jakim cudem twoje game by miało działać :), Po 2 nie zbieram syfu po innych :P

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

Nie interesuje mnie to, mam swoje na VM zfixowane.A vanilli udostępnione na necie w niczym mi nie przeszkadza w robieniu serwera, na potrzeby mam kompilowane, które nie zostawię osobom, co buszują bo VPS-ach :) .Tyle odemnie.

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

Nie interesuje mnie to, mam swoje na VM zfixowane.A vanilli udostępnione na necie w niczym mi nie przeszkadza w robieniu serwera, na potrzeby mam kompilowane, które nie zostawię osobom, co buszują bo VPS-ach :) .Tyle odemnie.

Gadałem na Skype z Maro i mi na Udostępnieniu Ekranu pokazywał a ja tylko siedziałem i się śmiałem :D  /usr/home/mt2/rw3/share/germany xD full sklejka mpc 

Pierwszy raz słyszałem aby ktoś 3 czy 4 razy zmieniał Clienta bo nie umiał sobie z czymś poradzić :)

Nie wdaje się w idiotyczną rozmowę bo mam swoje sprawy prosto i na temat:

NIE POLECAM I TYLE KOLEŚ WGL NIE WIE O CZYM GADA, NIE ZNA SIĘ, NIE MA ZIELONEGO POJĘCIA   :)

84440201455649434251.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...